IASI-mandra cetate (80)
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
am venit sa va prezint ostire de importanta maxima :D
Consumul excesiv de cafea duce la micsorarea sanilor. O femeie care bea cel putin trei cesti de cafea pe zi ar putea avea surpriza sa-si vada sanii "intrand la apa". Potrivit cercetatorilor, citati de publicatia Daily Mail, cafeaua poate avea un impact major asupra dimensiunilor sanilor, care se vor micsora vizibil in timp. Explicatia ar sta in impactul pe care cofeina il are asupra estrogenelor, hormonilor sexuali feminini. In cadrul studiului au fost interogate aproape 300 de femei in legatura cu marimea bustului si numarul de cesti de cafea consumate zilnic si s-a ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cele doua.
eu beau foooarte multa cafea ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Simo78 spune:

Aha! de fapt eu sunt o tzatzoasa...dar din cauza cafelei....
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

buli spune:
iar euma intreb cum as fi daca n-as bea cafea![]()
mariussimiuc spune:
Dar eu oare cum as fi daca n-as bea cafea? 
Neata! ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Doamnelor...ati terminat de mancat?
Azi va ofer o cupa de sampanie, o felie de tort..si vizionare placuta
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
Mai Anca mai...iaca ce ne-ai facut...cum o fi,cum n-o fi...
Adriana...vreau un mail cu poze la jucarii. Tre sa facem comanda la Mos.
Sa vedem daca tre sa spargem pusculitele copchiilor. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Sigure de ce? de spionat sau de ? ![]() Ce ai mai rezolvat cu medicamentele? |
de gravi!
nu am gasit tusosedal; azi-noapte am reusit sa dorm bustean; s-a mai linistit si copilu' cu tusea, datorita nou-achizitionatului aparat de aerosoli cred, sau m-a ajuns pe mine oboseala.
iulia-stefy spune:
Salutare!
am ajuns si noi pe aici....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
buli spune:
tirziu .... ca de obicei - eu cind cautam un medicament rar, luam pagini aurii si sunam la toate farmaciile. scuteam multa alergatura.
bine ca sinteti mai bine oricum :)
da' simo de ce da de baut? ori isi sarbatoreste nunta, ori e ziua ei??
anyway 

?