Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
nglcarmen1 spune:
BUNA BURTICI!
gynie felicitariesti o mamica curajoasa, puiutul vostru va fi mandru cu asa parinti, peste cateva luni totul va parea un vis urat.
Iren succes maine la nastere sa ai un bebeu sanatos si mancacios

iti tinem pumni!

36+ 

cristina_ph spune:
fetelor,alaptatul asta este dureros?va vad povestind cu mare drag despre alaptat,si eu as vrea sa-mi alaptez piticutul,eu am supt pana la 9 luni si am fost un copil sanatos si rezistent.
Nici eu nu am facut morfologia fetala de trim 3,dar la fiecare consult mi se face eco cu masuratori in 2D si apoi spectacol pentru mine in 4D.Ultima data bebele meu statea cu nasul in placenta si nu a vrut sa-mi arate mutrita.
Spuneti-mi si mie de cate ori ati facut analize in ultimul trim.de sarcina?Ca pe mine m-a pus iar sa-mi fac analizele si zau ca nu mai suport sa-mi ia sange.Deabia le-am facut analizele de o luna!!!
34+
Andrei Alexandru
brie spune:
Fetelor, va multumesc tare mult pt felicitari cat si pt galeria pe care mi-o faceti. Sunteti niste scumpe si tare e bine cand stii ca poti avea un sprijin moral, un sfat, o vorba buna.Va imbratisez virtual pe toate !
lorellay, eu am nascut prima data cu rahie.Ce pot sa-ti spun este ca nu intepatura a fost dureroasa, iar pe mine m-au ciuruit de 3 ori in coloana pt ca (fara sa-mi aduca la cunostinta) l-a lasat pe un rezident sa-mi faca operatiunea.Primele doua intepaturi mi le-a facut bolovanul ala, iar cand dr anestezist a vazut ca nu se descurca deloc a luat el initiativa si mi-a facut-o el.Dar platit era dr anestezist, in schimb el a ales sa faca o exerienta si pe coloana mea. Ma rog....cum iti spuneam nu a fost insuportabila intepatura, a trecut repede...in schimb eu am ramas cu niste dureri ingrozitoare de cap-coloana 7 zile dupa operatie. SUNT CRUNTE DURERILE pt ca se ridica lichidul si reactia este de a se dilata creierul (mai pe romaneste). Asta nu trece cu nimic, imi spuneau sa beau cafea cu alcool si multa rabdare pt ca in 7 zile va trece. Si asa a si fost, dar preferam sa ma chinui sa nasc normal de 7 ori in fiecare zi decat sa trec prin ce am trecut. Nu se intampla la fiecare, nu mi se poate repeta experienta, DAR EXISTA iar acest risc.
Asa ca acum avand o alta experienta nu am mai lasat-o asa. Maine ma duc sa ma intalnesc cu anestezitul...un altul desigur... si sa discutam sa vedem varianta cea mai buna care este. Dar eu inclin in proportie de 95% catre epidurala si 5% catre generala.
ginye, iti doresc din suflet sa se termine cat mai curand si cu bine. Esti o mamica tare curajoasa si te apreciez pt asta. Si din partea mea ai tot sprijinul.
Fetelor, nu imi este frica pt ca stiu ce ma asteapta......dar parca totusi am asa stomacul cat un ghem....si niste emotii ![]()
38+
Androniki
Alexa.1983 spune:
fetele.....eu inca-mi tarasc mucii....dar va multumesc ptr sfaturi..le-am luat pe toate...oscillococcin, paracetamol, lamaie cu miere....toate odata....
am citit tot dar nu am scris sa nu va infectez..
Brie.....AMR 1 zi a????

Ireneeee....AMR 0....goguleeee...e treaba bre

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

vrabiuta spune:
cristina - alaptatul este o bucurie si pentru mama si pentru bb. durerile sunt doar in primele zile, pana se formeaza sanul, iar durata lor depinde de la o mama la alta si de cat de corect este pus bb la san.
cineva intreba de info referitor la recoltarea de celule stem, scuze ca nu imi amintesc acum cine. aici este un material cu informatii concise si bine structurate, in engleza:
www.worldmarrow.org/fileadmin/WorkingGroups_Subcommittees/Cord_Blood_Working_Group/WMDA_Policy_Statement_Final_02062006.pdf" target="_blank">celule stem
eu ma simt din ce in ce mai obosita, nu mai pot sa dorm (azi-noapte m-am trezit de vreo trei ori si am stat cate o ora treaza, s-a trezit si dra lia si a venit dupa mine in sufragerie... ufff), am arsuri, ma doare spatele... si nu am pe nimeni sa ma ajute. deja simt ca o sa clachez in curand...
mami de
si graviduta 
maryb spune:
am venit sa multumesc fetelor care m-au felicitat 
felicit si eu mamicile care au nascut deja, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
va doresc tuturor nasteri cat mai usoare si bebelusi perfecti.
maryb
37+ cu
Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile 

Amalia spune:
Irenee 

Brie 

BAFTA MULTA FETELOR!!!!!!!!
Vrabiuta inca un pic si-l vei tine pe puiut in brate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Alexa.1983 spune:
Maryb ce emotiiiiiiiii am avut atunci.....si acum inca nu pot sa cred.....
felicitari.....dar nu e cazul sa schimbi semnatura aiaaaaaaaaa????? Pozeeeeeeeeeeeeeeeee? Povesteeeeeeeeaaaaaaaaaaa?
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

loren@ spune:
Buna fetele..am venit si noi de la eco...vestile sunt asa si asa...adica bb este tot de 3 kg ca acum 2 sapt., mai mica cu 1 sapt. si ceva..mi-a zis ca nu are pozitie sa ii masoare capul si din cauza asta a iesit asa la masuratori, dar ca poate sa aiba si 3400, deci nu mai poate masura ok la pozitia pe care o are Larisa...placenta ok, col 3,6 cm, inchis...a zis ca ne vedem peste 2 sapt. daca intre timp nu nasc....am un feeling ca ma apuca si 40+ pina nasc!
Desigur ca nu i-am vazut din nou fata..tot intoarsa, cordonul este ca un sal...pe ceafa cica, nu e dat dupa git...cam atit!
A...m-am intilnit cu Hera...o dulce!
Iar am uitat sa o intreb dc este nevasta lui Zeus?
Hera...cum esti??????
Bianca Andreea
Larisa Elena
37+ 2 zile
A M R numai 2 saptamini si 5 zile
ireen spune:
Buna la toate burticile si mamicile va multumesc de incurajari va pup pe toate 
Nu am avut timp sa recuperez din cauza oboselii si a fost si Edi racit cu febra abia acum i-a trecut ![]()
Am fost azi la spital ca sa stabilim ultimele detalii mi-au facut o monotorizare ,analize si o ultima eco Daria are 3300g si maine este marea intalnire 
O sa va anunt cum imi revin 
![]()
ginye iti doresc multa sanatate puiului tau si capul sus toate se rezolva 
brie iti tin pumnii 
![]()
38
DARIA +
Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 7 ZILE