fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare la toata lumea!
acum am sosit acasa, si nici nu m-am dezbracat bine ca am si intrat sa vad ce mai ziceti
ce faci mara? cum te simti? eu am tot felul de intepaturi prin burta. ba in stanga, ba in dreapta, intepaturi care....nu prea seamana a nimic. nu sunt asemanatoare nici cu durerile menstruale, nici cu cele de la ovulatie. sau poate aduc un pic cu cele din urma. numai ca sunt, precum am zis, cand in stg cand in dreapta. ciudat ...in rest...sanii sunt mai sensibili. asa ca, nici nu stiu la ce sa ma astept?!!! sa ma astept sa vina rusii, sau sa astept sa vina mostenitorii?! oricum as considera, tot trebuie sa astept ceva, asta e mai rau
test....mi-am mai facut unul in seara asta, ca nu m-am putut abtine, si, cum era de asteptat, fiind cam devreme pt asa ceva, era negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

buna fetelor,
Am facut dimineata BHCG si acum sunt in asteptare, rezultatul il voi avea probabil dupa masa. Mi-a trecut insa tot optimismul, dimineata m-am trezit cu niste simptome evidente de cm si am eliminat citeva firicele de culoare maro.Acum am dureri usoare pe undeva prin partea ovarului drept si de stres si emotie m-au luat greturile. Am tras si o portie de plins asta tot asa, in asteptarea rezultatului, ca sa fiu tare si curajoasa atunci. Asa ca e ff clar, m-au lasat nervii cu totul, ma simt ca inainte de un examen. Si asa si e, e examenul vietii mele. va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare, fete dragi;
mara, maddutz e ziua voastra, ma rog sa reusiti , pastrati va calmul pana la capat, o sa reusiti . maddutz ai facut si tu bhcg?
pete maronii toata lumea are dupa cate stiu eu si eu am avut asa ca nu va pierdeti speranta.
va pup si veniti cu test pozitiv ..

Mergi la inceput

saliu, fetelor!
brunadria, da, l-am facut. voi afla rezultatul abia diseara. numai ca nu voi fi acasa, asa ca nu voi putea intra sa va dau raspunsul . ii voi comunica marei.
azi tot am ameteli. si parca din cand in cand si o unda vaga de....greata. dar vaga. sper sa fie totusi sarcina si sa nu deschid un nou capitol gen: bolnavul inchipuit
asteptarea asta e infioratoare!

Mergi la inceput

inca putin si voi iesi in strada, voi lua primul caine si ii voi taia frunze de genul: este bebe nu este bebe!
...a fi sau a nu fi?!

Mergi la inceput

Si eu si maddutz am picat examenul dar optimismul nu ne-a parasit, vom lupta in continuare si o vom lua de la capat.stiti cum se spune, am pierdut o batalie nu si razboiul. Ne auzim luni fetelor, plec sa ma recreez putin. Va pup pe toate, Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
scuze ca nu am mai dat semne de viata,dar mi-am aruncat laptopul pe geam si am trecut iar la vechiul calculator...
brunadria si eu aveam aceeasi probl cu internetul..treb sa inchid si sa deschid,dar vad ca pe calculator nu mai e asa!!deci... acum sa-mi dau drumul la vorbe..
mara, madutz.. trebuie sa fie bine!! trebuie sa fie pozitiv testul!!! va inteleg disperarea..dar mai asteptati un pic!! v-am zis ca ardelenii sunt un pic mai inceti!!!dar important e ca sunt acolo la voi in burtica!!!
brunadria..ma bucur ca tu ai mentinut optimismul fetelor prin incurajatile tale! si.. nu vreau sa te las in urma,,, de Craciun vreau sa fim toate mamici!!!
chiar daca eu sunt un pic posomorata acum.. ptr ca am vb cu dr micu si mi-a zis sa il sun joi ca ma programeaza sapt viit ptr operatie-dar nu am mai dat de el nici joi nici azi...insa luni sun de dimin pana seara!! treb sa dau de el!!!daca ma pot ajuta fetele cu alt nr de tel.. le-as fi FFF recunoscatoare!!!! mai ales ca imi zisese ca ma va programa marti sau joi.. asa ca, marti cade ptr ca nu am mai reusit sa dau de el..dar,ramane joi!! si ar fi perfect!! cu cat mai repede cu atat mai bine!!
in orice caz..daca nu reusesc sa dau de el..vin pana la cluj!!ul dau in urmarire generala!!!ptr ca nu vreau alt doctor!!!offf...sper sa se rezolve!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

moniland,vreau si eu sa te intreb cate ceva, cu cat a crescut nr de spermatozoizi ai sotului tau dupa tratamentul cu maca si omega 3, si la noi este un nr mic, de o luna sotul ia napraznic, potent pawer si acum ginseng, dupa cat timp si-a repetat spermograma si au aparut rezultate la voi? eu sunt noua pe aici, unde ai facu tu fiv la Sibiu? si eu sunt din TG Ms si ne-a fost recomandat sibiul, desi parca as opta pt ungaria debreten.
Sa ne ajute dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele..mara,madutz, ce mai faceti? sunteti bine? v-ati facut testele? cum sunteti? da-ti un semn de viata!! de fapt mai multe semne de viata!!!
brunadria.. tu ce mai faci?
enni,jovanna, ce va mai fac puiutii?

Mergi la inceput

Uratica din pacate rezultatul e negativ si la mine si la maddutz. Asta e, o luam de la capat cu speranta ca data viitoare va fi bine.Ai reusit sa vb cu dr. micu ? Te-a programat pt. operatie?
Va pup pe toate, Mara

Mergi la inceput