poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Mai, mai... ce chestie cu febra asta inexplicabila... Bine ca s-a terminat cu bine. Sanatate multa in continuare!!!

Rares e bine, sanatos, merge zi de zi la gradinita, isi face zi de zi ghetele ca sa fie in stare buna cand va veni Mos Nicolae, se pregateste de Craciun si e tare fericit ca ne-am impodobit casa de sarbatoare. Asa imi creste sufletul cand vad cum se bucura, cat de intens traieste magia sarbatorilor.
Sper sa dea si pe la noi o paturica de zapada, ca parca nu miroase a Craciun fara zapada prin peisaj.

Eu am gasit un site interesant, cu multe sugestii bune pentru parinti: reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=92

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si Albert e bine, sanatos, diseara va veni mosul, la noi la hotel se organizeaza petrecere speciala pentru copiii angajatilor de Mos. O sa fie tare frumos, din ce am vazut eu pe aici pregatirile.O sa pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

V-ati facut ghetutele???
Noi gata, sunt date cu crema si puse la usa .

Rares le-a facut si pe ale lui, si pe ale noastre... La gradi au facut si niste ghetute origami ca sa-l impresioneze pe Mos Nicolae.

Ce frumos e sa fii copil si sa te bucuri sincer de aceste momente !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi acum ne apucam de ghetute, dar la noi se pun la fereastra!

Pentru maine doresc sarbatoritilor cu numele multa sanatate si numai bucurii! Tuturor un weekend placut, petrecere frumoasa si ghetute pline!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ei, cum a fost mosul? Alex a primit mai multe jucarele, culmea a fost incantata de un joc cu litere si mai putin bebelusul pe care il iubeste mai mult Andrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

salutare
si la multi ani celor care se sarbatoresc, ori pe care ii sarbatoriti astazi

la noi mos neculai vine numai cu dulciuri, Matei e incintat ca aprimit cele mai multe, deci a fost cel mai cuminte

eu miine plec la Atena si tocmai am aflat ca s-a anulat zborul de intoarcere, deci voi avea o zi in plus in care n-am nimiiic de facut decit de vizitat si shopping
nu prea m-am lamurit eu cu zona de shopping in Atena, plaka si strada ermou nu m-au incintat deloc asta vara.
asa ca daca aveti ceva ponturi, bagati

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca lui Matei i-au aparut vreo 7 bubite pe burtica, asa ca se poate sa fi avut dreptate Roxana cu roseola.
la doctor parca imi pare bine ca n-am fost atunci, tare mi-a ca ii baga antibiotic, ceea ce era neindicat total, din cite am citit

Mergi la inceput

Drum bun Anca si shopping cu succes! POnturi nu prea am sa iti dau insa. Sanatate lui Matei!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Dragi mamici,
Am si eu o mare rugaminte. As dori sa cumpar un cadou pentru un baietel de seama copilasilor de aici si rugamintea mea este daca ati putea sa-mi dati cateva sugestii, cam ce jocuri si jucarii s-ar potrivi la aproape 5 anisori. Stiu ca ei urmaresc multe desene animate si ma gandeam ca ar putea avea legatura cadoul pe care-l voi face cu unul din personajele din desenele animate, dar nu numai. Va rog frumos, astept un raspuns cat mai repede. Va multumesc.

Mergi la inceput

masini cu radiocomanda, din cars daca se poate :), trenulete, sine, garaje, roboti (daca ii plac), seturi de pictat, lego

Mergi la inceput