Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Buna fetelor.Vin si eu cu vesti de la eco tridimensionala.Am fetita
sunt foarte bucuroasa caci primul e baietel.Este bine,are 600 de grame,totul este dezvoltat normal,doar la caput m-a nelinistit un pic doamna doctor mi-a zis ca e un pic alungit.Am cautat pe net la masuratori eco dar nu am gasit nimic.Valorile sunt astea:
DBP=53,1 mm corespunde la 22 de saptamani si o zi
DOF=76,1mm corespunde la 24 de saptamani si 4 zile
Nu a zis ca e ceva anormal,doar ereditar.
Si eu am arsuri,cateodata ma doare si capul de atata aciditate.Medicul mi-a zis sa iau Antacid,este permis in sarcina.Vad ca ma mai linisteste.Acum am 23 de saptamai si 6 zile,nu ma pricep sa editez profilul

Mihaela mami de Cristian-Mihai(2 ani) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Vikky..logheaza-te cu userul si parola ta, intra la contul meu si editeaza profilul de acolo

Justme 29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

cristi, ce weekend fain si luuung!
mai am si eu 2 sapt de CO pe care o sa mi le iau cat de curand, mai ales daca intra in vigoare legea de la anu. ca le pastram pt zile negre, dar sper sa nu mai fie nevoie

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da - o sa fie un we lung. ca imi place tare de tot sa ma duc acasa da e greu cand ajungem inapoi la 9 seara si luni ma trezesc la 6 si mergem la lucru. asa luni nu ne trezim, nu mergem la lucru...

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

uite ce amuzant http://life.hotnews.ro/stiri-fun-4884907-clipul-zilei-cum-furisezi-birou.htm?cfadac=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia , porumbita ma inscriu in clubul vostru ... eu ma scol la 6,45, plec pe la 8,30 - 8,45 (bagati de seama ca am si un copil de trezit, dat de mancare, spalat, imbracat, pieptenat, urcat in masina pentru a fi dus la gradi) si stau la servici pana in jur de 6. Dar atunci o preiau pe fie-mea si rezultatul e ca ma bag inapoi in pat pe la 10,30 - 11!
Eu beau 2 cafele pe zi (am reusit sa reduc de la 3 ), una mare dimineata si una medie la pranz.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Ariya, medicamentul contra regurcitarii de suc gastric se numeste GASTROCINEZYN, este homeopat si se gaseste cam peste tot. Trebuie sa iei 2 pastile inainte de masa cu vreo 15 min sau in momentul cand ai starile respective. Mie imi face bine.

Carmen, stai aproape corect! Deci ne vedem SIGUR! Numai ca daca nasc de revelion, parca vad ca o sa fiu singura prin spital
Sansele sunt FOARTE mari de 90%...

Billy, stai mama linistita ca greutatea! Inseamna ca tot ce ai pus este unde trebuie si nu pe sunci :-) Deci,BE HAPPY!!!!

Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere ai grija mama de tine,fa cum crezi cu vaccinul , eu personal nu mi-l fac.Apropo de aerul conditionat asa , ca si fapt divers, Legionella este infectia cel mai frecvent asociata cu folosirea AC dar nu e cazul tau, in nici un caz gripa
Roxana nu tin neaparat la nimic , nu mai stiu nici eu ce vreau, creierul meu gravid este incoparabil cu cel engravid.Mi-a placut carutul si oferta (4 mil redus cu ink 20% sub forma bonului acela de Cora), faptul ca are si posibilitatea de a fi folosit sub forma de landou, faptul ca are si scaun de masina atasabil de carutz, faptul ca e USOR(eu nu am lift)etc toate m-au coplesit si orice as zice merita banii(scaunul de masina singur e min 2 mil la cam orice firma ), de aia nu mi vine sa ma duc cu el inapoi.Plus ca Radu e satul de mofturile mele , a carat in wend patutz, carutz, acum iar inapoi...ehehe.
Azi am ramas home de la spital, tre sa-mi vizitez matusa bolnavanu scap de gura maica-mii nici pace, trebuie sa cumparam cadou pt fratele lui Radu care implineste 22 ani si nu stim ce(student Poli calculatorist...dhhh accept orice idei), diseara mergem la el , iar maine la ginecolog...deci azi sunt STRESATA la maxim.

Va pup si sanatate tuturor!

bb mic

POZE
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

alina,multumesc mult..

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 23+Mihai Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alina pai daca 90% nasti de revelion avem 2 motive de a sarbatori, asa ca o sa vin cu de copii, pentru noi nu pt bebelina.

Fetelor stiti ca este campania aia la Pampers, aseara i-am spus sotului sa mergem sa cumparam si noi servetele si 1 pachet scutece ca sa contribuim si noi.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

22+ cu o
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Multumesc Justme 25 ,sper ca am reusit.Fetelor vreti sa-mi spuneti
si mie masuratorile voastre de la eco la caputul lui bebe,poate ma mai linistesc.

Mihaela mami de Cristian-Mihai(2 ANI SI 6 LUNI)SI [GRAVI] 23+

Mergi la inceput