FIV 196
Raspunsuri - Pagina 4
estrelita spune:
impatience,
Multumesc pentru informatie.
Ai idee ce analize ar fi indicate in cazul meu (42 ani cu indicatie FIV datorita extirparii unei trompe si a trei sferturi din cealalta + plastie - reconstructie de trompa, cu rezultat NUL)?
Multumesc din suflet!
impatience spune:
medamaya
estrelita...m-ai gasit! Hai sa ne cunoastem (asta e de bun augur pt tine, o sa ramai insarcinata repede- nusy stie de ce ). Deci: eu sunt aia ametita de pe forum care pun toate intrebarile tampite, nu stiu nimic despre nicio analiza si confund progesteronul cu prolactina. Nu -i asa, Kora, Sheri? Dar, ceea ce stiu e asa: mie mi- a dat sa fac analize genetice (pentru ca eram extrem de stresata ca am pierdut sarcina), respectiv: cariotip (eu si sotul meu) si microdeletii (sotul). Le-am facut la Bios, e singurul laborator in care am incerdere, toate celelalte au gresit o gramada de analize!. Au costat ceva in jur de ...nu mai stiu exact, peste 20 mil (in primavara), trebuie sa suni la Bios Diagnosis- 021 2305500 si sa te programezi (mi se pare ac doar martea). Vezi ca pana vine rezultatul dureaza cam 3-4 saptamani. Intreaba ma orice, si iti raspuns (si daca stiu si daca nu ) Dar nu uita, eu sunt Mecca pe forum acum DOAR PT CA SUNT SINGURA TREAZA LA ORA ASTA IN AFARA DE TINE, in rest...ce stiu eu ajunge cam pe la genunchiul broastei, asa . pup
estrelita spune:
Scumpa mea impatience,
Sunt treaza din doua motive:
-maine dimineata am programare la dentist
-incerc sa citesc cat de mult pot din tot ce scrieti voi fetelor pe acest forum, fapt pentru care va multumesc din inima!
Iti multumesc mult pentru prezicere, asta e, voi apela la puterea mintii ca sa nu te dezamagesc, sa dea Dzeu la toate fetele si mie!
Multumesc din nou pentru informatii, deocamdata nu cunosc povestea ta, dar iti doresc tot binele din lume
stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui impatience NUSY, AI VAZUT???????? Sa zici ca nu e asa: doar ce ne-am cunoscut si ai ramas insarcinata!!!!!!! Ma bcuru nespus pentru tine, sa fie cu 9 luni fericite si cu un frumso si sanatos! Hai, fetelor, ca va asteptsa ma cunoasteti! |
impatience, pai daca este asa nu vrei sa vizitezi londra in perioada sarbatorilor???
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
catalina2307 spune:
Nusy....sa te ajute Dumnezeu.
Am ajuns in Atena...vreme frumoasa....apartamentul nu are nici o trebaba cu ce era in poze...per ansamblu ok. Cel putin am internet . In rest CM-ul meu se lasa asteptat. Asa sa ma enerveze pe mine.
daniela74 spune:
NUSY,felicitari,sa-ti dea DD o sarcina usoara sisanatosi.Ai facut testul in ziua a 10 de la ET(ai numarat si ziua et?)Intreb pt. ca duminica am avut si eu transferul,2 embrioni,la 48 de ore, si mi-a dat rendez-vous pentru testul de singe doar pe 3 noe.,cred ca a cam gresit.Oricum o sa fac eu mai repede,deja nu mai am rabdare....toate fetele si multa bafta tuturor,sa auzim numai vesti bune.
nusy spune:
Dragele mele, Impatience,Raluca,Dream,Amzulica,Meda(wow,cw surpriza,tu ce mai faci?),Kineta,Catalina(bafta multa!),Daniela, va multumesc tare mult,sunteti super,super dragute!
Fetelor,va invit s-o cunoasteti pe Impatience,chiar si virtual,poarta noroc..hihihi!!!!!Are dreptate!
Daniela: ziua ET nu se numara,este ziua zero.
Iepurila: nastere usoara!!!!!
Am repetat acum testul si ,normal,tot pozitiv.Faza este ca deja mi-e greata,nu pot manca acum,dimineata...astept sa mai treaca vreo ora sa pap si eu ceva,ca nu-i bine cu burtica goala..nu?
Va cu drag pe absolut toate!!!!
Nusy
LuciLu spune:
Buna dimineata,
ma trezesc cu gand sa intru repejor pe forum si... ce vad? O veste minunata - s-a deschis sezonul la burtici...Nusy felicitari!
si celor care urmeaza : luati aminte si pe acelasi drum mergeti, nu de alta dar si eu merg cu voi odata (ieri pregnil, maine recoltarea si probabil vineri ET).
Estrelita , daca am inteles bine ca vrei sa faci analizele genetice, nu te grabi, eu am peste 40 ani si nu mi s-au recomandat, lasa-l pe doctor sa decida.
Stiu, ne grabim ..si eu am facut toate analizele biochimice, hemoleucograma inclusiv analizele hormonale de ziua 2, ziua 21 inainte de a ma intalni cu doctorul . Sotul facuse , de asemenea , spermograma si dr. ne-a trimis la dr. embriolog sa o refaca - pt ca dr are o echipa cu care lucreaza si pe a care se bazeaza.
Luci
LuciLu spune:
Am uitat sa amintesc.. cine are nevoie de 2 fiole puregon de 100 ui? Sunt cumparate ieri 20.10.2008 , eu ca o persoana sarguincioasa cum am aflat ca mai am nevoie de o doza l-am si trimis repede pe consort sa le cumpere, dar dr. a revenit asupra deciziei si nu-mi mai trebuie.
Deci.. daca le doreste cineva...
Luci