fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

hai maddutz ca te asteptam ma cam plictisesc acasa si nu-mi gasesc locul asa ca mai povestim . Ca in spital.Doar ca trebuie sa trimiti repede repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real.Si starea mea e...ca si a ta. ceva vagi dureri prin burta, probabil de la punctie ma dor inca ovarele dar in rest nimic. Oricum simptomele pot sa existe ori nu asa ca, da-le incolo de simptome. ca noi oricum suntem gravide . Ca asa am stabilit in salon, ca una face baiat iar cealalta fata si ne incuscrim. Ca prea multe coincidente au fost:amindoua punctie si ET in aceeasi zi, amindoua la al doilea fiv si amindoua cu cite 2 embrioni. Asa ca eu zic ca noi suntem urmatoarele, mergem fuga fuguta dupa enni si jovana .Si apoi brunadria si uratica ca doar ele urmeaza. Si pe urma punem de-un chef da cu lapte praf evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare mara!
si eu am inceput sa ma plicti! de facut prin casa, oricum nu fac nimic "ca sunt gravida" si se supara "odraslele" pe mine ca nu le acord linistea necesara...implantarii. chiar!?! azi ar cam trebui sa fie deja implantati embrionii, nu? parca asa citisemn, ca prin a 5-a zi. tu ce stii?
deci treaba nu fac, mananc, nu neaparat de foame, cat mai mult din plictiseala, de lucrat chestii intelectuale nu am chef, caci nu ma pot concentra, zburandu-mi gandul numai la "a fi sa a nu fi" implantati, cat despre televizor....nu prea am la ce sa ma uit! am apelat la rezerva de filme de pe dvd....dar....se mai satura omu'!
de mers in vizite pe la vecine...oamenii muncesc la ora asta si in plus....nu am obiceiul! cafea nu beau, de fumat nu fumez, nu-s in tema cu barfele din zona (nici macar la o mica barfa nu ma pot baga)...deci si varianta taclalelor cu vecinele pica! asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!
maddutz...aici avem numai fete optimiste si gravidute sau cat de curand gravidute! daca ai dat pe aici, inseamna ca esti o graviduta asa cum e si mara!!ok? nu te mai gandi la prostii!! sunt unele fete ce sunt in 5 luni insarcinate si nici macar nu stiu.. asa ca.. ai rabdare.. trebuie sa fie de bine!maddutz nu mai fi asa pesimista, mai ales acum ca esti graviduta...
enni si jovanna..mai povestiti.. cum e sa fii insarcinata, ce simti..puneti-ne in tema si pe noi viitoare mamici si bucurati-va din plin de perioada asta!!!sa va creasca maricei campionii!!o sa fie cei mai iubiti copii! asta e sigur!!
poate de asta ne-a pus si ne pune Dzeu sa trecem prin incercarile astea.. ca sa apreciem si sa iubim si mai mult minunile ce El le lasa pe pamant!
mara..asa trebuie sa fie!!!sa ai 2 puiuti-baiat si fetita!!!nu se poate altfel!!!asa ca.. ai grija de nazdravani!
brunadria..cum esti? ce mai faci? tot la stadiul de analize?? eu astept ziua de maine!!!si sper sa fie cum a zis mara..sa ma programeze repejor.. daca nu.. asa cum am zis.. il conving eu pe dr. micu-mare!!!..ma duc peste el si nu mai ies din clinica pana nu ma opereaza!! Doamne fetelor, cum am ajuns.. sa ne dorim cu atata ardoare sa fim operate!!!dar asta e!! ce nu facem noi ptr burtici cu(am folosit 3 bebici..ptr ca la fel ca si mara.. si eu acum 10 ani imi doream tot 3 bebei..dar o sa ma multumesc si cu unul.. sanatos sa fie!?? si e buna ideea asta!! ne incuscrim toate de pe forumul asta, numai ca nu o sa stim unde tinem chermeza.. la cluj, la brasov,la baia mare..sau cate o sapt prin fiecare judet!!!
sa fie intr-un ceas bun ptr toate fetele!!!o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

M-am pomenit cu musafiri si asta pe la 10 dimineata.Rudele...Si stai si explica-le ca de ce nu esti la servici si stai acasa desi te simti bine si nici perioada de concediu nu e Am gasit si scuza: cica mi-am luat concediu ca am treaba prin casa da casa mea zboara si totul e cu susu in jos. In fine, am scapat de alte explicatii. Adevarul ca din familie doar barbatu-meu stie, restul nici mama nici soacra nici sora.. nimeni nimic. Am vrut sa evit explicatiile, compatimirile si telefoanele de dupa.Ca data trecuta asta a fost chestia cea mai nasoala, cind telefoanele sunau si eu eram si n-aveam chef de vorba cu nimeni.
Maddutz din ce am citit eu despre implantare pe forum cam zilele astea ar trebui sa fie. Dar s-ar putea si mai tirziu. Si eu incerc sa ma controlez si sa numa mai gindesc acolo da nu pot si pace.Si eu am butonat tv de ma lasa bateriile in speranta ca trece timpul mai iute. Dupa masa vine sotul de la slujba si mai am cu cine povesti.
uratica tu miine iti faci analizele pt. laparoscopie asa-i? Las ca te programeaza pe sapt. viitoare, martea sau joia viitoare vei fi proaspat operata. Si pe urma vreo 3 luni de pauza cred eu, deci daca nu ramii natural pina in ianuarie februarie te apuci de treaba. Da mai stii, poate iti aduce Mosu vreo surpriza de Craciun Si daca eu fac 2 pui acum pe cuvint ca vin la brasov la tine sa iti intoarca pe dos toata casa
Enni si jovana ce fac nazdavanii?
brunadria ce mai faci, pe unde ai disparut, hai ca te asteptam cu noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Maddutz bine ai venit
Tot cu dr. Micu ai facut fiv? Te rog lasa gandurile pesimiste, trebuie sa crezi cu adevarat ca esti gravi daca vrei sa reusesti. Eu asa am facut si a functionat. Si inca un secret, pe care am uitat sa vi-l spun pana acum. Dupa vreo 3 - 4 zile de la ET am inceput sa vorbesc cu embrionasii din burtica, sa stea cumintei acolo si sa se implanteze, sa se faca bebici mari si sanatosi si frumosi (am citit eu undeva pe net chestia asta cu vorbitul). Si uite ca m-au ascultat. Si vreau sa spun ca de atunci nu a trecut o zi sa nu vorbesc cu ei. Asa ca si voi fetelor, vorbiti cu puiutii din burtica si totul va fi bine. Tre sa faceti fete ca-mi trebuie 2 nurori

uratica bafta multa maine la analize, tin pumnii sa iasa totul bine. Acum ca si starile de rau au trecut, e suuuupeeeeeer sa fi gravi , mai ales de cand incep bebicii sa miste. Dar nu mai e mult si vei vedea si tu cum e.

Eni 20 +

Mergi la inceput

Enni,
da, tot cu dr. Micu am facut. numai cuvinte de lauda la adresa lui
cat despre vorbit...marti am tot povestit cu embrionasii! hihihi....de ma auzea cineva ar fi zis ca nu-s cu toate cele acasa. imi tot mangaiam burtica si povesteam cu puiutii. iar sotul cand sosea acasa ma intreba de fiecare data ce ne fac odraslele! ne amuza pe amandoi apelativul "odrasle".
ieri deja ma gandeam ca, tot vorbind cu "ei", sa nu ma imbat singura cu apa rece si sa nu-mi fac mai mult rau in caz ca...
dar aveti voi dreptate. in seara asta voi relua dialogul cu ei. doar vreau sa iasa copii destepti, asa ca trebuie sa le imbogatesc deja vocabularul
hmmmmm...ce-am mai observat zilele astea: inainte, din cauza tratamentului banuiesc (si la FIV-ul anterior mi s-a intamplat), aveam niste insomnii groaznice. dormeam cam 3-4 ore din 24. si asta de o luna de zile. bleah!
acum, dupa ET dorm....ca un prunc! dorm cam 10 ore pe zi, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de muuuuuuuuuult! asa de bine e! (asta nu mi s-a intamplat la FIV-ul anterior. au trebuit sa treaca cam 4-5 luni ca sa-mi revin cu somnul. si tocmai cand imi revenisem, am inceput tratamentul pentru al doilea FIV). si sunt genul care adora somnul. mai ales un puiut de somn la amiaza. deci, acum sunt bine din punctul asta de vedere.mai alesc ca tocmai m-am trezit de jumatate de ora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bine ai venit maddutz. sa dea d zeu sa reusesti si tu, avem nevoie de reusite si noi cele care speram ..
fetelor eu toata ziua umblu si stau cu prietenele mele la povesti , cu familia, ca de toata lumea mi e dor si as vrea sa i vad pe toti cand vin acasa.
spre rusinea mea nici nu mi am facut programarea la cj inca , dar va anunt eu cand vin.in rest sant bine , astept sa ma apuc si eu de treaba , sper ca va fi in decembrie. enni lasa ca fac eu fetite si una ti o dau de nora .
jovana vrei si tu una?
mara stai linistita mai ai un pic si se confirma sarcina desi esti gravi deja.. uratica te vad si pe tine gravi inaintea mea, dupa laparoscopie ai sa vezi ce repede faci bebe.
fetelor va pup , sa fiti cuminti , si nu ne parasiti pana nu reusim toate sa ne mutam cu toate de aci la odisee..

Mergi la inceput

mda...de bine ce m-am laudat ieri ca am cam scapat de insomnii, azi nnoapte iar nu am putut adormi pana la 3 dimineata...:(( din cauza stresului banuiesc.
poate voi reusi sa mai recuperez in timpul zilei!

Mergi la inceput

mara, tu ai avut curiozitatea sa-ti masori temperatura bazala? stiu ca unul din semnele precoce de sarcina este temperatura crescuta, peste 37 de grade. nu este un semn foarte cert, deci nu te impacienta daca e sub 37. dupa ET aveam 37.5 (banuiesc ca din cauza inflamatiei) si pana azi a tot scazut pana la 37.1. sper sa se mentina la valoarea asta si sa nu scada sub 37 la fiv-ul trecut cand mi-a scazut sub 37 am fost sigura de nereusita.

Mergi la inceput

mi-i cam fomica. apropos de asta, sunt fericita ca la tratamentul din cadrul celui de al doilea FIV nu m-am ingrasat. nici macar un kg. e drept ca si productia de ovocite a fost mult mai redusa. avantaje si dezavantaje.
la FIV-ul trecut am pus vreo 6-7 kg in timpul tratamentului si vreo 3 imediat dupa (la sarbatorile de pasti). abia acum, in septembrie am reusit sa le dau jos (in total 10kg)

Mergi la inceput