Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dari_Scumpi
mersici, Lorenza. Ce sa zic... si mie imi par asa...desi la detalii produs scrie ca are tour de mollet 34 cm. E mult???... ca nu mai ma duce capu' Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka) |
Iar nu stiu,da' masoara-ti pulpa sa vezi cati cm are.
mama_lui_alex spune:
18201 - -40% ( la creation Mode & lingerie)
Offre valable du 22/09/2008 au 31/01/2009 sur la collection La Redoute Création Automne-Hiver 2008/09 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
ma intorc la munca cea de toate zilele..
corap spune:
AJUTOR!
fetelor, isi luase cineva balerinii CAmper aia cu rufe la uscat. nu stiu ce marime sa-mi iau, 40 sau 41. aveti idee daca se mai largesc (de ex pantofii camper cu catel&pisica imi sunt ficsi 40 dar e clar ca se lasa).
help, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ca nu vreau sa m-apuce criza desculta
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Giova spune:
fetelor vreau sa dau si eu o coamnada. am auzit ca sunteti incantate de trenchul ala cu buline. aveti vreo poza cu el? ce cod are?
C&A e aici apropae de noi, la szeged....pt. copii au preturi bune, marfa mai multa pt. fetite si mai frumoasa...discriminare, ca peste tot.
H&M haine misto si preturi rezon. Din Viena am mai cumparat, astept reducerile din ianuarie.
Culoare soarece....mi-am luat o pereche de pantofi, pe cutie scria:color mouse. asa ca pun pariu ca aia o fii, dar culoarea e misto...un gri placut...daca nu il asociezi cu animalul respectiv.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Dierna3 spune:
Buna!
Receptionat comada din 10 septembrie:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324138203&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=6 - imi sunt fixe, cam tari, am vazut de la inceput ca n-au avize prea bune, sper sa le port de cateva ori, le-am luat datorita culorii;
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-multipoches-soft-grey.aspx?productid=324114218&documentid=482608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3 - super, i-am avut si pe gri, sunt croiti sa vina mulati pe coapse, nu merg sa-i iei o marime mai mare ca la alti pantaloni de genul asta;
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-soft-grey.aspx?productid=324114504&documentid=482608&single=false&categoryid=23110696 - frumos, mai am pe vanilie luat anul trecut; decolteul e generos, insa doar in partea de sus, vin acoperite;
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134013&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 - super, imi pare rau ca n-am luat-o odata cu cea neagra cand era 10 euro;
http://www.laredoute.fr/vente-parka-legere-et-chaude.aspx?productid=324105890&documentid=346108&single=false&categoryid=23110527 - imi place, e mai grosuta decat ma asteptam, am luat cu o marime mai mare si tot nu-mi acopera complet "le derriere" (am putin peste 1,71m), cred ca e mai scurta decat spun ei in descriere.
Cod de cadou am pus pentru geanta shopping si am primit o fata de masa gri in dungi AM.PM.
corap spune:
COD 50520 - 40% la soft grey
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Culoare soarece....mi-am luat o pereche de pantofi, pe cutie scria:color mouse. asa ca pun pariu ca aia o fii, dar culoarea e misto...un gri placut...daca nu il asociezi cu animalul respectiv. _ Gio si Marco (6 ian. 2006) poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj) |
din Romania?
culoarea este placuta, poate scria "gri".Daca era de import, poate.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap AJUTOR! fetelor, isi luase cineva balerinii CAmper aia cu rufe la uscat. nu stiu ce marime sa-mi iau, 40 sau 41. aveti idee daca se mai largesc (de ex pantofii camper cu catel&pisica imi sunt ficsi 40 dar e clar ca se lasa). help, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ca nu vreau sa m-apuce criza desculta c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07 margele, zorzonele si briz-brizuri |
Eu i-am luat pe negru, din piele. Aia maro sunt piele intoarsa... Ai mei s-au lasat dar cat sa fie comozi, am luat 37, port 37. Cei cu pisica/catel, intr-adevar sunt mai ficsi si pt ca sunt mai ingusti, celalti sunt mai lati din start.
Dar...ia-ti numarul pe care il porti, nu cred ca vei avea surprize.
corap spune:
saru'mana, clau , mai ales ca m-ai luminat ca pantofii cu rufe sunt mai lati. ca la mine buba-i ca am piciorul lat, si din cauza lui imi iau un nr mai mare.
hai ca bag acu 3 perechi de camperi, sa-mi ajunga