IASI-mandra cetate (80)
Raspunsuri - Pagina 10
alic spune:
Miha...acu sper ca sunteti bine! de-aia spuneai ca e agitata Amira?
Adi, cine m-o fi pus sa ma uit la stafiile tale? ca acu salivez de nu mai pot 
te rog sa fii draguta si sa-mi spui si mie reteta de la baigli cu mac...
ALICe

eu
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic [maroon]Miha...acu sper ca sunteti bine! de-aia spuneai ca e agitata Amira? |
Suntem pe drumul cel bun.
In schimb,de 3 zile n-am mai baut cafea si nu mi s-a mai trezit Amira noaptea.
O fi coincidenta sau nu...nu stiu...dar parca mi-e frica sa fac o proba...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
GabrielaG spune:
Si io prezenta cu un pic de tuse uscata dupa salina.....
Carmen..offf...va doresc multa sanatate si sa aveti grija de voi.
Adi n-am apucat sa deschid fantomele...acum le caut...
O saptamana superba tuturor,
Gabriela si baietii
PS La Otto azi s-a facut doar o ora de curs....greva de avertisment, maine intram in program normal.
buli spune:
dupa salina se tuseste?
intreb pt ca Matei atusit asta noapte.
este vreun regim special? noi ne-am dus cam ca berbecii, nu ne-m informat despre cura la salina dinainte
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adi69 spune:
Multam de pozele cu febletea mea..ai grija de el ca ti-l fur..
Am ramas datoare.
La multi ani (siminoc) Simona !
La multi ani (Ramonika) Ramona !
mariussimiuc spune:
Am reactualizat lista sarbatoritilor.
Daca am avut ceva scapari sa ma trageti de ureche. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
GabrielaG spune:
Suuuper pozele Anca.Ce mare a crecut baietelul tau...si Erica la fel. Nu stiu daca se tuseste dupa salina, dar eu asa patesc dupa o cura de 7 zile in salina. Si anul trecut am patit-o.
O zi minunata si maine, adica la fel de calduta.
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
'Mneata... o cafea buna
si tare - nu nu m-am invatat minte dupa cum vedeti!
Adriana sanatate multa! Cum te mai simti?
Anca ce super flacau ai! Imi place de Matei! e un dragalas smecher scumpul de el! Sunt eu in urma... cine e Erica? Am mai vazut fetita dar nu stiu de unde sa o iau!
Gabriela bine ai venit!
Mihaela... te-am lasat la urma... nu vreau sa iti stric inima dar s-ar putea sa nu fie o coincidenta... la mine nu a fost! Sanatate multa! De unde v-ati captusit?
De vineri de cand i-a luat sange din degetel pt ca nu a tinut plasturele si s-a jucat relativ repede cu frunze a facut o punga de puroi... si il durea tare varful degetelului... Stiti cum e, facea compresie... in fine. Tata-sau aseara a vrut sa i-o sparga si el nu nu si nu. Imi spune: 'mama as vrea uneori sa fiu mai curajos dar pur si simplu nu pot cand stiu ca ma va durea... si daca tot mergem la dr
si acolo poate imi face anestezie ce rost mai are sa fiu curajos?!
L-am dus pe Alex azi la gradinita ca s-a trezit hotarat ca tebuie sa mearga. Si bineinteles ca am uitat sa ii duc schimburile! acum 2 saptamani nu i-am luat apa cu noi acum papaucii de schimb! Suntem belea! Bine ca am luat copilul...
l_carmen2003 spune:
Anca, hai ca ma roade!!! Erica nu e cumva fetita Elenei_I? care aproppos ce mai face? Mai stiti ceva despre ea? Parca ne-am mai vazut prin oras o data de doua ori cu sotul ei si au mai stat barbatii de vorba ca de mine tragea Alex, dar pe Elena nu am mai vazut-o de ani!! Daca am gresit dau mielul!![]()