fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, dau si eu buzna la voi pt ca am o intrebare pt Mara: la cea de a doua laparoscopie se refacusera aderentele? a mai fost nevoie sa intervina si in acest sens? Eu sunt cam in aceeasi situatie; am mai vb noi si la hidorsalpinx. Urmeaza sa fac a doua laparo pt scoaterea trompelor in aprilie.
Uratica, esti o tipa super! Auzi! sa faci mancare a doua zi dupa operatie! Eu am umblat cocosata aproape o saptamana!
Succes tuturor la FIV sau natural!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica, imi pare rau ca nu ai scapat doar cu atata, dar important e ca finalul sa fie fericit, asa ca rabdare si curaj, mergem mai departe pana se intampla minunea.
m ati pus pe ganduri cu aderentele pe trompe... eu la extrauterina mi au extirpat doar trompa pe care se instalase sarcina, cealalta a ramas e plina de aderente dar cum mi au extirpat si fibromul si o trompa mi a spus dr ca era prea mult sa mi extirpeze si cealalta trompa in acelasi timp si zicea ca nu o sa afecteze la urmatorul fiv..acuma va intreb eu pe voi , nu era mai bine sa o scot si pe cealalta? n as vrea sa fie un esec fiv ul din cauza trompei. voi ce ziceti? o sa l intreb si pe dr, dar nu m am gandit la asta pana acuma..offf cate probleme..ma ingrijoreaza .
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamarillys , prima laparoscopie am facut-o pentru desfundarea trompelor si curatarea aderentelo. Au fost curatate toate, s-au desfundat trompele , am facut si instilatii si mi s-a spus ca trompele sunt ok si m-au trimis acasa sa ... prestez. Lucru pe care l-am facut in urmatoarele luni, in perioada ovulatiei eram ocupata tare . Dar cum nu s-a intimpalt nimic, dupa vreo 8 luni m-am intors la doctor si m-a pus sa refac HSG.Rezultatul a fost unul dezastruos, aderentele refacute trompele mai nasoale ca inainte de laparoscopie, in starea in care erau puteam doar sa le folosesc vorba cuiva de aici de pe forum doar ca elastice de par. Si mi s-a recomandat scoaterea lor pentru ca era inutila o noua desfundare, nici nu cred ca s-ar fi reusit . M-am perindat pe la mai multi medici pentru ca fost greu sa accept un astfel de verdict dar toti mi-au spus acelasi lucru .Asa ca a doua laparoscopie am facut-o doar pentru a-mi scoate trompele ca sa imi sporesc sansele la fiv.Si aderentele erau localizate doar pe trompe, din fericire nu s-au mai extins si prin alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

tamaryllis..multumesc!sper sa fiu asa si dupa a doua operatie...
mara.. ai grija ca asa operata vin la tine si iti trag o mama de bataie!!!m-a zguduit trenul ala 6 ore pana am ajuns la brasov!deci..imi raman resurse si pentru o bataita ptr tine!!!auzi la ea! sa cada in depresie... nu ai dreptul la asa ceva!!!ai inteles? un viitor bebic depinde de tine!! e adevarat ca orice om are momentele lui de slabiciune..e de inteles!insa...baga o portie de plans sanatos asa cum am facut si eu in seara operatiei, cand mi-a zis dr micu ca nu a putut face nimic si ca sunt probleme!!!si revino-ti!!trebuie sa ai un psihic bun si sa crezi ca vei reusi!!!
deci...fii fara grija-ne vom gravidi curand cu toatele!!!
fetele sa fiti cuminti!!!si solidaritate cu mine!!da? sa nu faceti prostii fara mine!! sau hai fie...sa faceti prostii multe si cu un rezultat beton!!!!
v-am pupacit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Am inteles. Mie imi zboara mintea si ma gandesc ca daca nu imi reuseste primul fiv, pe care sper sa il fac la 3 luni de la urmatoarea laparo, mi-e teama sa nu se refaca aderentele. De aceea am intrebat.
Uratica, am inteles ca esti undercover!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

utatica speram sa ne dai vesti mai bune, insa din pacate nu intotdeauna iese cum dorim. Oricum imi place ca esti optimista si ca ai incredere in dr., asta ajuta foarte mult la obtinerea rezultatului final care sunt sigura va fi . Si eu am doua taieturi pe burtica de la extrauterine (si urmeaza a treia cu cezariana - abia astept) dar nu mi-am facut probleme si nu am avut complexe din cauza asta niciodata, desi cand sunt in costum de baie se vede putin. Asta sa fie cea mai mare problema

moniland felicitari pentru productie, sa ai grija de burtica si hai cu testul pozitiv. Tinem pumnii.

jovana pe unde umbli de nu mai dai nici un semn de viata?

Azi mi-a mai sosit o tura de mobila, incet-incet se pare ca termin si cu aranjatul. Puiutii lovesc din ce in ce mai tare, azi cel din stanga mi-a tras una de chiar m-am speriat. Acum in timp ce scriu se misca amandoi intr-una, ma infunda si rasul ca e o senzatie nici nu stiu cum s-o descriu. Dar veti vedea si voi in curand.

tuturor

Eni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salut fetelor! va invita la un nou capitol aici!

Mergi la inceput