Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Se simte nevoia unei sfeshtanii pe aici

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

adevarat graiesti....
noroc ca mai intru pe aici...ma mai face sa zambesc si sa-mi traca ziua mai repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"......

adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania.
"dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse.
ia dati voi aici!http://www.laredoute.ro/
asta este adevaratu motiv pt care ele nu va dadeau parola!
deci am banuit eu bine........
apropo: am intrat pe contul vostru secret!

Si asta nu e tot ce ti s-a ascuns, lr.ro face si angajari!!! Cred ca ai fi perfecta pentru fisa postului. Nu mai spun, la ce preturi practica, salariul e mai mult decat frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

mama_lui_alex de frica festaniei lui Miki ai mai pus un post(ca erau 666 inainte) sau asa s-a nimerit

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Si asta nu e tot ce ti s-a ascuns, lr.ro face si angajari!!! Cred ca ai fi perfecta pentru fisa postului. Nu mai spun, la ce preturi practica, salariul e mai mult decat frumos.

si asa avem si noi "pile", ne faci si noua reduceri ca pe LR.FR

(Daniela6 daca te angajezi pe LR.RO)
Am editat ca sa se inteleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

bre veteranelor,
voua cand va arde de bascalie umpleti rapid 5 pagini

lasati profesoara de la Odobesti sa-si cumpere ea prima fusta aia plasticoasa albastra cu floricele; cred ca va face furori la scoala cu ea;

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

zicea cineva mai sus ca a facut o proba pe lr.ro ... am facut si eu, am pus ceva in cos si pretul e altul decat cel afisat ... e mai mic ... poate din cauza ca inca nu e lansat site-ul si nu functioneaza bine?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nu pot sa ma abtin

In alta ordine de idei de la 1 noi.???? asta da noutate, nu esti bine informata, iar despre contul de mail daca il spargeai nu debitai asemenea porcarii.

Eu nu stiu cum arata aceasta doamna D Nordista dar citind mesajul ei imi inchipui in copil suparacios cu o fata bosumflata, stiti voi care nu se poate razbuna da zice si face rautati. e simpatica

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Draga Daniela asteptam cu sufletul la gura sa ne spui si noua ce cadou minunat ai primit…poate geanta aia puturoasa si plasticoasa (s-ar potrivi de minune cu fustita plasticoasa)!
N-am postat eu prea des pe aici dar acu chiar ca nu m-am putut abtine. Doamne mare ti-e gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Haide Miki , baga capitol nou ...poate ne pierde urma d.na profesoara

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput