poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu am luat deja brad, l-am impodobit de saptamana trecuta.

Avea nr. de inmatriculare atasat si cred ca e din import.

Trebuie sa eviti sa iei brazi furati din paduri, chit ca dai mai mult pe un brad. Ceilalti (adica productia cu destinatie speciala Craciun) sunt crescuti in pepiniere, special cu acest scop si nu provin din defrisari irationale.

Daca ar disparea consumul de brazi naturali, ar disparea si aceste pepiniere - deci pana la urma nu salvezi nici un brad, ca daca nu-l cumperi anul asta ei nu planteaza in loc nimic, deci tot acolo raman ca numar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, eu cred ca tu esti o fericita cu Vivi care se uita singura la desene. Ce as vrea eu sa aiba si Alex activitai singura macar o ora sa ma pot odihni si eu.

Adriana, noi avem brad artificial, de vreo 3 ani numai asa facem. Inainte nici nu acceptam ideea de a avea brad artificial, ca nu miroase a brad, ca nu e la fel. Pana l-am luat, acum nu mi-as mai bate capul cu bradul natural. Apropos, am auzit ca acum se dau la ghiveci ca sa ii plantezi dupa aceea. Mi-as lua unul la ghiveci sa il pun in curte, dar pentru casa raman la artificial. Mai ales ca Bubu a fost testat in weekend pe bradul de la restaurant si ma mir ca a scapat cu viata. Bradul, nu Bubu. E si mai economicos, financiar vorbind.

Anca, capitolul s-a cam terminat si eu habar nu am sa fac altul nou. Sper sa ai o zi mai buna la shopping azi. Oare cat o mai tine scandalul pe acolo, prietena mea cea mai buna isi face revelionul in Atena.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Rox, Anca a plecat de o ora spre aeroport, asa ca s-a terminat cu shoppingul. O sa vorbim cu ea maine.

Adina, ce harnicutze ati fost! Eu vreau ca week-end-ul asta sa facem bradul ca sa se bucure si Rares macar o saptamana de el (pentru ca in vacanta il ducem la bunici). Eu ma feream sa fac asa devreme bradul pt. ca pana la Sf Ion (cand il desfacem) se usca ingrozitor.

Cred ca vom merge efectiv sambata prin magazine si daca gasim ceva sa ne placa luam brad artificial. Daca nu, mergem tot la piata, dupa brad natural. Oricum vom face si aranjamente si coronite din crengi de brad... asta asa, pentru miros si decor.

Monica, pai asta e meseria mea . In plus am si norocul sa cunosc o persoana care s-a format la Ierusalim in aceasta teorie, a medierii. Am stat f mult de vorba. La Brasov s-a facut un ONG care promoveaza metoda Feuerstein si in Romania si au cursuri pentru cadre didactice si parinti. Exista si un mic ghid despre practica medierii, "Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri" aparut la Editura House of Guides.
Nu stiu daca ati observat dar in mesajul meu trecut v-am dat si un link catre un articol pentru a intelege cum functioneaza ca mecanism. E f simplu de pus in practica de parinti, in interactiunile zilnice cu copilul, macar la un anumit nivel (nu cel profesionist).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu prea voiam sa fac bradul mai devreme, dar Alex face mari presiuni. Ma gandeam sa il fac pe 20, in nici un caz de acum. Pe de alta parte i-as face o bucurie sa facem bradutul de acum. Insa in locul intrebarii "cand facem bradul?" cred ca o sa inceapa "cand vine Mosul?" si tot aia este.

Adriana, eu nu vazusem link ul, acum ma uit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu in fiecare an am facut pradul pe 23-24 dec.
Sora-mea il face de ani buni de pe 1 dec. Anul acesta l-a facut de pe 30 nov

...si m-am gandit asa: oricum plecam pe 28 dec in concediu. Lasa copilul sa aiba timp sa se bucure de brad (ceea ce evident ca nu-i asa, s-a bucurat cand l-am facut, dar azi nici nu cred ca a intrat in camera respectiva sa-l vada vreo clipa, ca doar nu credeti c-o mai intereseaza )

Dar mi-am facut si eu damblaua sa am brad de la inceputul lunii. Acum stau sa-i pipai nivelul de apa, mi-am facut treaba, nu gluma.

Roxi, pai daca o las de capul ei pe Vivi, e in stare toata seara (dupa ce vine de la gradi) sa-si faca de lucru singura, fara sa ma intrebe nici macar ce mai fac, ma tot duc eu pe capul ei sa ne jucam, sa mai lucram ceva, sa mai ne gadilim. Ma intreb cata vreme ma mai accepta asa, parca vad ca o sa ma goneasca direct cand o sa creasca ca sa n-o deranjez din joaca ei cu papusile, etc - si chiar asa, sa nu te bage in seama complet, nu stiu daca ti-ar conveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

parakalo!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput