Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anne din Romania, doar ca papucii sunt facuti pt. export, gen fabrica Mopiel, sau cum ii zice.
Bine, astia cu LR.ro puteau sa scrie culaore gri, nu sa traduca ca prostu din engleza (cu siguranta era scris mouse la culaore). dar daca atat ii duce capul....nu putem cere mai mult.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"......

adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania.
"dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse.
ia dati voi aici!http://www.laredoute.ro/
asta este adevaratu motiv pt care ele nu va dadeau parola!
deci am banuit eu bine........
apropo: am intrat pe contul vostru secret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"......

"dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse.

Daca te uiti acum vreo 20 capitole in urma ai sa vezi cat s-a vb de lr.ro. Nimic nou! Multumim pt interes!

Si ai dreptate intr-o singura privinta: "veteranele" vroiau sa fie primele care sa dea comenzi pe situl romanesc ca sa ia cadoul si sa beneficieze de minunata oferta. Ptiu, ce ne-ai descoperit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Mey "veteranilor" va rog sa fim solidare si sa nu comandam nici una nimic de pe LR.ro. dati-i va rog priritate danielei sa fie primul client. NU va ajunge ca ati golit LR.fr??? Da sinteti chiar "tupeiste", zau asa

Mergi la inceput

Citat:

si care e "secretul" draga mea, de pe contul nostru secret??? acum asuma-ti succesul apana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:

Esti totala,pe bune!

You made my day!

Desi mi-e greu sa cred ca vorbesti serios.Nimeni nu poate fi chiar atat de...(hai s-o zic direct) prost.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

daniela6 vezi ca mai in spate pusese o fata link la o fusta beton de pe site-ul lr.ro ...poate te intereseaza

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna ziua ti-am dat belea mi-am capatat! Sau in loc de multumesc pentru ajutor...

Mergi la inceput

Mergi la inceput