Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza
Nu stiu,dar par pentru un picior destul de grosut.

mersici, Lorenza. Ce sa zic... si mie imi par asa...desi la detalii produs scrie ca are tour de mollet 34 cm. E mult???... ca nu mai ma duce capu'

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)

Iar nu stiu,da' masoara-ti pulpa sa vezi cati cm are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

18201 - -40% ( la creation Mode & lingerie)
Offre valable du 22/09/2008 au 31/01/2009 sur la collection La Redoute Création Automne-Hiver 2008/09 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

ma intorc la munca cea de toate zilele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

AJUTOR!
fetelor, isi luase cineva balerinii CAmper aia cu rufe la uscat. nu stiu ce marime sa-mi iau, 40 sau 41. aveti idee daca se mai largesc (de ex pantofii camper cu catel&pisica imi sunt ficsi 40 dar e clar ca se lasa).
help, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ca nu vreau sa m-apuce criza desculta

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor vreau sa dau si eu o coamnada. am auzit ca sunteti incantate de trenchul ala cu buline. aveti vreo poza cu el? ce cod are?

C&A e aici apropae de noi, la szeged....pt. copii au preturi bune, marfa mai multa pt. fetite si mai frumoasa...discriminare, ca peste tot.
H&M haine misto si preturi rezon. Din Viena am mai cumparat, astept reducerile din ianuarie.
Culoare soarece....mi-am luat o pereche de pantofi, pe cutie scria:color mouse. asa ca pun pariu ca aia o fii, dar culoarea e misto...un gri placut...daca nu il asociezi cu animalul respectiv.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Buna!

Receptionat comada din 10 septembrie:

http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324138203&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=6 - imi sunt fixe, cam tari, am vazut de la inceput ca n-au avize prea bune, sper sa le port de cateva ori, le-am luat datorita culorii;

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-multipoches-soft-grey.aspx?productid=324114218&documentid=482608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3 - super, i-am avut si pe gri, sunt croiti sa vina mulati pe coapse, nu merg sa-i iei o marime mai mare ca la alti pantaloni de genul asta;

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-soft-grey.aspx?productid=324114504&documentid=482608&single=false&categoryid=23110696 - frumos, mai am pe vanilie luat anul trecut; decolteul e generos, insa doar in partea de sus, vin acoperite;

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134013&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 - super, imi pare rau ca n-am luat-o odata cu cea neagra cand era 10 euro;

http://www.laredoute.fr/vente-parka-legere-et-chaude.aspx?productid=324105890&documentid=346108&single=false&categoryid=23110527 - imi place, e mai grosuta decat ma asteptam, am luat cu o marime mai mare si tot nu-mi acopera complet "le derriere" (am putin peste 1,71m), cred ca e mai scurta decat spun ei in descriere.

Cod de cadou am pus pentru geanta shopping si am primit o fata de masa gri in dungi AM.PM.

Mergi la inceput

COD 50520 - 40% la soft grey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Culoare soarece....mi-am luat o pereche de pantofi, pe cutie scria:color mouse. asa ca pun pariu ca aia o fii, dar culoarea e misto...un gri placut...daca nu il asociezi cu animalul respectiv.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

din Romania?

culoarea este placuta, poate scria "gri".Daca era de import, poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

AJUTOR!
fetelor, isi luase cineva balerinii CAmper aia cu rufe la uscat. nu stiu ce marime sa-mi iau, 40 sau 41. aveti idee daca se mai largesc (de ex pantofii camper cu catel&pisica imi sunt ficsi 40 dar e clar ca se lasa).
help, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ca nu vreau sa m-apuce criza desculta

Eu i-am luat pe negru, din piele. Aia maro sunt piele intoarsa... Ai mei s-au lasat dar cat sa fie comozi, am luat 37, port 37. Cei cu pisica/catel, intr-adevar sunt mai ficsi si pt ca sunt mai ingusti, celalti sunt mai lati din start.

Dar...ia-ti numarul pe care il porti, nu cred ca vei avea surprize.

Mergi la inceput

saru'mana, clau , mai ales ca m-ai luminat ca pantofii cu rufe sunt mai lati. ca la mine buba-i ca am piciorul lat, si din cauza lui imi iau un nr mai mare.
hai ca bag acu 3 perechi de camperi, sa-mi ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Care 3?!

PS. Nu livreaza in ro dar pt caltit ochii si salivat: www.camper.com

Mergi la inceput