Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 4
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica neata! puiul meu mic mi-a tras un zambet dis de dimineata si s-a uitat fix in okii mei cateva secunde bune!!!mi-a trecut durerea de cap,oboseala, foamea..tot! Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
'neata!!
Nushu'..ai un inger de copil..sa va bucurati de el, sa creasca mare si frumos..si destept..
Ma uitam aseara pe pozele voastre..si m-a lovit asa un sindrom maternal-hormonal...pozele de data trecuta..cand era la san..
Va spun..aseara am luat albumul cu poze (pe vremea mea...acum 6 ani..erau doar momente Kodak)..si m-a lovit blegeala..stiti voi...a venit si pupilul si ne-am uitat la poze.."de cand era el bebe"..drept urmare, de aseara..plimba in brate un dovleac (din ala lunguiet, caruia i-am facut ochi si gura zambareata cu un marker)..cica e "copilul lui"..dimineata i-a pus chiloti..si-l plimba de colo-colo..azi e in culmea fericirii ca-i putin "filoxat" si nu merge la gradi.....
M-am labartat atat ..ca sa vezi ce efect au avut pozele tale...
va ..ma duc sa doftoricesc copilul..si dovleacul (pe care-l cheama evident.."dovlecel".."mancal-ar tata de vanata scumpa"..)
camelia_daniela spune:
Hello!
Ia uitati ce www.laredoute.fr/vente-escarpin-glossy-a-patin-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324145325&documentid=201208&single=false&categoryid=22907261#DescDetail" target="_blank">pantofi am gasit ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
nushulica spune:
fetelor daca nu vreti nu mai pun poze ca nu vreau sa trezesc melancolii sau mai rau sa va intristati cu gandul la propria perioada de maternitate!
sau ma gandesc ca poate va dau idei si astfel marim gaska de bebei redotisti
da, camelia asa e, uiti de toate cu un zambet! abia astept sa ajungem la gangurelisi acum ne cam cearta el in felul lui cand il mai lasam sa planga cateva minute cand ii dam suzi da din buza si mormaie ca si cum ne-ar certa ca nu l-am bagat in seama mai rpd
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui nushulica fetelor daca nu vreti nu mai pun poze ca nu vreau sa trezesc melancolii sau mai rau sa va intristati cu gandul la propria perioada de maternitate! Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
eu mai vreau..imi trezeste asa..o nostalgie..cu fluturi in stomac..
PS - debridat-ul e invincibil in colici..2,5 ml/2 ori pe zi..efect garantat in 3 zile..forever..(e adevarat ca veti arunca sticla dupa...dar merita!!)
on topic - tocmai am primit aviz pt. comanda din 10 oct..cam repede s-au miscat!!..cred ca abia dupa amiaza ajung la posta.
vl-ad spune:
neata si de la cimisoara!
cine mai doreste o ?ca la mine deja este a 3 a
inca asa ceva ... dar chiar trebuie ca odata la cateva luni sa apara cate un carcotas care sa faca valuri la subiectul asta?
Nusu- ai un baiat...ce sa mai, frumos foc .Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
p.s. daca doreste cineva sa imi trimita si mie parola noua , daca nu nici o suparare
v-am
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
miki68 spune:
citat din mesajul lui anne16 pag.2 |
Ce patisi bre de dimineata? Ce-i cu pagina 2?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Viairo spune:
Nusha pentru mine pozele au fost ca un sut in fund (in sensul bun al cuvantului), poate ma apuc si io mai serios de proiect, ca al tau e foarte reusit
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Ce patisi bre de dimineata? Ce-i cu pagina 2? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Nu va mai gaseam
eram pe pag.2
Brigit spune:
neatza!
io mai umplu un cos, asa pe graba.
Din pacate stau prost la capitolul inspiratie, sper sa nu-l umplu numai cu prostii. La bagat in cos sunt campioana, la alegeri mai dau chix.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">