Condica salajencelor!bine ai venit ALEX[61]
Raspunsuri - Pagina 4
silvana_salajan spune:
Da, da am vazut. E balanta pana si miercuri. Deci nici o sansa de scorpion, care incepe abia de joi.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deocamdata fara lichid. Stai sa vezi ca Vlad mere la Zalau azi. Poate ii fac o surpriza pana vine deseara acasa ![]() |

e dopul, e dopul.stai pe pozitii ca acusi apar durerilesa stea Vlad acasa, ca acusi nasti.
pun agitatele in miscare

hai bb ALEX

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
diplodocus spune:
Am intrat sa vad ce face personajul principal al acestui capitol 
Aaaaaaaa..o sa fie balanta...SUPEEEEEEEEER ![]()
E o zodie tare faina ![]()
la toata lumea
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Bimilit spune:
oti, suna dr si spune-i ca ai eliminat dopul.bine asta nu inseamna ca nasti azi, da io de emotii te-am speriat
.
oricum stai pe pozitii ca vine bb ALEX.Doamne da sa aiba gura aurita mihaela, ca zicea ca 20 e zi faina
de nascut.
agitatelor la treaba![]()

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
giulia, mersi! Si eu tin minte de Ektorp ca sunt comode, dar sotul nu mai stie si el pana nu vede, nu crede
. Asa ca asta e, m-am consolat....macar pana de Craciun de le-as avea...
Stiu ca au huse si de asta inclin spre ele, ca sa pot spala, schimba, etc. Eu sper sa-i placa lu' omu' meu si sa le luam pe alea. Nici pe mine nu ma incanta pielea si plus ca sunt atat de scumpe...
Oti, io nu stiu de dop...ca n-am avut ocazia
. La mine s-a rupt apa de ambele dati si atat! Da' din cate citii, asta e cu cateva zile, o saptamana inainte de nastere...
Mai da' daca tu maine ai "program", nu te agita! O sa fie bine, ai sa vezi...noi suntem aici si stam pregatite sa impingem odata cu tine, da? 
olim, daca perdelele sunt albe si de bumbac sunt sanse sa-mi placa...pune o poza!
Bia, pofta buna!
Noa is p'aici sa vad ce se-ntampla cu BB mult asteptat! 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Huh ca te agitara fetele, io ce sa mai zic...
.
Pe mine sa nu ma intrebati de zodia balantei, da? 

prietenii stiu de ce
Dar de scorpion DAAAAA! ![]()
![]()
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui Bimilit Doamne da sa aiba gura aurita mihaela, ca zicea ca 20 e zi faina agitatelor la treaba ![]() ![]() ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Da da, in 20 is io si Ovi, iar adriana zicea ca si Paula e in 20...asa ca uite ce gaska facem!
Hai ca am pus si io in miscare

pentru BB Alex!vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
HEEEEEEIIIIIII!!!!!!
Ati fugit toate la spital? Hai ziceti ceva, cum e Oti? 

vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, stai linistita. Is o nesimtita, asta is. Adica nu simt nimic... Nu am dureri, nu am nika... Numa sa nu ma apuce la noapte.. Ies un pic in curte la plimbare... Sa vedem ![]()

mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, stai linistita. Is o nesimtita, asta is. Adica nu simt nimic... Nu am dureri, nu am nika... Numa sa nu ma apuce la noapte.. Ies un pic in curte la plimbare... Sa vedem ![]() |
Ah OK, nu te plange ca si cand te-or apuca...durerile...
noa io-s cu sufletu' la gura
vorbe de copil...
Hobby