IASI-mandra cetate (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello... Va rog o informatie urgenta cum e dr. Iliev? Am o cunostiinta care ar vrea sa nasca cu el... Il recoamnada careva? Merci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adi, am fost noi la expo de crizanteme

sint mai putine soiuri ca alta data, dar sint multe tufanele frumos colorate aranjate afara.
si sint puse in sere, deci se viziteaza si serele unde au expus si bonsai etc

mie mi-a placut, si lui matei

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata, pe la pranz. N-am plecat in vacanta, desi as fi vrut.
In schimb, mi-am facut timp sa citesc . Nu va ganditi la cine stie ce lecturi stiintifice sau mai nu stiu ce. Mi-am luat de la Carrefour carti de Rodica Ojog Brasoveanu (ca tot erau la oferta, la jumate de pret) si am "ras" una, si jumate din a doua. Profit ca sunt solo, ca ajunge barbatu' tarziu, cupilu' la bunici, asa ca imi iau ceva de rontait si la lectura.

Carmen, de dr. Iliev nu stiu prea multe, se spunea ca ar fi cel mai bun ecografist, acum cateva zile mi-a zis cineva ca nu ar fi chiar asa, dar sunt vorbe auzite, nu lucruri experimentate de mine. Iar in ceea ce priveste nasterea, iar ce mai citisem pe forum este ca nu asista la nasteri (dar asta mai demult).
Adriana, (fara alte cuvinte, ca sunt de prisos)
Amironeanu, bafta in ce ti-ai ales, sa ai clienti multi.
Dupa amiaza am sa trag o fuga prin Felicia, ca Era m-a dezamagit profund. E slab tare (parerea mea) in ceea ce priveste calitatea magazinelor. Desi mi-ar fi tare aproape sa fac cumparaturile acolo, probabil ca o sa-l trimit pe al meu cu lista (abia am ramane cu bani in buzunar ca el nu ia in afara listei ) si eu cand am chef de shopping mai trag o fuga prin Felicia.
Sa aveti o zi frumoasa

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Am reusit sa deschid si eu PC-ul care face.... ce face si pica. Trebuie sa-mi fac timp sa-l duc la firma, ca e in garantie, abia are 6 luni.

Andreea,multa multa bafta in afaceri. Si sanatate lui Matei.

Carmen, nu stiu ce sa-ti spun de dr. Iliev. Stiam ca are cel mai performant ecograf, dar eu nu am o parere personala legat de nasterea cu el. Si nici n-am auzit pe nimeni dintre cunostintele mele sa fi mers la el. Nastere usoara cunostintei tale.

Gianina, imi pare rau de micuta ta. Multa sanatate. La spitalul de copii din Iasi iti recomand sa mergi la dr. Rugina. Gasesti informatii legate de medici pediatri din Iasi pe prima pagina la subiectul Gravidute si mamici de Iasi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128213&whichpage=1

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Merci de informatii... si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am vazut prin oras o masina care face reclama la primul patinoar acoperit din Iasi care se deschide azi. Din pacate conduceam si nu am reusit sa vad unde. Voi stiti ceva? Tare as mai duce-o pe Stefi.

E vreme frumoasa in weekend, nu ne intalnim prin Copou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Maine seara e Halloween-ul nu faceti pregatiri?
Stafii,lilieci,paianjeni si vampiri ,vrajitoare si dovleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Salut!

Am vazut prin oras o masina care face reclama la primul patinoar acoperit din Iasi care se deschide azi. Din pacate conduceam si nu am reusit sa vad unde. Voi stiti ceva? Tare as mai duce-o pe Stefi.

E vreme frumoasa in weekend, nu ne intalnim prin Copou?

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

http://www.ieseanul.ro/ultima-ora/s-a-deschis-primul-patinoar-acoperit-din-iasi-3395647

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

help!!

stiti vreo cazare in tg ocna in afara de pensiunile ilinca si creanga?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello...am revenit de la Tg Ocna.
Anca, te ajut eu cu un nr de telefon, au stat niste prieteni de-ai nostri in vara la cineva la casuta...conditii ok...si destul de ieftin. Fara mancare...Da-mi un pm daca esti interesata.
Mai e hotelul Magura, dar preturile sunt piperate..parerea mea...pt cele 2 stele.

Andrea tre sa citesc in urma sa vad de ce te-ai apucat...ca n-am mai citit demult.Oricum iti doresc multa , multa bafta si sa n-ai emotii, ca totul va fi ok, in timp.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput