poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
buli spune:
hello
am patit o chestie cu Matei si habar n-am ce-a fost. poate va dati voi cu parerea.
simbata noaptea, pe la 1-2 vine baiatul la noi in pat cu febra maaare, nu i-am pus termometrul, dar frigea. i-am dat panadol, comprese reci si a tinut-o tot in 39-40 toata ziua. i-am dat alternativ panadol si nurofen, sosete cu otet. nu ii curgea nasul, nu tusea, doar spunea ca il doare in git cind inghite.
duminica seara s-a linistit - i-a trecut febra de tot, luni era vesel ca un ied, mi-a cerut sa-l duc la gradi. aseara, la fel, era foarte bine.
aveti idee ce poate fi? n-am mai intilnit pina acum febra mare 24 de ore si apoi gata.
sun si la doctorita, dar azi va fi nebunie ca e inceput de luna si merg oamenii dupa retete.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Anca, poate e vorba de roseola. Poate eruptia a durat foarte putin si nu ti-ai dat seama. E un articol si pe forum. Multa sanatate lui Matei!
Adriana, care va sa zica ati petrecut frumos, bravo voua.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
A_Iulia spune:
Anca, parca povestesti de Vivi
La noi s-a intamplat exact la fel. Toata ziua de duminica (incepand de la 4 dimineata) febra 39-40, scadea imediat dupa antitermic, insa urmatoarea administrare trebuia la 3 ore jumate (ca ii crestea la loc).
Luni (ieri) - a fost mai bine, i-am dat antitermic de 3 ori/zi (sau de 4, nu mai stiu...) - in orice caz, febra mai mare de 38 nu a facut. Stare foarte buna, s-a jucat toata ziua. In schimb o durea gatul.
Ieri mi-a fost si mie rau - febra vreo 38, dureri de cap, de gat, abia puteam inghiti...dar rau, nu puteam sa stau in picioare.
Azi - n-a mai facut febra deloc. Nici eu. amandoua suntem bine mersi. O fi fost vreun virus usor de eliminat.
Azi n-am dus-o la gradi, dar maine o duc.
buli spune:
am citit de roseola si nu prea seamana
Ovidiu zice ca e de la cereale. a mincat simbata seara prima oara cereale e la nestle cu bifidus - asa a fost de neobisnuit incit chiar nu stiu ce sa cred.
el n-a avut nici un simptom de raceala, pe mine m-a durut azi capul rau ...
doctorita a fost de negasit astazi - enfin, bine ca a trecut
Adina, sper sa ai dreptate, adica sa fi fost un virus mai bleg. sanatate!
A_Iulia spune:
Vezi ca maine o sa te doara si gatul. Da' poimaine o sa fii ca noua.
Cum sa fie de la cereale?
A_Iulia spune:
Vivi a facut roseola pe la vreo 2 ani, asa ca am exclus asta din start.
A, eu as fi putut sa zic ca am patit asa de la vaccinul antigripal pe care mi l-am facut vineri - dar lui Vivi nu i-l facusem, si a debutat la ea febra aia duminica dimineata, asa ca m-am consolat cu ideea ca o fi fost un virus turbat dar usor de potolit.
Roxana_G spune:
Sper ca toti nazdravanii sunt bine sanatosi. Alex e ok, e cu ceva muci dar nu e o noutate la ea. Bubu pare mai bine dar nu e vindecat de tot.
Ziceati de roseola. Asta da imunitate dupa aceea? Adica nu se mai face a2a oara?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
Matei e bine merci, n-a avut decit febra 24 de ore - chiar nu-mi pot explica - nici macar un mic-mic simptom de raceala
nu ne-a mai durut nik pe niciunul