IASI-mandra cetate (80)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buli da' simo de ce da de baut? ori isi sarbatoreste nunta, ori e ziua ei?? anyway ![]() |
Mai sarbatoreste acu cat e proaspata...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nora__ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai sarbatoreste acu cat e proaspata... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Adicatelea io ca nu mai sunt proaspata,ca-s mai baba si nashpeta,trebuie sa ma bag cu capul sub presh si sa fac praznic?

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Nora Adicatelea io ca nu mai sunt proaspata,ca-s mai baba si nashpeta,trebuie sa ma bag cu capul sub presh si sa fac praznic? ![]() |
Norule,ziceam de ani de casnicie draga. Ca noi oricum suntem tinere si frumoase forever.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nora__ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Norule,ziceam de ani de casnicie draga. Ca noi oricum suntem tinere si frumoase forever. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Pai ce nu zici asa?Ma pot da si eu proaspata atunci...n-am foarte multi...
GabrielaG spune:
Neata...si va invit la o cafea fierbinte...ca e frig afara...
Deci de ieri am Octavian(adica baiatul cel mare cu febra), si eu cu o jena in gat....asa ca o luam pe rand cu raceala.
Fetelor in perioada 3 -7 decembrie va fi la Teatrul Luceafarul targ cu produse pt craciun si o sa vedeti si jucariile Adrianei. E inainte de sf Nicolae...asa ca...in cateva zile aveti tipm sa va hotarati.
Se pare ca n-am nimic la picior cf analizelor, dar pe mine ma doare noaptea....
Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii
Simo, super tortul...ultima poza nu am reusit sa o deschid nus tiu de ce.
Nora__ spune:
| citat din mesajul lui GabrielaG Neata...si va invit la o cafea fierbinte...ca e frig afara... Deci de ieri am Octavian(adica baiatul cel mare cu febra), si eu cu o jena in gat....asa ca o luam pe rand cu raceala. Fetelor in perioada 3 -7 decembrie va fi la Teatrul Luceafarul targ cu produse pt craciun si o sa vedeti si jucariile Adrianei. E inainte de sf Nicolae...asa ca...in cateva zile aveti tipm sa va hotarati. Se pare ca n-am nimic la picior cf analizelor, dar pe mine ma doare noaptea.... Pupici si o zi minunata, Gabriela si baietii ![]() Simo, super tortul...ultima poza nu am reusit sa o deschid nus tiu de ce. |
Gabi...sanatati multiple!! Da-l pe baiat in gat cu albastru de metilen,e dezinfectant.Sau sa faca gargara cu apa+bicarbonat,asta schimba ph-ul si defavorizeaza microbii.
Io am inceput sa-i dau ulei de catina de la Hofigal...picaturi.Sa vedem ce va fi.Are multe chestii benefice si e si imunizant.
Cat despre piciorul care nu are nimic decat te doare noaptea...io as avea o teorie: cred ca sotul se pune pe piciorul tau...si cum nu e ca o pana...as intelege efectul
Apropo de febra...aseara am facut o placinta cu branza.Era placinta fierbinte pe masa si vine Rares...vede ca frige...apoi ia un prosop si tamponeaza tava...sa se raceasca
adi69 spune:
Salutare!
Nora,si eu am facut aseara placinta cu branza si pere.E superbuna!
Gabi,asta e primul targ sa inteleg.Urmatoarele?
si eu am Catalina cu nas infundat si nu-i mai trece.Nu mai stiu cu ce sa-l desfund.In fiecare dimineata bea laptic caldut cu miericica,peste zi mai punem olynt si seara aerius,si nu-i mai trece de o saptamana.Daca nu rezolv problema in wk-end,luni n-o primeste la muzica.
Am vazut si eu poze cu Simo.Apropo,ce serbatoresti?
Mai da slaba mai erai....
iulia-stefy spune:
Salutare!
Adi, poti incerca ulei de menta, pus pe perna cand doarme sau aburi de sare mare.....Aci depinde daca suporta sa stea cu nasul in vas si prosopul pe cap. La noi dau rezultate.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Simo78 spune:

am sarbatorit 3 ani de casnicie. 3 ani frumosi...sper ca urmatorii sa fie macar la fel, daca nu si mai buni ![]()
credam ca ati recunoscut pozele din concurs, de aia nu am facut mentiuni ![]()
slaba da...mult prea slaba...au cusut corsetul pe mine, ca imi era larg (rochia probata joi, duminica imi cadea
)
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Nora__ spune:
Io tot dau pe linkul ala pus de Simona...ma foiesc prin picasa...caut...si nik ...cica Eror...not found...d'astea...Io de ce nu le pot vedea?![]()