Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

SALUTARE !
Si yo prin zona .... mi tare somn ... lucru mult la servici ...

Otilia , fratele meu e balanta si pot sa te asigur ca e o zodie beton , adicatelea foarte buuunnnaaaaaa !!!! Il asteptam cu multi pupici pe BB Alex !!!

Am rezolvat si problema cu Rev-ul , am avut noroc k deja nu mai sunt locuri libere . Am mancat afara pe terasa la restaurant si apoi ne-am plimbat prin padure ! Am ajuns in jurul orei 20 acasa obositi de la aerul curat . Le-am facut baitza fetelor si apoi ne-am bagat in pat .

Bia , Giulia , azi dupa ora 18 puteti veni dupa ulei , k de la ora 17 am sedinta cu parintii la Andreea la scoala , adica sedinta pe scoala daca tot sunt presedinta la clasa ei tre sa particip , mno ...

Cam atat de la mine , deocamdata ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Pe mine sa nu ma intrebati de zodia balantei, da?
prietenii stiu de ce
Dar de scorpion DAAAAA!

de balanta stim, ca-s nascuti in aceasi zi cei 3 care" au speriat vestul"

scorpion? 20 noiembrie.n-am uitat

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha, stai linistita. Is o nesimtita, asta is. Adica nu simt nimic... Nu am dureri, nu am nika... Numa sa nu ma apuce la noapte.. Ies un pic in curte la plimbare... Sa vedem

mai , ce bine ma regasesc in descriierile tale.exact asa am fost si au, si nu mi-am revenit inca.
io zic sa urci scarile ce duc sus pe terasa si apoi o baie fierbinte, si daca nici asa nu se simte nimic treci la prestat neste lucruri casnice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

noa io-s cu sufletu' la gura ...

si eu am niste emotiii.parol ca nu poci fuma linistita o tigara.as tot suna-o pe oti sa vad cum e.daca o doare ceva?
vai, ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

SALUTARE !
Si yo prin zona .... mi tare somn ... lucru mult la servici ...

Otilia , fratele meu e balanta si pot sa te asigur ca e o zodie beton , adicatelea foarte buuunnnaaaaaa !!!! Il asteptam cu multi pupici pe BB Alex !!!

Am rezolvat si problema cu Rev-ul , am avut noroc k deja nu mai sunt locuri libere . Am mancat afara pe terasa la restaurant si apoi ne-am plimbat prin padure ! Am ajuns in jurul orei 20 acasa obositi de la aerul curat . Le-am facut baitza fetelor si apoi ne-am bagat in pat .

Bia , Giulia , azi dupa ora 18 puteti veni dupa ulei , k de la ora 17 am sedinta cu parintii la Andreea la scoala , adica sedinta pe scoala daca tot sunt presedinta la clasa ei tre sa particip , mno ...

Cam atat de la mine , deocamdata ....

" Carpe diem ! "

si eu am 2 balante in casa.is cam echilibrate ele,noroc ca-s eu in zona sa le mai dezechilibrez nitel.

fain ca ati rezervat .eu nu pot visa asa departe, din cauza de coleg.si parca vad ca in ajun de rev mi-oi cauta locatie.

daca pot ajunge azi la tine te sun.
cum e la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, is bine, numa ca inca nu am reusit sa ma desprind de scaun. Dar minten am plecat.Deci nici o veste inseamna ca is ok. merg sa fac miscare, ca asta mi s-a recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

amu am ajuns si noi acasa ca am fost la cumparaturi, adica am luat perdele.
miha nu is albe perdelele is rosii da lasa ca pun poze sa le vezi, noi le-am avut in dormitor.azi mi-am luat una crem si 2 galbene pt dormitor ca daca am schimbat parchetu astea rosii nu ma mai incantau.
am mai luat neste mancare ca batea vantu prin frigider si amu barbatii is la somn, ma duc sa adun masa ca am mancat rapid
otiiiiiiiiiiiiiiiiiii hai ca o mai ramas un pic, eu am eliminat dopu inca din luna a 8, asa ca nu depinde mult de asta, nu face baie fierbinte, mai bine un dus cald, si la prestat si urcat si coborat scari.
ioi doamne da sa fie balanta ca is niste barbati apoi scorpionii is incapatanati, io am zis ca orice sa fie alexu meu numa scorpion nu, mi-ar fi placut o balanta, da poate data viitoare
is pe zona numa la 7 ma duc la curs pana atunci mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Ia uitati ce am primit ieri, de la fetita Claudiei :http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/17624/Burtici/pagina/1160/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti ii super fain desnul, cati ani are copila

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

E colega de clasa cu Andrei. Viitoarea nora Da, cica o gasit un pliant la farmacie de unde o decupat copilu' M-am amuzat teribil...

Mergi la inceput