Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2008)
Raspunsuri - Pagina 17
cristinamh spune:
iuly, nu s geloasa. i-am spus de atunci, macar sa i iasa fetita. ca doar n-am inregistrat numele la osim. oricum cu numele cea mai tare a faza a fost cu o colega de a mea. ma duc la ea in vizita, era gravida. imi zice ca-i fetita. era cam cu un an inainte sa raman eu cu iris... eu, bucuroasa foc, ii zic ca anul care urmeaza o sa mai fac si eu un bb, si daca e fetita o s-o cheme iris. asta s-a albit la fata, sa innebuneasca. ea hotarase deja s-o cheme iris. barba-su, om cu cap, s-a pus pe ras, ca n-are minte. cum sa se oftice, eu nici macar nu s gravida, si macar sa-mi iasa fata. si uite asa acum avem amandoua cate-o floare acasa. barba-su tot mai face misto, mai ales cand imi fac planuri, ca-s periculoasa, de obicei imi ies si alea imposibile.
asa ca... macar sa se uite sasha la fi-mea si ultima lui problema sa fie ca-i raspunde si sor-sa....
felicitati si pentru dintisor. andrei e disperat de-a dreptul. vrea sa i pice. acum a inventat ca-l doare unul din fata, sa l duc la dentist sa i-l scoata. asta asa, ca tot mi am scos eu aseara a doua masea de minte. a studiat copilu cu interes maseaua, am stat sa i explic cum e cu radacina. (bine ca nu i ca ta-su, care s-a albit cand a vazut-o).
iuliana spune:
Hehe, Cristina, vad ca si tati vostru e gainusa. Al meu era terminat tot...sa vezi cum fugea de responsabilitatea scosului dintisorului. Pregateste-te sufleteste, cred ca si tie o sa iti vina sarcina asta:)).
l_carmen2003 spune:
Pentru cei din lista mea de messenger, ieri, dupa ce am reinstalat PC-ul pe curat m-am virusat cu 'Your Daddy Has Shit Fetish ' si, majoritatea, daca nu toate contactele mele, au primti un link cu numele de mai jos: “hahahah Your daddy has shit fetish ??? hxtp://studyguide102.com/fetish/retards/YourDad.GIF” - va rog nu il accesati!
Este un virus...
Deocamdata solutia de devirusare e asta, pana s-or destepta si altii sa il scoata mai civilizat...
http://www.faravirusi.com/2009/02/12/alerta-nou-virus-pentru-yahoo-messenger/#more-487
l_carmen2003 spune:
Iuliana, ma distreaza ce povestesti depsre sotul tau... stiu din experienta proprie ca ai dreptate... ieri citeam asta pe net si ma distram singura...
http://www.newsreport.ro/articole/Divertisment/3630526/Ati-cumpara-o-porcarie-care-nu-functioneaza-VIDEO.html?tk=xx659xz35039z1
asta ca sa te distrezi si tu, si voi...
Exact pe considerentul asta, ca el nu spune nimic de cate ori vreau eu ceva, trec si eu cu vederea cand vad ce 'mobilier' electronic am in casa... pe care il folosim destul de rar dat find ca stam asa putin pe acasa... dar ma rog, stiti si voi copiii mici au nevoi mici, cei mari au nevoi pe masura...
O zi buna, fara virusi... de exemplu...
Sasha.p spune:
Iuly - nu e geloasa Cristina! Mai ales ca inca nu stim care va fi primul nume, cel la care va trebui sa raspunda ! Poate o sa ii spunem Laura, cine stie ...
Anca, mami de Sasha si 19 + cu ;
surioara lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003
cristinamh spune:
ah, iuly, dar m-am resemnat demult ca eu le scot dintii copiilor! sau ma rog, dentistul... am facut "practica" pe frate-miu, il asistam pe tata cand ii scotea.
iuliana spune:
Cristina, apropos de ce povesteai tu de prietena ta. Noi am avut aici o vecina care mi-a spus intr-o zi ca e tare suparata. De ce? Pe fetita ei o chema Karolina si o prietena de a ei i-a pus fetitei ei nou nascute numele de Carolina. Era neagra de suparare. Eu am zimbit si mi-am spus ca eu chiar m-as bucura sa stiu ca numele alese de mine pentru fetele mele place asa de mult incit alte mamici il aleg si ele pentru plozii lor:)).
liliac1 spune:
Din nou subiectul nostru e intr-o etapa de liniste. Asa ca vin sa o tulbur eu un pic.
Anca, mama de Sasha, nici nu stii cat de mult te "invidiez" acum...ca bebita din burtica ta este maaaare, adica ai trecut de etapa vomicioasa si somnolenta in care ma aflu eu acum
Asa ca la toamna si Andra va avea un fratior/surioara. Mandra a tinut sa ma insoteasca la medic...si n-a putut sa se abtina sa o intrebe pe dr "ce va fi: baiat sau fata??" Pe madam a bushit-o rasul si n-a avut ce face asa ca i-a explicat ca mami ii face un frate si ca trebuie sa aleaga ea numele. Eiii, si uite cum fata mea are o gramada de treaba acum.
Va si ma duc sa-mi fac o cana de limonada.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Sasha.p spune:
Uraaaa !!!! Bravo, Liliana, felicitari !!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara !
Ce ma bucur .... Ati vazut, fetele, cuiva i-a fost mila de mine si nu m-a lasat singura anul acesta !!!! Cate saptamani ai ?
Eu am avut noroc de data asta, nu prea mi-a fost rau, doar ceva stari de greata dimineata, in rest, parca nici nu sunt insarcinata ! Doar ca nu ma mai incap hainele, respectiv pantalonii !! Singurul lucru de care ma "oftic" este ca, dupa raita data prin America, tocmai imi reimprospatasem garderoba cu niste costume tare faine, care acum ... nu mai intra. Dar, lasa, dupa aceea, poate o sa reintru in ele !
Anca, mami de Sasha si 20 + cu ;
surioara lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003
http://bd.lilypie.com/fNiwp2.png
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sasha.p Uraaaa !!!! Bravo, Liliana, felicitari !!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara ! Ce ma bucur .... Ati vazut, fetele, cuiva i-a fost mila de mine si nu m-a lasat singura anul acesta !!!! Cate saptamani ai ? Eu am avut noroc de data asta, nu prea mi-a fost rau, doar ceva stari de greata dimineata, in rest, parca nici nu sunt insarcinata ! Doar ca nu ma mai incap hainele, respectiv pantalonii !! Singurul lucru de care ma "oftic" este ca, dupa raita data prin America, tocmai imi reimprospatasem garderoba cu niste costume tare faine, care acum ... nu mai intra. Dar, lasa, dupa aceea, poate o sa reintru in ele ! Anca, mami de Sasha si 19 + cu ; surioara lui sasha Nazdravani de august - septembrie 2003 http://bd.lilypie.com/fNiwp2.png |
Suntem in 6+...de fapt 6 sapt si 3 zile. Eu n-am avut nimic-nimicuta la Andra, am "fluierat", nu-mi venea sa cred ca e atat de simplu sa fii gravi. Acum simt cu varf si indesat ca sa nu mai spun de . Ieri am cautat portocale. Asta a fost simplu. Acum ma gandesc la o strategie sa imi cumpar cas dulce cu rosii, sa vad poate reusesc sa pacalesc pe cineva sa mearga sa-mi caute...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!