Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

April si eu mai fac asa sa stii ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Miki, Diana, merci pt parola.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

neatza!

io mai umplu un cos, asa pe graba.
Din pacate stau prost la capitolul inspiratie, sper sa nu-l umplu numai cu prostii. La bagat in cos sunt campioana, la alegeri mai dau chix.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

si eu la fel tot stau si ma uit pe site si nush ce sa iau ca sa nu iau prostii...cred ca cel mai bine iau pt bebe ca sigur nu dau gres

viki m-as bucura tare mult sa aud o veste buna de la tine!hai poate pana la craciun?

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Hello!

Ia uitati ce www.laredoute.fr/vente-escarpin-glossy-a-patin-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324145325&documentid=201208&single=false&categoryid=22907261#DescDetail" target="_blank">pantofi am gasit ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Nu stiu cata incrdere sa am in material si marimi, mi-e ca strang/fac bataturi si ii dau iar la mama...ca nu-i pot purta cum am patit cu multi altii. Ei par frumosi...dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata. Am dat si eu zilele astea doua comenzi, am secat cardul de credit dar tot ma pregatesc sa mai dau una. Nu am timp acum sa pun linkuri, am sa pun cand le primesc dar in principal am comandat geanta pe natur, tunica indigo cu alb, fusta lunga de blugi si bluza Soft Grey din topul produselor http://www.laredoute.fr/CustomerReviews/TopProducts.aspx?categoryid=22890157 . Si am mai comandat si un joc pt WII .

Poate isi face cineva pomana cu mine sa-mi trimita si mie noua parola, desi nu scriu prea des sunt totusi printre primele redoutiste, daca nu ma insel chiar prima care a primit o comanda si a postat impresii. Daca nu, nu-i nici un bai, doar ca imi place sa fiu la curent cu ultimele barfe.

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza

Nu v-am mai scris demult, doar am citit... am avut o problema cu ei, abia ieri mi-au trimis bonul pentru niste comenzi din iunie-iulie nesosite, asa ca de dimineata am bagat o comanda sa consum banii, ca stiam de la voi ca se cam termina distractia! Pacat, deja imi facusem mana si nu mai dadeam rateuri de marimi, nici la mine, nici la pitica...

Altfel, Nushu, vazui pruncutzu, fain, sa-ti traiasca, asa ma ia un chef nebun sa-i fac surior la Ali a mea...

Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Miki, merci

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui caterina71

Neatza

Nu v-am mai scris demult, doar am citit... am avut o problema cu ei, abia ieri mi-au trimis bonul pentru niste comenzi din iunie-iulie nesosite, asa ca de dimineata am bagat o comanda sa consum banii, ca stiam de la voi ca se cam termina distractia! Pacat, deja imi facusem mana si nu mai dadeam rateuri de marimi, nici la mine, nici la pitica...

Altfel, Nushu, vazui pruncutzu, fain, sa-ti traiasca, asa ma ia un chef nebun sa-i fac surior la Ali a mea...

Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)

presimt un nou val de bebei redoutisti

miki imi dai si mie parola?

edit: luminati-ma si pe mine pls : ce trebuie sa am in cos sa mearga codul cu geanta cu girafa?ca nu merge pe ce am in cos si am hainute de bebe nereduse

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Cine a luat pantalonii astia, imi spune si mie daca materialul este gen tricou sau ceva mai gros si mai batos

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3688909&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=104&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

sunt din doc cam batos; ii recomand pentru copii mai mari, peste 1 an.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Nushu, felicitari pt bb!

Jas, felicitari pt 13+!

Am primit anunt pe mail: reduceri de 50%la tao:
http://www.t-a-o.com/liste-promo.asp?nxt=Z7TAADD8A9E513&nxtdv=60&pv=&nk=96131

Am simulat o comanda si transportul este 18 e. Aand in vedere ca eu cumpar cant mari, probabil la reduceri de 2 ori pe an, de aici ma voi aproviziona dupa 1 nov pt pitica....

Iar pt mine ramane promodul cand imi trimit mail de transport gratuit pt cumparaturi peste 60 e.....

Mergi la inceput