fiv la cluj 2
Raspunsuri - Pagina 10
iaura21 spune:
fetelor, am o mare rugaminte la voi imi puteti da nr de telefon al dr. micu ,pe privat bine-nteles,caci l-am pierdut, please...
eu mai fac o inseminare apoi rec la fiv, am facut 4 cu dr. micu si azi vreau sa vb cu el dar nu mai am nr. si am vazut ca voi vb. cu el la tel deci poate ma ajutati
la toate si sa ne ajute DD sa ne implinim visul
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
uratica spune:
off.....cuvintele sunt de prisos in astfel de momente! imi pare rau..
..chiar nu ma asteptam! si chiar e sigur 100%? aiurea... in cazul asta dupa cat timp poti incepe urmatorul fiv?
eu nu am reusit sa ma programez inca..nu am dat de dr micu.. sper ca azi sa reusesc!si sa ma programeze pe joi ptr operatie..
sun pe la ora 15, sa vad daca e la clinica..sapt trecuta am tot incercat..dar nu am mai dat de el..cine stie..are si el familie,probleme..ma comport si eu de parca ar fi la dispozitia mea!
poate una dintre noi incepe iar cu vesti bune!!!avem nevoie!
enni,jovanna..mai ridicati-ne moralul un pic!ca sa constientizam ca totusi SE POATE!!!
brunadria..tu stagnezi? pe cand fiv? ar fi frumos sa facem toate de-odata si sa si ramanem gravidute in acelasi timp!
sa dea Dzeu sa fie bine ptr toate!!!!si sa apara si vestile bune!
uratica spune:
iaura 21..nr de tel e 0264430990..
eu pe nr asta am vb cu dr micu! sper ca iti e de folos...
uratica spune:
ce faceti fetele?
deci... tot eu ma perind pe aici...
asadar.. am vb cu dr micu.. m-a programat miercurea viitoare la clinica artis... si..deoarece nu am voie sa vin insotita ptr ca nu e loc de vizite sau alte cele..ptr ca e super aglomerat!! o sa va rog sa ma ajutati daca se poate cu minime informatii despre ce trebuie sa am la mine-pijamalute, sampon,gel de dus, prosop..etc..??
ma puteti ajuta? ptr ca o sa vin singurica.. nici nu stiu la cat o sa ajung..poate mai trebuie sa ma perind cateva ore prin cluj, pana la ora 11 cand trebuie sa fiu in clinica!
asa ca.. sunt in ceata totala!!!nici nu stiu adresa clinicii! stiu doar un nr de tel si atat! dar.. ma descurc eu cumva.. nu-mi fac probleme! si cu niste gazde ca voi.. trebuie sa fie bine!!!
deci.. hai fetele, capul sus si cu Dzeu inainte!
mara72 spune:
uratica clinica e undeva mai sus de gradina botanica, pe internet gasesti un site de prezentare ff fain. Sa-ti aduci pijamale, sau mai bine camasuta de noapte, papuci si in rest, vezi in functie de cite zile te tine internata.Eventual prosop, sapun si hirtie igienica. N-o sa ai nevoie de f multe pentru ca oricum te imbraca ei in haine... specifice ca sa zic asa
si oricum nu cred ca te tine internata f mult. Ce ti-a zis dr. te lasa acasa in ziua urmatoare?De operat te opereaza miercuri?Pentru ca daca da atunci nu ai voie sa maninci si sa bei nimica inainte, nici macar apa ceea ce e f nasol. Cu ce vei veni, cu trenul sau cu autobuzul?
Brunadria pe unde ai disparut ? Hai ca pina la urma facem fiv-ul norocos impreuna pentru ca uratica sigur se gravideste natural pina la craciun si raminem noi doua si maddutz. Maddutz tu pe unde esti ?
iaura
mult succes!!!
maddutz spune:
salutare la toata lumea! ![]()
dupa o mica perioada de doliu revin cu forte proaspete ![]()
dupa cum v-a zis si mara, testul l-am facut vineri si....negativ. deci, punct si...de la capat ![]()
numai ca, acum am o alta mare problema
vineri am intrerupt utrogestanul si...de vineri pana ieri am pus 3 kg pe mine. iar de ieri de la pranz pana azi dimineata la ora 7 inca 2 kg! 

parca as fi umflata cu pompa!
azi trebuie sa ma opresc la o farmacie sa-mi cumpar ceva diuretic
. adevarul e, ca eu sunt o pisacioasa cronica (scuzati exprimarea neacademica),iar ieri... nu stiu daca m-am dus de 5 ori la buda
(la mine ar fi ora si vizita la buda). deci sunt ca un balonel. oricum, e mai bine decat data trecuta, cand in timpul tratamentului am pus 5 kg si dupa, inca 5. acum vad ca am pus numai dupa ![]()
nu am mai baut cafea de luni de zile. acum stau cu cana de cafea in brate si ma rog sa-si faca efectul diuretic cat mai rapid ![]()
din toata chestia asta, am ajuns la o concluzie imbucaratoare: pielea mea e inca tanara si stau bine cu tesutul conjunctiv si cu elastina, caci in ciuda acestor cresteri bruste de greutate (si din pacate pierderi lente) nu am facut vergeturi! ...inca ![]()
uratica spune:
buna fetele!
deci am tren marti la ora 4 dimineata..si o sa ajung pe la 9 si ceva...nu am cu ce altceva sa vin ptr ca trebuie sa fiu neaparat la ora 11 in clinica...si nu am voie sa vin cu nimeni ptr ca e ff aglomerat!
miercuri imi face operatia si imi da drumul in aceeasi zi acasa..asa a zis dr micu..insa a zis ca depinde si de ce gaseste!!eu sper sa imi dea drumul cat mai repede! si sa nu fie probleme!insa..vom vedea!
am sunat si la clinica..ptr ca dr micu facuse programarea pe numele lui-nu mai retinea cum ma cheama..si au fost dragute asistentele de acolo - mi-au zis sa imi aduc doar strictul necesar pentru igiena-sampon,sapun,pijamalute si papuci..
si asa cum ai zis mara..si eu stiam ca nu trebuie sa mananci sau sa bei nimic inainte..si asa o sa fac!desi ei nu mi-au zis nimic..oricum dr micu a fost un dragut!ptr ca o sa vina special miercuri sa ma <taie> pe mine!desi nu avea program acolo la clinica miercurea...
insa abia astept!!!
si asa cum voi sunteti balonase..asa am si eu sanii- ca niste balonase! sunt la ovulatie si s-au umflat fff tare si ma dor, ma ard..nici nu am putut dormi aseara..daca ii atingeam simnteam ca mor!
a.. si apropo de ingrasat...am o reteta ptr slabit..trebuie sa o caut..si sa vi-o dau..insa trebuie sa va placa ff tare varza...
eu am luat-o ptr mami..si vreau sa zic ca a slabit in 2 saptamani 6 kg! si nu a mai pus la loc dupa! eu una nu am nevoie de retete de slabit..daca imi dai un motiv de stres...slabesc si 5 kg intr-o saptamana!!!asa am ajuns de la 78 de kg...acum cativa ani..la 42 de kg...ca nu stiam ce sa fac sa ma mai ingras!!!acum am tinut cura de ingrasare si am ajuns la 48 de kg-ceea ce e fff imucurator ptr mine! asa ca..dati-mi mie kg in plus, ptr ca inainte si dupa operatie sigur o sa ajung la 40 de kg!!si o sa am si vergeturi!!!noroc ca nu sunt prea inalta(1.65)ptr ca altfel aratam ca o scandura!
deci mara, madutz..pe cand urmatorul fiv? treb sa faceti pauza de cate luni? eu dupa operatie, trebuie 3 luni sa incerc sa raman natural..dupa care..direct la fiv!! nu mai astept!asa ca prin februarie ne aliniem toate la usa dr micu!!si il bruiem pana ne gravideste pe toate!!!altfel vai de el!! si.. vi s-a dat vreo explicatie de ce nu s-a intamplat minunea??ptr ca o sa ma interesez si la sibiu-acolo am inteles ca se foloseste alta procedura!!se aleg nucleii si nu mai stiu ce bazaconii! eu am o cumnata in sibiu si cand o vizitez, o sa ma programez si la dr...sa intreb care e diferenta-sa imi explice ca la prosti!!ptr ca fiv-ul asta e ca tehnica de calcul-cu cat inveti si zici ca stii absolut tot!!!cu atat apar alte noi informatii!!eu una cred ca renunt la facultatea nr.2-economoie..si o sa incep medicina-obstretica-ginecologie-FIV!!!!ca deja suntem experte!!!
Doamne cat am mai vorbit..ar fi cazul sa ma mai si opresc!!insa deja sunt stresata.. e clar! sapt asta ajung la 42 de kg iar!si sapt viit sper sa nu scad sub pragul de 40!!! si fetele..tineti-mi pumnii!!!maine dau iar examenul ptr soferie!!!sper sa iau sala!!!sa nu ma stresez-emotionez din nou..
v-am pupacit pe toate!! aveti grija de voi!!
jovana spune:
MARA72 Imi pare rau pentru tine nici nu mam gindit ca nu vei reusi lasa fa o pauza ca vei reusi la anul fi optimista ca de asta esti MM CAPUL SUS ca DD te ajuta pima la urma te pup
URATICA astept vesti de la tine cind vi la cj sa faci celescopia pupici
Ennni ce fac bebici
Brunadria ce faci draga tot la MM esti si eu acuma am venit ca trebue sa merg la eco pupici
Magduta si pt tine imi pare rau lasa data vitoare sa va ajute Dumnezeu la toate sa reusiti sa fiti burtici DOAMNE AJUTA 
JOVANA 23+ 

maddutz spune:
jovana, stai linistita, nu e un capat de lume! :)) sunt precum edison! acesta, dupa fiecare esec in a "descoperi" becul spunea ca a mai aflat o metoda prin care nu se poate realiza un bec! eu.. am mai trait o luna in care bebe-ul nu a vrut sa vina pe lumea asta. probabil nu era un bebe perfect, sau, poate, nu sunt eu, inca, destul de "coapta" pentru a deveni mamica. dar va veni si momentul si bebe-ul! :))
uratica, in principiu pot sa te duc eu de la gara la clinica, tinem legatura :) eu nu am un program fix, dar...nici previzibil. asa ca in principiu sunt disponibila, numai sa nu apara ceva neprevazut. dar 99% se va putea. mai povestim. sa-mi amintesti sa-ti dau sapt viitoare nr meu de tel :)