Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2008)
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
La multi ani, Iris! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa fii fericita! O copilarie fericita alaturi de fratior si parinti! Si tu mamico felicitari si ai mare grija de tine!
DanaT sanatate multa si aveti grija de voi! La noi functioneaza doar mucosin is mucosolvan, astea contin ambroxol, dar ajung la ele in ultima instanta. Eu ii dau sirop de pin facut de mine si tincture de propolis cu miere si sinupret. Cu astea il scot la mal de obicei si il tin si pe picioare, caci nu facem vaccin nici anul asta.
Liliana, si eu am acasa un expert in gafe de astea! Nu pierde ocazia niciodata sa faca exact pe dos decat ne-am inteles inainte, de parca se reseteaza complet cand apare copilul in fata lui! Noroc ca are o mie de alte calitati ca uneori l-as pune la colt! Pe coji de nuci!
DanaEne, super domnisoare, m-am uitat la poze iti sta tare bine cu cele doua printese!
Mihaela, minunata tara Suedia si bine ca fetele s-au acomodat.
Sa nu care cumva sa mai veniti aici altfel decat in vacanta! Clar!? Acolo sa stati, unde e civilizat si curat!
Nu regret pentru mine ca nu am ramas acolo ci doar pentru Alex… Desi daca ramaneam acolo nu stiu daca l-as fi avut pe Alex… nu?
Bravo voua si cum spuneam: acolo sa stati!
l_carmen2003 spune:
Eu sunt ok, am facut in week end un tratament de dezintoxicare si eliminare a pietrelor si ma simt relativ ok. Am mai castigat cateva luni si daca stressul va fi mai mic nu le voi pune un timp inapoi... sper. Oricum in ianuarie - februarie vreau sa fac o operatie si sa scap de fibroame ca mi-a ajns de 11 ani sa indur. E clar ca nu mai fac alt copil din pacate asa ca... asta e.
l_carmen2003 spune:
Nu stiu cum dar computatorul meu merge tare aiurea... mesajul de dinainte nutrebuia sa plece ca nu era gata iar pe cel de dinainte l-am pierdut iar... cineva isi baga coada si am stresseaza!
Din ciclul ce mai face Alex, mai nou, el fiind om de stiinta, face experimnete si cand il apuca experimentele nu mai ai loc in casa. De altfel e fan Dexter si viseaza un laborator secret in subsolul casei cu microscop si telescop si cu multe oase de dinozaur... aaa si vrea si un frigider si retorta ca asa a vazut el la laboartoare ca toate aveau... Culmea e ca stie ce e aia retorta... cred ca de pe la Minimax, ca eu deja pierd sirul.
Deocamdata are minikitul ala de la Disney cu stiinta si ii place sa amestece substante... a fost super cand l-am gasit in baie - cica nu ii place sa stea singurel intr-o incapere, dar acum inchisese si usa - si amesteca suc de portocale cu sampon si incerca sa adauge din tonicul meu de fata... si a amestecat bine totul in tonicul meu!! ca asa a incaput mai bine... sincer nu mai era decat un sfert de sticla, dar ar fi putut lua recipientul cu Vichy insa l-a preferat pe ala de la Estee Laudere... ca are forma 'stiintifica'.
In fine, e perioada descoperirilor. Asta vara stateam pana pe la ora 23 afara sa caute stele cazatoare care nu existau dar aia era tema de cercetare caci trecusera Perseidele si nu voia sa creada ca au trecut toate o data!!! acum vrea sa vada ce fac diferite lichide cand se amesteca - tin minte ca eu am pus o data parfum in supa, dar in fiecare farfurie si, ca sa fiu sigura, am adaugat si in oala... sau ca ii puneam pe copii sa pregateasca focul in casa scarii si faceam totul dupa cum scria in '2 ani de vacanta'... tot cam pe atunci - nu , cu parfumul pe la 3-4 ani cred...
Ieri voia sa desfaca cu surubelnita o masinuta care scotea niste sunete mai neobisnuite pe motiv ca se stricase ceva la ea... si se chinuia... si l-am lasat sa vad ce face... si cand a reusit sa o desfaca a spus ca de unde stie ca nu e stricata? mai trebuie desfacuta si una buna sa o compare!!!
Avem copii mari si ce tinem minte noi ca faceam la varsta lor nu mai e de actualitate! Ne depasesc... cu mult! Ma uit la el si ma intreb cand a crescut? Cand au trecut anii Si cum de stie toate astea ca simt ca ar fi cazul ma apuc de invatat sa tin pasul cu el!
l_carmen2003 spune:
Si din acelasi ciclu ce mai face Alex, ei bine, ieri voia sa intre pe net! 'Ce sa faci tu pe net?' ' Adica pe internet sa vad cate ceva!' ' Adica?' ' Pai un joc nou sau niste dinozauri!' 'Tu n-ai voie sa te joci pe internet!' 'Mami! imi trebuie, eu ma documentez!' 'Ce inseamna asta?' 'Adica gasesc teme de interes!'
Nu l-am lasat pe internet insa l-am lasat sa se joace cu gradina zoologica. Si imi spune: 'Vezi mami? eu am aflat de pe internet ca crocodilii isi protejeaza puii si ii duc in gura cat sunt mici nu ii mannca...' 'De pe internet sau de pe Animal Planet?' 'pai si de acolo dar si de aici! doar ca pe internet puteam sa gasesc si alte informatii pe Animal Planet imi spun ce vor ei pe internet caut ce vreau eu!
Aseara avea gatul rosu si azi tusea un pic deci l-am tinut acasa. Mama mea rezolva repede problemele de distrat si captat atentia copilului: citit, desenat si cand nu mai merge nimic din astea isi fac cort sub masa! amandoi... aseara i-am gasit sub masa, mancau si aranjau turme de dinozauri! si aveau si o parcare amenajata...
Sasha.p spune:
Cristina - sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita ! La Multi Ani !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
dana_ene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 aseara i-am gasit sub masa, mancau si aranjau turme de dinozauri! si aveau si o parcare amenajata... |
Super tare !!!
cristinamh spune:
saru'mana pentru urari
carmen, si andrei ma innebuneste cu internetul... mai nou vrea sa caute el planetele, aproape ca le-a invatat pe toate, e ultima lui pasiune. sa vad cum e cu programul la observator, sa ne uitam la luna...
si... scrie mesajele in notepad, apoi copy/paste. economisesti 2 neuroni.
liliac1 spune:
Pentru Iris, un La Multi Ani si de la noi, din tot sufletul. Sa aiba noroc in viata si sa fie sanatoasa.
M-am uitat la filmulet si recunosc ca prima mea reactie a fost sa vad la ce-a muncit Cris de s-a spetit, dar din pacate au "fugit" atat de repede prin mainile copilasilor incat nu mi-am dat seama ce si cum. Noroc de poze .
dana_ene Ce simpatice-s mandrele cu role!!! Se vede ca Oana e cheia si Roxana.. "lacata". Se vede cum o protejeaza pe mititica si cum parca-i explica ce are de facut. Deh, Oana e deja mare, mai. Si cred ca este extrem de sfatoasa .
danat Uof, parca dati din una-n alta... Pentru tuse noi mai luam de la plafar si sirop de ridiche neagra. Nu cred ca are zahar ca stiu ce gust are. Andra il ia fara probleme (eu nu ). Stiu ca se poate prepara si-n casa.
carmen Multa sanatate si tie. Sa treci cu bine peste toate. Alex este un simpatic. Are niste activitati de ma da pe spate de fiecare data.
De la noi...nu prea sunt vesti.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
l_carmen2003 spune:
In ciclul perlute… de ale lui Alex… Capitolul " Atentie ce spuneti pe langa copii".
Tata-sau se lauda ca daca iese cu copilul in oras are un succes teribil la domnisoare! Ca cica il agata pe copil domnisoarele sa poata sa se dea pe langa el! Stiti voi, texte! Dar copilul a bagat la cap…
I-am luat copilului prin vara o jucarie ca un mini ventilator, care are o baterie mica… in fine copilul a folosit-o la multe chestii nu insa sa is faca vant…
Sambata si duminica eu am sta mai mult in pat asa ca s-au intretinut ei doi in exclusivitate… Printre altele copilul il tundea cu ventilatorul pe tata-sau, adica ii vara ventilatorul in par, il tragea si ii smulgea de-a dreptul firele par de preferinta cele albe – si are de unde… A scapat in cele din urma cu ceva par in cap… Ieri vine la tata-sau si il pupa, il strange si ii spune la un moment dat:’ tati nu vrei sa te ajut sa arati bine si tu?’ Tata-sau contrariat ii spune ca ‘sigur’… ‘pai hai sa te tund sa te scap de firele albe… ‘ Elucidat dar disperat tata-sau se apara: ‘dar fetele spun ca arat bine asa…’ La care, copilul serios ii explica cu rabdare: ‘tata, fii serios! asa iti spun ele pt ca sunt invidioase ca ma ai pe !’