FIV 196
Raspunsuri - Pagina 9
nadejda73 spune:
va rog ajutati-ma cu cateva informatii
urmeaza sa fac fiv ,protocolul lung
azi z21 am inceput inhibarea cu o fiola 0.1 diphereline timp de 14 zile.in a 15-a zi m-au chemat la eco .nu inteleg de ce am primit 21 fiole ?trebuie sa fac injectia si in ziua cu eco?in perioada de inhibare mai imi vine menstruatia?
va multumesc!
impatience spune:
estrelita, catalina, multumesc frumos!
. Eu inca nu am inceput nimci si nici nu stiu cand naiba incep (nu v am mai zis ca nu mai am niciun chef, ideea e ca sau am analize gresite sau nu le am delos sau sunt proaste! adica am din fiecare dintre cele 3 categorii!!!!) DAR, eu sunt mai prevazatoare si m am gandit sa incerc sa fac rost fin timp de medicamentele astea, daca oi avea bafta. Oricum, inteleg ca nu poti face mai mult de 8 fiole de gravibinon? Nu stiu daca e asa, eu am sa rog sa imi ia vreo 20 ca mai sunt fete care vor/au nevoie. Macar sa ne ajute Dumnezeu sa le folosim cu succes toate!!! Va pup 
PS esrelita, pai tu esti doctor in medicina fata de mine 
chance2008 spune:
Buna fetelor!!
M-am inscris si eu in cursa de transfer de embrioni congelati... la MNL, pe 19 nov, dupa un FIV esuat in august.... in afara de estrofem(recomandat de la clinica) cum pot sa imi maresc sansele de a ramane cu puiutul meu in burtica?
Care sunt sansele de reusita la o astfel de procedura??
Fragutza spune:
Alexa, felicitari si sa te bucuri de puiutul tau!
Impatience, pana in Dna Ghica vii?
Raluca
LucaLuca spune:
Great, great, great!! Nusy, Alexa, ati deschis din nou sezonul celor sapte vaci grase / gestante (if you remember:). Asteptam continuarea!
Nusy, de data asta o sa fie bine pana la capat si o sa te prind din urma la odisee. :)
Catalina, bucura-te de soare in Grecia, destreseaza-te complet si o sa vezi ca maine vine si CM. :)
Eu maine la 9h am histeroscopia si extirparea membranei, abia astept! Daca imi spunea cineva acum cativa ani ca o sa ajung sa ma bucur ca ma duc la bisturiu, il trimiteam la Balaceanca. :)
Tot aud pe forum despre acest celebru gravibinon, are si sotul meu o intrebare de bun simt: daca e asa de bun, de ce naiba nu se (mai) fabrica niciunde in Europa? Va dati seama ca, dupa ce am patit, ma intereseaza tot ce se administreaza in iminenta de avort si ma duc pana in Pakistan dupa el, da' sa ma lumineze cineva de ce nu se mai fabrica. Cu produsele hormonale nu e de glumit.
Eu pe paginile de limba franceza l-am gasit exclusiv intr-un document stiintific unde era prezentat drept ...contraceptiv injectabil (nr. 1 in China, se pare - iar acolo contraceptia e politica de stat). Uite ce spune despre (produsele de tip) gravibinon intr-un tablou de sinteza (nu mai traduc, se intelege):
Description : injections mensuelles contenant un progestatif et un oestrogène.
Étape de développement : sur le marché, dans de nombreux pays.
Efficacité : 0,1 à 0,4 grossesse par 100 femmes par année d’utilisation, en utilisation type.
Fonctionnement : l’oestrogène et le progestatif injectés empêchent l’ovulation, épaississent le mucus cervical et suppriment la maturation de l’endomètre.
Maine o sa imi intreb medicul ce e cu medicamentul asta (daca o fi auzit de el, caci in Fr sigur nu exista, cel putin nu sub numele asta).
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
impatience spune:
ralucapuan- pai dna ghica e de...toamna fata de londra si spania!!!! Mai am o saptamana concediu si asa bag un tur de forta pe la voi toate.... Doar o cafea sa dati ca fara aia niic din pat nu ma pot scula. e reclama aia, o stiti, cred ca la ellite? cand "el" apare...ca o boare, transparent si incepe sa se "coloreze" numai dupa ce bea cafeaua! asa si eu! (drept pt care IGNOR postarile pe unde zice sa nu bei cafea pe zi. adica macar 2 ca altfel nu se poate )![]()
impatience spune:
ralucapuan- pai dna ghica e de...toamna fata de londra si spania!!!! Mai am o saptamana concediu si asa bag un tur de forta pe la voi toate.... Doar o cafea sa dati ca fara aia niic din pat nu ma pot scula. e reclama aia, o stiti, cred ca la ellite? cand "el" apare...ca o boare, transparent si incepe sa se "coloreze" numai dupa ce bea cafeaua! asa si eu! (drept pt care IGNOR postarile pe unde zice sa nu bei cafea pe zi. adica macar 2 ca altfel nu se poate )![]()
impatience spune:
LucaLuca, in ciuda ...substantei, care e mai degraba...tragica decat comica, pe mine m-a busit rasul. Chiar de bun simt inmtrebarea sotului tau!!!!! I-am citit-o si sotului meu, am facut o pauza, si ne-a busit rasul: de ce nu se mai fabrica panaceul asta in europa??? La naiba, eu oricum o sa ma straduiesc sa il gasesc!!!! Ai dreptate ca sufli si in iaurt, si eu suflu (si eu am pierdut sarcina gemelara) dar...de data asta, daca nu primesti tu un raspuns logic maine...o sa fiu ca in Biblie: fericiti cei saraci cu duhul!!!!
Fragutza spune:
Face fata cafea, cata vrei...si eu ma dau dimineata jos din pat numai pentru cafea.
Raluca