Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Nici eu nu cred ca voi face vaccin antigripal, in schimb il trimit pe sot sa si-l faca el( ca nu am de gand sa stau sa-l doftoricesc cum faceam inainte, mai ales cu bebe in burta)

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Tuchi ,da doamne sa fie bine, ai grija de tine si de bebe

26+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, asa m-am gandit si eu, sa-l il pun pe Luc sa si-l faca, sa nu aduca ceva virus pe acasa.

Masina de spalat....sunt in dubii si cu asta, ca am intrebat pediatru si mi-a zis ca e ok sa spal rufele lui bebe la laundry room. Cica temperatura din uscator omoara tot si ca ar fi indicat inainte sa bag rufele lui bebe sa bag o tura cu rufele noastre si eventual sa ster cuva cu servetele clorox.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Fetelor, am o dilema. Prietenele mele imi vor cumpara un carucior, iar eu trebuie sa aleg intre astea 2:

http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5621878
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3056907

Ce parere aveti? care sa fie mai bun?eu m-am oprit initial la graco, dar nu mai stiu acum..si celalalt pare bun. HELP

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu in principiu vreau sa imi iau concediu de maternitate de pe 2 februarie:))) Da sa imi iau zile fara plata (ca vreau sa imi pastrez zile de concediu pt cand ma intorc) si mai adun cateva vineri care le-as avea libere pana atunci, si sa vin ultima zi pe ianuarie 16. Asta daca nu ma alearga bb inainte:)) La cum ma simt, si la cat de mult am de lucru la sv :))), cred ca pot veni pana in ultima zi. E drept ca o sa am vacanta de la Craciun si pana pe 5 ianuarie asa ca sper sa ma odihnesc destul cat sa mai viu 2 sapt. Nu imi e decat sa nu ma apuce durerile pe la sv, ca altfel as veni. Desi m-am plictisit si nu ma mai pot concentra pe nimic.
Miere asta m-am enervat si eu ieri, ca ma gandeam ca ii dau apa la moara si ma trezesc ca iar zice ca vrea acasa:)) Auzi la el, "his body is tired". Acuma numai sa nu il pasca o raceala ceva. Eu is si mai fraiera asa, ca ma simt vinovata sa nu vin la sv. Prietena mea zicea ca la situatia mea (balenuta si cu sv de guvern) is fraiera ca nu m adau ranita mai des. Da daca ma simt bine?:)))
Eu am spalat rufele mereu doar la aia comuna, dar nici el nu a fost sensibil. Sa il vad pe pisoi cum se prezinta.
Cum e masina aia sunbeam? Ca vad ca a mea cedeaza de acum (de vreo 4 ani cred ca o am) si ar tb sa iau alta. Apoi carutul ala care l-ai luat se intinde complet pe spate (pt faza de bebel)? Ca tot nu stiu de care si de unde sa iau, si iar ma duc la site-ul dat de tine….
Am baut si eu vineri glucoza aia si joi merg la dr. Sper sa nu fac si testul de 3 ore ca ma intind pe jos pe acolo….
Eu iau vitamine, ca dr de aici zic ca nu ingrasa:))) (hahaha). Dar sincera sa fiu nu mananc chiar multumitor (mai ales vegetale) asa ca prefer sa fiu sigura ca are bb si organismul meu cam tot ce trebuie. Dupa ce nasc gata.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Citeste si tu ceva consumer reviews.
Dc vrei un jogger system pe care crezi ca o sa-l folosesti atunci alege-l pe cel de la walmart, mai ales ca am citit ca se recline complet.
Graco ala nu are prea multe informatii, cauta eventual pe alt site si compara specificatiile. Daca Graco merge si fara scaunel pt un newborn atunci ia-l pe acesta.

Eu am tot un carucior sport cu trei roti, plus scaunel de masina, nu stiu cat de comod va fi in primele luni sa ma car cu toate dupa mine. Daca ar fi dupa mine si dc as avea bani eu as ramane la jogger system si as mai achizitiona un carucior super ieftin care sa se recline total pt primele 4-5 luni cnd tb bebe sa stea pe spate. Gasesti astfel de carucioare tot la walmart (Evanflo sau safety 1st), cu 50-60 de dolari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Daiopri, nu:((,nu se recline complet (na ca nici nu gasesc cuvantul in ro), se coboara cam la un 45 de grade sau un pic mai jos, deci tb purtat neaparat in combinatie cu carseat pt primele luni. Vezi ca pe site-ul dat de mine sunt unele super ieftine, chiar merita unele oferte.

His body is tired, haha! Tare rau pustiul tau.

Sunbeam este superba, am facut painica o data la doua zile in ea, are un program express, de o ora, pe care il folosesc frecvent.Cel de trei ore jumate mi se pare prea lung desi acolo poti face tot felul de painici cu seminte si alte balarii:))

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Uf, cu cat citesc mai multe comentarii la carucioare, cu atat devin mai confuza

Crisss 26+
Miere, despre ce site vorbeai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry nu stiu de care vaccin mi-a facut, vreau neaparat sa-l intreb pe doctor saptamana viitoare cand ma duc, mi-am facut o mica listuta de intrebari.
Am citit si eu mesajele acelea cu faptul ca vaccinul poate contine mercur, parerile sunt impartite fiecare povesteste din experienta lui.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

http://www.albeebaby.com/strollers.html

Uite citeste si aici despre strollers:
http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/travel-gear/strollers/strollers-10-07/overview/less-expensive-strollers-ov.htm

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput