FIV 196
Raspunsuri - Pagina 5
dear_bambie spune:
Neatza!!!
Nusy, Felicitari din toata inima!!!! Iti doresc sarcina usoara, la termen si copilasi sanatosi!!!!
Multa bafta si fetelor care asteapta rezultatele!!!
dulce toate feteleee!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
mari_lolutza spune:
ESTRELITA, cariotip si microdeletii poti face la BIO-TEST. Acolo le-am facut si noi. Ne-a costat 13 mil. lei vechi in luna mai. Adresa este: str. Dorului nr 111, nr. de tel: 0241/544463 suu 0745154142.
Intra la "Informatii utile Constanta" si pe prima pagina vei gasi si laboratorul BIO-TEST.
Dariela spune:
estrelita - Chiar daca in familile nu exista cazuri genetice, inainte de inceperea unei proceduri atat de importante, este mai bine sa se faca toate investigatiile premergatoare. Invata din experienta fetelor si cere tu medicului tau opinia cu privire la anumite interventii - de multe ori sunt prea grabiti sa ne duca la FIV si trec peste etape care duc uneori la esecuri!
Cei de la Bios par ok, chiar daca mai uita sa trimita rezultatele. Eu am facut analizele genetice la Genetic Lab (Bucuresti) dar in mod sigur acum exista si alte clinici unde pot fi efectuate. Multa bafta!
impatience - Hei vreau si io sa te cunosc daca reusita e garantata! Trimite o poza, ceva ca cica zilele astea isi cauta locul prin burtica mea si promit sa dorm cu ea sub perna!
medamaya- Bine ai revenit! Multa bafta in noiembrie! Cu cine reincepi?
nusy - Ai grija de tine si de burtica!
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
estrelita spune:
Buna dimineata fetelor dragi!
Daniela,
Iti multumesc pentru sfaturi.
Problema mea e lipsa trompelor, de aceea am indicatie FIV.
Am gasit site-ul Gentic Lab si am observat ca efectueaza o gama foarte larga de analize, ceea ce ma depaseste in a mi le autorecomanda.
Probabil cei de acolo stiu ce ar fi de facut in cazul meu.
Sincera sa fiu, mi-e frica sa propun medicului ce analize as vrea sa fac (stii cum devin unii cand te bagi in profesia lor
Deocamdata am de asteptat pana la prima programare, am inteles ca ar fi in decembrie.
Deocamdata ma duc la dentist
Va pup mult pe toate
catank spune:
Nusy Felicitari din toata inima!!!
Doresc tuturor multa incredere, speranta, dar mai ales rabdare...usor, usor, ne va veni randul la fiecare dintre noi.
Toate cele bune!!!
KoraPop spune:
Nusyyyyyyyyyy FELICITAAAAARIIII!!!!!!!
Asta da veste buna!!!Ai facut test de urina?In a cata zi dupa ET?Cand faci bhcg?Ma bucur tare mult pentru tine!!!!Sarcina cat mai usoara si bebe/bebelasi sanatos/sanatosi!
Moniland eu am cumparat puregonul pen de la Giulesti.Mi-au dat de acolo cutia cu pen-ul ( stiloul) si 4 cutii ( o cutie contine o fiola cu 300 UI - de fapt sunt 450 UI de puregon + 3 ace sterile).Cred ca imi vor si ramane ace,dar cum facem sa ti le dau?Tu cand incepi?
Delia21 multumesc pentru informatia cu nurofenul.Nu am luat nurofen.Am luat ieri numai un plic cu coldrex, oscilococcinum si strepsils.Sper ca nu afecteaza cu nimic coldrex max grip sau strepsilsul.Ma simt mult mai bine oricum.Oricum luna trecuta am luat doua cutii de nurofen ca am fost gripata rau de tot si la eco in zi 26 am avut endometrul de 8,9 mm ceea ce la mine e normal,ba chiar mai mic il aveam de obicei,deci nu afectase nurofenul endometrul.Totusi nu se stie niciodata,asa ca mai bine ca mi-ai spus.
Multumesc si tuturor fetelor pentru sfaturi.Am sa incerc si mierea cu lamaie
Impatience cand ne vedem ?
Eu azi sunt zi 3 de stimulare,totul merge bine si usor deocamdata.Joi am prima eco.Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
alexamary spune:
fetelor
ieri am facut testul de sarcina (sure check)si a iesit pozitiv
bucurie mare
dar azi dimineata a inceput sa curga sange(s-a patat lenjeria)
am fost la med life sa fac bhcg
acum astept rezultatul
credeti ca am vreo sansa ?
alexamary spune:
revin
acum am fost sunata
sunt insarcinata
joi repet testul
Citat: |
citat din mesajul lui mary fetelor ieri am facut testul de sarcina (sure check)si a iesit pozitiv bucurie mare dar azi dimineata a inceput sa curga sange(s-a patat lenjeria) am fost la med life sa fac bhcg acum astept rezultatul credeti ca am vreo sansa ? |
Blanche25 spune:
Alexa FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!!
URAAAAAAAAAA!!!!!!!!! A INCEPUT INVAZIA DE TESTE POZITIVE!!!!!!!!