Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2008)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Fetele - multumesc tuturor pentru sustinere! Promit sa pun poze imediat ce intru in concediu si cu noi si cu bb2 (eco)! De la servici mai greu.
Hehehe - Iuli - ti-am dat idei ? Ce bine ar fi sa ai si tu un baietel!
Tot va intrebam mai devreme daca ma lasati singura anul acesta la capitolul bebelusi ... Mai aveti un putin timp daca vreti sa prindeti 2009!
Cristina - s-ar putea sa fim in Buc in wee 21-22 feb dc mai mergeti pe la teatru, ceva!

Anca, mami de Sasha si 17 +
suriorul lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuli... ah, mandria masculina... si le vrea pe-amandoua de 32inci...?
ma, daca te apuci de bb3, vorbeste cu tati...sa fie sigur ca i iese baiat. sau poate face tot fata, ca uite ce frumoase ii ies .

sasha, luni incerc pentru sambata, la punguta cu doi bani. ati fost?

si pentru ca e un raqid scurt, sa inchei in tonul saptamanii...

andrei: peste doua zile e ziua indragostitilor
mami: ce s aia indragostiti?
A: adica se pupa
M: cine se pupa?
A: baietii cu fetele
M: si tu cu cine te pupi?
A: cu mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Super Cristina...
In aceeasi ordine de idei... hi hi... am cumparat ieri 10 inimioare! Una pt iubita nr unu si restul pt alte fetite. Dar iubitei nr unu ii mai ducem si flori si bombonele... ca asa trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Azi am dus inimioare si cadou la iubita nr unu si celorlalte fetite... Nu va spun ce vedeta era si ce dragute erau fetitele... mai ales iubita nr 1...

Mei aveti grija ce spuneti in fata lor... acum doua saptamani i-am spus ca am treaba plec in oras la cumparaturi... eram intr-o viteza sa ma si intorc sa fac si ceva de mancare etc... in fine, apare si sotul meu si intreaba unde merg... si ii spun ca la Carefoure si insista ca ce vreau sa iau de acolo asa ca ii raspund in doi peri ca merg sa-mi iau chiloti!!! dupa 2 saptamani, aseara, la restaurant, masa plina - noroc ca erau prieteni dar ma intreb daca la gradinita nu a spus al fel... - imi arunca cu gura plina: 'stii mami, atunci cand ai fost tu la Carefoure sa iti iei chiloti fara tata!'

So...
Si asta a fost nevinovat de-a dreptul'.

week end placut.
Eu plec la munte, un week-end romantic... in care voi dormi pe saturate daca pot! Ca simt o nevoie nebuna dupa saptamana trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, acum o sa cumpere numai unul...ala de jos care s-a stricat avea 32 inch, acum vrea 46. Sus am ramas numai cu unul care are vreo 26 si altul nici nu mai cumpar. Oricum, ala pe care l-a scapat statea mai mult de muzeu ca nu se viziona nimeni la el:).

Va urez o zi de asta a lui Valentin cit mai frumoasa, asta daca o sarbautoriti. Pe mine ma scoate din sarite si niciodata nu am sarbatorit-o, dar pentru fete a fost musai sa cumpar carduri si ciocolatele pentru copii si 8 cadouri (4 pentru Diana si 4 pentru Emma) pentru profesori...ca m-a facut Emma atenta ca nu cumva sa ii uit pe ai ei (sint 4 clase de kindergarten si toti 4 profesori colaboreaza si lucreaza cu toti copiii). Emma e asa de incintata cind duce cadouri la profesori....

Si am mai pregatit si un cadou pentru boyfriendul la scoala. In ultima saptamina a mai primit 4 jucarii de la el. Emma e in al 9-lea cer. Zice: mami, Anthony ma place. Eu: dar de unde stii? ea: pai imi da cadouri in fiecare zi. Si asa e. Daca nu e jucarie, tot e o scrisoare, o atentie ceva. Pfuu, am pus-o...iar se da de ceasul mortii.

Cind am fost la dentist miercuri, a trebuit sa o iau pe Emma si stau acolo vreo ora juma. A fost asa de cuminte, si-a facut temele, a colorat, nu a zis nici pis...doar cind isi exersa tema la citire spunea cu glas tare:). Asistenta s-a minunat si mi-a zis ca are si ea un baiat de 8 ani, dar fi-su nu ar sta asa cuminte. Eu zic: Emma e fetita, si in general fetitele sint mai cumintele. Ea: da, acuma te invidiez, dar pe la 16 ani o sa ma invidiezi tu ca tie o sa iti fie mai greu. Asa ca ma pregatesc sufleteste.

Pe mine ma ia cu frica cind ma gindesc ce perle o sa scoata fetele mele la vara. Cind ma joc cu ele, Emma imi zice ca sint p_tza catching monster (eu folosesc rar cuvintul asta) atunci cind le fugaresc pe scari. Le-am spus ca in public nu e frumos sa vorbeasca asa si ca sa zica pasarica...acu' mai trebuie sa exersez. Diana care nu poate sa zica "r", zice "cul", asa ca de la ea nu imi fac griji:)). Mai am citeva luni de exersat. In orice caz, nu m-au facut niciodata de rusine fata de publicul romanesc:)....pina acum.

Sasha, acum cind vad ce diferenta e intre fete si baieti, ma indoiesc ca mi-as dori f. tare un baietel...nu cred ca as avea atit de multa energie. Daca ar fi ca Emma si Diana, nu as da in spate...dar cine imi garanteaza?

Mergi la inceput

Aseara am fost la echo. E oficial, Sasha va avea o surioara !

Anca, mami de Sasha si 19 + cu ;
surioara lui sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Wow, Anca mama de Sasha, aveti pereche! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara in continuare. Deci ne pregatim camera roz ??

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si uite asa avem inca o floricica in grup, ca tot nu aveam noi sarbatoriti de florii!

bravo, ati facut treaba buna!
ce zice sasha?

Mergi la inceput

Da, Liliana, facem camera roz !

Si daca nu stiti despre ce vorbeste Cristina (ca mai avem o floricica in grup), e vorba de numele ales, Iris Laura (cel putin deocamdata). Cristina stie, ca i-am zis de cand a nascut ea ca, dc o sa mai am vreodata o fetita, numele era stabilit deja : Iris. De, coincidenta !

Anca, mami de Sasha si 19 + cu ;
surioara lui sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Anca, felicitari pentru fetita! Imi inchipui ca esti in al 9-lea cer:). Ati asteptat voi ce ati asteptat, dar si cind v-ati apucat de treaba, a iesit fetita. Frumos nume ati ales. Nu e geloasa Cristina?:D

Raportam si noi primul dintisor cazut. Duminica Emma mi-a cerut mar si i-am zis ca nu i-l curat. Asa ca din greseala a muscat si din coada marului si dintisorul i s-a miscat si mai tare. Da-i plinsete ca doare etc. I-am spus ca sa i-l scot, ea ca nu, pina i-am spus ca, daca i-l scot, vine zina maseluta si ii pune bani sub perna si poate sa isi cumpere ceasul (electronic) de mina pe care il vrea ea. Eiiii, atunci si-a schimbat parerea copilul meu:D. Incerc sa il conving pe tati ca asta e datoria lui sa faca operatia asta, el ca nu poate pentru ca ii e mila, ca nu poate sa ii faca durere copilului. Eu si Emma am inceput sa cotcodacim si tati a recunoscut ca e gainusa:). Asa ca mi-am facut curaj si am incercat de vreo 3 ori sa ii scot dintele, dar a iesit ata fara dinte, pina a facut Alex (ca sa nu spun ca nu a contribuit si el:D) nod pescaresc si gata, am scapat de dintisor. I-a curs Emmei un pic de singe, dar cine nu isi mai incapea in piele de mindrie? Si cine statea la 2 noaptea sa scrie scrisorica de la zina maseluta? Fraiereii de noi, astia batrinii. Tati era mai emotionat decit Emma:)). Dimineata primul lucru pe care l-a facut Emma a fost sa se uite sub perna sa vada daca zina maseluta i-a luat dintisorul si i-a lasat ceva in schimb. Asa incintata a fost cind a gasit scrisorica si banii! Luni seara i-a lasat si ea sub perna scrisorica zinei, in care ii multumea pentru bani si ii spunea ca se duce sa isi cumpere ceas. Asa ca am fost la magazin si si-a cumparat ceas cu proprii ei banisori...nu isi mai incapea in piele de mindrie cind a platit singurica (bine, am mai adaugat noi ceva la cei 5$ de la zina). Acum vorbeste un pic sisiit si e asa draguta. Imi inchipui cum o arata fara dintii de sus.

Cristina, l-am convins pe Alex sa nu ia tv mai mare de 40 inch. Mie nu imi plac mastodonturile alea. Oricum, la banii pe care i-a dat (a vrut LCD si nu plasma) putea sa isi ia si un animal din ala...slava domnului ca i-a venit mintea la cap. Dar daca nu se aseaza bine in nisa (noi avem o nisa in perete), m-e ca o sa il schimbe si sa isi ia unul mai mare. Deocamdata tv-ul sta in cutie in bucatarie ca ieri am spalat mocheta si aseara era inca uda un pic si nu l-am lasat sa imi faca mizerie. In seara asta probabil ca nu mai scap...nu o sa mai aiba rabdare sa isi puna jucaria pe perete. Acum vrea sa isi ia si Blue-ray. Barbatii astia parca sint niste copii...cel putin al meu:D. Dar merita, ca el niciodata nu zice NU cind ne cumparam noi gagicile ceva si ne cumparam in fiecare luna cite ceva...asa ca merita, ca e baiat bun:).

Mergi la inceput