Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 25
Daiopri spune:
Pe mine ce ma enerveaza e ca eu am carut Graco bun bunut, da nu mai am car seat la el ca a expirat. Si daca e sa dau bani pe car seat ajung tot acolo. Deci as putea sa folosesc carutul care il am pe aici prin mall. Carutul ala ma gandeam sa imi iau pt ro, si sa am si car seat cu ocazia asta. Da e complicat cu delivery. Eu nu pot vedea de vreo cateva zile nimic pe site-ul walmart. Ca vazusem si acolo un carut si as fi putut cere sa trimita la magazin aici aproape. Nu stiu de ce da vreau cu 3 roti.
Miere zici ca merge la programul rapid? Ca si a mea are da imi iese o branza pe programul rapid. De obicei fac la ala lung, da e ok.
Pai pe site-ul ala ma ia plansul ca nu sunt in state si eu:(((
Motanul meu mi-e ca se prinde cum e cu minciunelile. Da de cand e mic zice ca il doare burta cand nu prea vrea ceva:))) Si culmea ca asta era minciuna mea cand trebuia sa merg la camin:)))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Da,mie imi iese f buna painea pe programul rapid, tb sa folosesti o drojdie speciala, rapid yeast si sa pui mai multa(2 pliculete, fata de un pliculet la programul lung).
Albeebaby nu livreaza in Canada? Dc ai deja carut normal, atunci te-ar avantaja un travel system, numai ca mi se pare cam mare carutul pt calatoria cu avionul (ma refer la cel pe care il am eu). Eu credeam ca ai voie pe avion numai cu umbrella stroller.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Daiopri, ia-ti un jogger travel system atunci. Eu cred ca inclin inspre ala de la Baby trend(walmart). Mai nou se smecheresc astia de la companiile de aviatie, tocmai mi-a zis cineva ca Continental a micsorat limita la bagajul de mana. Uitati aici:
"Effective November 1, 2008, Continental's carry-on baggage requirement will be reduced from 51 linear inches/130cm to 45 linear inches/115cm (9"x14"X22"/23x36x56cm) system wide. To support this change and manage carry-on baggage compliance due to the new checked baggage fees, new luggage sizing boxes will be available at all domestic locations. The sizing boxes will assist customers in determining if their bags abide by Continental's new carry-on policy. For more information please visit www.continental.com
Travel Destinations expects that other airlines may follow Continental in the near future changing their carry-on baggage policies."
Crisss
26+