FIV 196
Raspunsuri - Pagina 6
iana_mari spune:
Nusy sarcina usoara si sper sa-mi porti si mie noroc ,ca doar tu m-ai programat.
Alexa la fel si tie :sarcina usoara !
Le multumesc fetelor care m-au sunat si m-au incurajat pe forum(SE STIU ELE CARE) in privinta tatalui meu.De asemeni celor care mi-au urat La multi ani.Suportul vostru conteaza foarte mult pt.mine in aceste imprejurari.
Eu m-am hotarat sa merg mai departe cu fiv-ul si cu d-zeu inainte.
impatience spune:
alexmary- uraaaaa! sa fie cu noroc!
stuard- londra e preferata mea in perioada sarbatorilor
. dariela...mama...de cand astept sa doarma cineva cu poza mea sub cap
done! daniela74 hai sa ne cunoastem! nusy
catalina- bafta! lasa ca nu conditiile tale de cazare conteaza la greci, ci cele ale lui bb
, kora...pai HAI! Kora...help: cat dureaza procedura scurta si cat cea lunga? aproximativ, asa
Estrelita- vezi ca eu pun intrebarile aiurea pe forumul asta?
Apropos, si eu merg la dentist azi
. Estrelita- PM daca poti
pup toate fetele
impatience spune:
iana-mari....nici nu stiu ce sa iti zic, am citit si eu: la multi ani! cat despre tatal tau...sa dea DD sa gaseasca doctorii calea buna si sa fie totul bine. nu sunt cuvinte de spus, ce e in sufletul tau...
KoraPop spune:
iana mari cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI!
Fie ca DD sa te ajute in aceasta perioada grea:tatal tau sa se faca bine si tu sa reusesti cu fiv-ul!Vreau sa iti spun inca odata ca DD e bun si face minuni:un exemplu e o matusa de-a mea care acum un an a fost depistata cu cancer la san si metastaza la oasele coloanei vertebrale.A urmat extirparea sanului ,chimioterapie,multe ,multe tratamente medicamentoase,dar si naturiste,regim alimentar etc ,dar in primul rand muuuulta rugaciune si credinta.In ziua de azi e sanatoasa,toate analizele sunt perfecte de parca nu a avut cancer vreodata,iar doctorii care aproape o pregateau de inmormantare ca nu mai aveau ce sa-i dea sau ce sa ii mai faca, acum isi fac cruci si se uita uimiti la ea si la analizele ei.Ce mai pot sa zic?Daca DD vrea orice e posibil!

impatience protocolul scurt dureaza cca 1 luna pana la bhcg,poate chiar mai putin,iar protocolul lung tot atat + zilele intre ziua 21 si pana vine cm ( ziua 28,29 etc depinde de fiecare organism);asta e cu aproximatie ca exact nu se poate zice.Tu nu vii joi dimineata pe la Giuly?
Kora
CARPE DIEM!
medamaya1 spune:
Alexamary, felicitari, sarcina usoara , la termen si bebe sanatos.In leg cu singerarea, trat, stat la pat cu picioarele mai sus decit corpul, asta daca dr nu zice altfel.Cind am singerat rau de tot, am fost la spital, mi-au facut o perfuzie , apoi a doua zii mi-au dat drumul acasa.Sper sa se opreasca cit mai repede si sa te bucuri de sarcina
Dariela,fac cu aceeasi echipa, Cocei si Marinescu.
Mi-au schimbat trat, nu mai incep in ziua 21, incep din ziua 2, 2 saptamini, cu diphereline cite jumate de fiola, plus menopur, mai exact voi stii luna viitoare cind merg sa cumpar trat.Sper sa fie bine
Va pup pe toate si asteptam noi gravidute
Blanche25 spune:
Iana ma bucur ca te.ai hotarat sa faci acest FIV. Va fi cu noroc, ai sa vezi

Impatience vreau si eu sa te cunosc, nu vrei sa vii si in Spania, in Madrid???
Medamaya bine ai revenit, un fiv norocos sa ai pana la capat.
Nusy vrem reteta!!!!!
rami 73 spune:
Nusyca,
mi-ai inseninat efectiv ziua cu telefonul de ieri, te felicit din suflet si sa te ajute DD in continuare ! Sunt convinsa ca va fi bine pana la final, ce ma bucur pentru tine !!!!! 
![]()
Meda, ma bucur sa te mai vad si iti tin pumnii stransi pentru o viitoare REUSITA in noiembrie ! 
Kora,
hai ca acum e momentul tau, Doamne ajuta ! Iana Mari, si la tine va fi bine la urmatoarea incercare ! 
Bafta multa tuturor fetelor !!!
pozici 
rami
22+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean