Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2008)
Raspunsuri - Pagina 4
l_carmen2003 spune:
Mihaela, felicitari pentru printesele tale, ai de ce fi mnadra!
Cristina, noi am scapat odata pe cand avea Alex un 'bou la volan' si a ramas expresia pana in ziua de azi! Asta e!
Succes la organizare! cand ai stabilit petrecerea?
Si nu te plange! Habar n-ai tu cat poti duce! Oboseala de acum... sati sa vezi la 40!
Incearca sa dormi mai mult si daca nu mai mult atunci macar un somn mai de calitate, adica linistit, undeva la munte... fara zgomot de masini si la aer curat, face minuni!
Dana sanatate multa lui Raduc!
Of, eu cu bila ma 'relatii' ostile de mult dar am mai tinut-o in frau cumva... insa se apropie momentul sa fac ceva serios! orice insa nu operatie! Eu cum aud de operatii fac urat!
Irinuca, super catel!
anka, joculetul se numeste Zoo si e un joc de strategie - asa cred, in orice caz te pune sa gandesti si sa te organzezi... E dintr-o revist pentru copii dar serios nu stiu de cand... L-a descoperit asta mititel...
cristinamh spune:
carmen, sa ajung la 40 de ani... ca incep sa ruginesc.
azi am fost sa vad analizele de la alergologie... v-am zis ca m-a cautat tanti aia si-n fund... ei bine... anemica... si m-a trimis la investigatii suplimentare pt tiroida. mda, acum sa vedem ce urmeaza... maine am programare la interne, poimaine la celelalte.
da' sa va zic chestie interesanta... pt alergie mi-a dat ceva... m-a avertizat ca da somnolenta, sa-l iau seara. ei bine... pe medicament scrie ca nu are nimic de-a face cu capacitatea de a conduce... zau ca nu mai pricep!
revenind la petrecere, duminica dimineata e cu copii, de la 10.30 la 13:00... iar seara de la 6 cu adulti. am decupat de mi-au sarit capacele figurine pt tort, maine le lipesc cu aracet ca sa stea drepte. si is tare curioasa ce-o iesi .
acum abia fac lista, sambata gatesc, si sper sa iasa bine
liliac1 spune:
danat si Raduc Multa sanatate! Speram ca sunteti mult mai bine acum.
mihaela_s De fiecare data citesc cu atat de mult drag despre activitatile voastre . Felicitari Dianei pentru performante, ca nu e usor lucru sa poti recupera atat de multe intr-un timp atat de scurt. Tinem pumnii sa iti gasesti si tu job-ul potrivit.
l_carmen Cum te mai simti? E mai bine?
Alex este un dulce .
Si noi am "scris" deja scrisoarea pentru Mos, de fapt am desenat-o si-am explicitat in imagini fiecare fapta buna.
cris In primul rand muuulta sanatate.
Sunt convinsa ca o sa iasa cel mai frumos si interesant tort al Irisucai, mai ales ca va fi facut si cu multa pasiune.
Hai sa va povestesc ce-am mai facut si noi.
De ceva vreme a inceput mandra mea sa maraie ca n-are patut pentru "copilasii" ei, asa ca i-a venit o idee extraordinara: sa aducem patutul ei de bebelus sa-l instalam pe undeva, ca parca numai ala nu-mi lipsea in casa... Am dus-o sa vada ca este mare si ca n-avem cum sa-l mai asamblam, am incercat sa o convingem ca n-avem unde sa-l punem...ea, nu si nu, ca trebuie sa-i facem patut. Da-i cu bocete, cu urlete cu trantit de podea...Tat-su, baiat bun, isi pune mintea cu ploada si-i promite ca o sa-i faca un patut, numai sa scape de gurita ei.
In alta ordine de idei, eu prevazatoare, sa nu mai patesc ca de ziua ei cu cadourile, dau comanda de carucior (pt Craciun) si atasez si-un patut de papusi-bebelusi. Primim aviz, configurez strategia, eu raman cu ploada, tat-su sa mearga sa ridice pachetoiul sa-l duca la maica-mea sa blatuiasca ce era de blatuit si sa aduca patutul acasa. Toate bune si frumoase, se duce al meu la ai mei, maica-mea era plecata la piata, el scormoneste in pachet, scoate ce i se parea lui ca trebuie scos si vine acasa. In acel moment eu ma luptam pe la baie cu niste dresuri de'ale lu' fii-mea bagate la cocolino si n-am fost pe faza ce fac ei. Tat-su vesel nevoie mare: "Uite, Andra ti-am adus ce ti-am promis ca-ti fac!!!!" si scoate prima data...caruciorul si apoi restul. Eu cand am terminat si m-am dus sa vad ce fac ei...Andra deja era in extaz, topaia si se invartea de numa-numa. Eu m-am facut toate culorile curcubeului, n-am putut nici macar sa-l trag de urechi ca o comisese rau de tot. Asa ca se duse naibii toate planurile mele cu Mosu' si cu ce aveam eu de gand sa fac
Acum sunt iar in pana de idei.
Ce ma fac eu cu un tata cu capu'n nori, cu o ploada plina de figuri si pretentii si cu o mama (adica io!) care nu stie sa zica NU???
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
mihaela_s spune:
Seara buna!
Multumesc pentru urari, sunteti niste dragutze!
Noi am avut luni sedinta de care va spuneam, noi parintii si 2 dintre educatoare. Tot ce am aflat sunt numai lucruri bune, Silvia e la fel de apreciata de educatoare ca si Diana de profa ei, si ele mi-au spus ca Silvia a invatat foarte repede suedeza, vb si intelege tot ce trebuie, e un copil sociabil si entuziast, ii place sa se joace cu copiii si chiar are idei de jocuri iar copiii o asculta. Are o imaginatie extraordinara si deseneaza foarte bine. Astea nu sunt noutati dar faptul ca mi-au confirmat si ele imi place. Inseamna ca o urmaresc si o inteleg. Si ma bucura.
Cand ma gandesc "unde" era saracutza acum un an, cum o lasam cu ochii in lacrimi in curtea caminului uitandu-se dupa mine si cate mustrari de constiinta aveam ca eu mergeam acasa si stateam cuminte pana se facea ora sa merg dupa ea...cat de mult le-a dus dorul copiilor din gradinita din SM...si cat de mult s-a transformat in acest an...a inflorit pur si simplu. Sunt tare mandra de ele, de amandoua...si va multumesc din suflet pentru felicitari!
Irinuca sa va traiasca al 3-lea pui!
Danat, sper ca sunteti bine si tu si Raduc!
Dana-ene, nici mie nu-mi convine ca taraste copilul pe drumuri iarna, prin aeroporturi si apoi pe sosele...dar e dreptul lui sa vada copilul si a fost pretul pe care l-am platit cand am venit in Suedia.
Noi oricum faceam tot a 2-a sarbatoare de Craciun fara Diana si in Ro, suntem obisnuiti...insa acolo erau numai 90 km, de aici sunt 2000!
Ce mai fac fetele tale?
Carmen, de Mos Nicolae, care vine si la noi aici in nord, la copiii romani le luam dulciuri si ceva mititel. Poate o carte, o jucarie, mai vedem...Mos Craciun vine cu daruri multe.
Aici nu vine Mos Craciun ci niste pitici care aduc daruri, se numesc
tomte, dar poate stii .
liliana, eu m-am distrat de povestirea ta, stiu ca nu e de ras dar din afara e haioasa rau. Chiar nu stiu ce sa spun...dar o sa-ti povestesc ceva ce mi-a traznit azi prin cap, poate te ajuta. Silvia de cateva zile ne cere zilnic sa-i cumparam cate ceva din magazin, ba o haina,, ba o jucarie, etc. Si noi o tot amanam...iar azi i-am spus ca daca ii cumparam acum inainte de Craciun jucarii si haine(zau ca nu are nevoie, sa nu ne credeti parinti rai dar are destule si de unele si de altele, e doar un moft de-al ei) atunci Mosul face socoteala si aduce mai putine. Ca acum darurile sunt pentru el in magazin, ca sa le cumpere la copii. Ei, stiu ca la tine deja faza e expirata, ca nu i-ai spus dinainte, dar poate o iei cumva prin invaluire cu ceva poveste...stiu si eu....
Va pup, numai bine!
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
neata'
iaca sunt intreaga. credeam ca ziua de ieri nu mai trece...
aveti www.youtube.com/watch?v=ndg2WIAtptY" target="_blank">aici momentul principal, si www.dropshots.com/hornoiuc#date/2008-11-16/12:28:56" target="_blank">aici cateva poze. promit sa mai adaug, numai sa e recuperez
promit ca revin, ca nu razbesc cu treaba azi...
mihaela_s spune:
cristina pentru Iris cea poznasha! Sa va traiasca alturi de fratiorul mai mare si mai intzelept. Si sa va aduca amandoi numai bucurii!!!!
Ma duc acum sa ma uit la poze!
vorbe de copil...
Hobby
danat spune:
Buna fetelor!
Cristina sa iti traiasca mindretea mica de fetitza , sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorul ei "mare"
Frumoase pozele, iar Iris are o atitudine de nici nu ai spune ca e asa de mica. Doar din filmuletul de pe youtube se vede ca e inca miiiica
Mihaela va pup! Ma bucur ca Silvia a evoluat asa de bine, chiar mi-amintesc cand povesteai cum ti se rupea inima lasind-o la gradinita, si uite ce schimbare! Vezi, chiar si numai pentru atit, ma refer la evolutia fetelor, si trebuie sa va felicitati pentru faptul ca ati facut mutarea asta
Cat despre noi...Nu suntem inca prea bine, eu cred ca sunt la maxima racelii, tusesc de imi sar ochii din cap, asa ma oboseste si enerveaza...iar acum a racit si sotul meu. El mai lipsea, a fost darnic Raduc cu noi toti In schimb, puiul e ceva mai bine, mai tuseste dar rar. Pina la urma cred ca si cu, si fara siropuri, tot aia e .
Liliana multumim de urari! Mai dar am ramas masca la povestirea cu cadourile Andrei Chiar ca esti in impas acum...dar mai e timp sa iti mai vina idei. Ce sa-i faci? Bafta pt idei noi si nu prea costisitoare
Dana-ene la Raduc nu prea a functionat nimic homeopat, habar nu am de ce, ca la mine merg bine si am incredere in ele. La el, deloc! La fel si prospanul, frectie la picior de lemn, ori ca i-as fi dat apa de ploaie, ori acela, tot aia. In schimb, poate ai sa ramai mirata a mers bine clasicul sirop de Patlagina, care insa, din cauza indulcitorului probabil, il cam strica la burtica, dar altfel, ii rupea tusea. Nu am putut sa continui cu el ca deja se stricase la burtica.
Ce fac fetele tale? Nu mai scrii nimic...
Carmen cum te mai simti? Alex ce mai face? A mai produs vreo perla?
Irinuca sa va traiasca noul membru al familiei, si, al treilea copilas, nu? Foarte, foarte dragalas, la fel ca si ceilalti doi
Va pupam!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
cristinamh spune:
gata, am reusit sa revin.
ba am mai pus si poze, pe dropshots, de la petrecerea de copii.
fi-mea a fost in foarte incantata. ba si azi la cresa i-am dus tort, era fericita ca e ziua ei. nu stiu cum a iesit petrecerea, pozele nu sunt relevante... si n-au facut film ca anul trecut .
o sa vedeti si pozele "la sentiment" cu gabita, ca nu-si mai dadeau drumu la mana dupa ce i-am pus sa se tina...
of, nu stiu cum se face... da' vreau sa se dubleze ziua!
dana_ene spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani, Iris!
Cris, sa-ti traiasca printesa . Ai fetita de 3 anisori. wow!
Ce trece vremea, doamna...
A fost foarte faina petrecerea, am vazut si pozele si filmuletul.
tare bine s-au distrat piticii. Si imi imaginez ce multumita trebuie sa fi fost de toata munca depusa la decupat, mai ales ca am observat incantarea sarbatoritei cand a vazut tortul. Bravo! De nota 20!
Danat, dar acum e mai bine baiatul, da?
Cred ca patlagina a functionat. Eu le/am facut acum vreun an, parca, un sirop din foi de ceapa, miere si lamaie. Am pe/acasa reteta, data de o pediatra. Din pacate nu prea le/a placut gustul fetelor si n/am mai incercat a doua oara, dar cred ca ar trebui sa aiba efect.
Mihaela, parca si eu ma mandresc cu fetele tale. Zici ca ne cunoastem dintotdeauna.
Ai 2 minuni de fete. Ce mult conteaza sa vezi ca merge cu placere la gradi, nu-i asa?
Liliac, imi imaginez ce faza a fost... oooooooooo... taticii astia. Si al meu e cam la fel de neatent.
Asta e. Macar a fost mandra fericita.
Eu deja am comandat si am si primit 2 laptopuri educative. Din cate o stiu pe Oana va fi foarte incantata. Si, ca urmare, va fi si Roxana .
Si pentru ca Oanei a trebuit sa-i cumparam patine de gheata, i-am comandat si Roxanei niste role (foarte faine), pentru copii mici. Aseara au venit si a fost iures la mine in casa. O sa pun mai tarziu cateva poze, sa va convingeti.
In rest, probabil ca mai luam pentru sarbatori niste papusi H2O, niste puzzleuri de mai multe tipuri si... nu mai stiu .
Incerc sa revin.