Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 21
miki68 spune:
anne citii mailu' de la tine si de lene iti rasp.aici: Relax! E numa' "teatru la microfon"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Daniela,zilele trecute ne-ai enervat,azi ne-ai amuzat deci te-ai revansat.
Acum gata,ajunge.Hai ca avem destula treaba.Intoarce-te si tu la proiectele alea ale tale si lasa-neee,lasa-neee!
Mult pa!
13+
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub zicea cineva mai sus ca a facut o proba pe lr.ro ... am facut si eu, am pus ceva in cos si pretul e altul decat cel afisat ... e mai mic ... poate din cauza ca inca nu e lansat site-ul si nu functioneaza bine? Teodora [/url] (12.07.2007) |
eu nu m-as risca;sunt romani deci ma astept la tzepe grosolane.
13+
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui kokiy mama_lui_alex de frica festaniei lui Miki ai mai pus un post(ca erau 666 inainte) sau asa s-a nimerit Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
..nici nu bagasem de seama...
..ptiu..bine ca am scapat..
si..am aviz..iar..catalog am primit deja..asa ca..sigur e comanda din 10 oct..
PS - la achizitionarea a doua conturi "promotionale" ofer reducere..cine mai doreste?!?
kokiy spune:
Am primit si eu aviz ...cred ca e comanda din 11.10 ...si scrie pe el mare URGENT... normal ptr.ca are vreo douj de kile, am in el vreo 22 de repere(unele aveau si 2-3 produse) plus un joc voluminos pentru pitic si o geanta cadou ...ma duc sa-l ridic dupa ora 17.00 ...
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
citat din mesajul lui daniela6 adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania. "dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse. |
Fetelor, hai sa umplem cosurile pe LR.RO si sa asteptam ora:00.01 din noaptea 31.10spre 01.11 sa fim sigure ca prindem "promotiile"
poate au 100% reducere