buna ziau,
am facut un credit acum 2ani la bancpost-nevoi personale.credit din care mi-au retinut comisioane de nu stiu care si comision de garantie , virandu-mi diferenta, contra unei rate de 95 eur/luna. rata nefiind fixa, am tot primit scrisori prin care ma anuntau se majoreaza RATA la 96,7 eur, apoi 99.2, deci o majoarare cu bun simt zic eu.
acum mai nou am primit iar scrisoare prin care ma anunta ca se majoreaza COMISIONUL DE ADMINISTRARE LUNARA (de care nu s-a pomenit nicand pana acum)drept urmare rata e cu 20% mai mult 120 eur
va rog pe cei care ar putea sa-mi dea un sfat sa-mi spuna unde sa ma duc sa fac o sesizare, pentru ca mi se pare de neacceptat o majorare cu 20%
mai e cineva in situatia mea?
daaaaaa, sunt socata!
la noi situatia este mult mai grava. adica suma mult mai mare!
de la 650 ron la 900ron.
mi se pare enorm-enorm-enorm!
uite un articol: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/825234/20-in-plus-la-rata-din-cauza-crizei-financiare-externe/
trebuie sa putem face ceva.
eu una nu-mi mai revin de cand am primit instiintarea.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
practic nu putem face nimic
am fost ieri la banca si am discutat cu directoarea, cu care ma cunosc catusi de putin
i-am explicat problema mea, ca nu -i normala o crestere in procente cu 20%.
mi-a zis ca stie de ea, ca provine din majorarea comisionului de administrare lunara, care a fost intotdeauna( dar pe care eu nu l-am gasit mentionat in contract) si ca il pot regasi in scadentarul dat de acum 2 ani,(l-am aruncat dupa primul an)
singura solutie - plata in avans a unei sume semnificative, deoarece comisionul se calculeaza la cat a ramas de plata, si asa va scadea.
dar , pe de alta parte iti iau 0.5% la plata anticipata....
pai daca nu scrie in contract de el si de faptul ca se va modifica, in plus mentionat in scadentar, presupun ca in valoare procentuala fixa pana la sf contractului atunci ai putea sa te iei de iei. Nu ai ce face in cazul dobanzii variabile dar asta cu comisionul crescut cu 20% mi se pare cumva trasa de par. Fa o cerere scrisa la banca sa-ti dea o copie dupa scadentar si vezi cum e trecut comisionul acolo.