Nu pot sa spun "DA"...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mi-e greu sa cred ca un om care a fost gata sa se insoare cu o luna in urma e gata sa dea cu piciorul la tot ce e important in viata lui, pentru o neintelegere.

Cred ca e o perioada foarte tulbure pentru amandoi. Luati un spatiu intre voi pana va lamuriti ce aveti de facut. Nici o decizie acum nu e oportuna, in nici un sens.
Orice veti hotari, aveti tot timpul din lume sa puneti in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Selene, chiar sunt curiasa daca s-au ma schimbat lucrurile... stiu ca urmeaza sa nasti curand. Nastere usoara si sa te citim curand cu vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Selene, chiar sunt curiasa daca s-au ma schimbat lucrurile... stiu ca urmeaza sa nasti curand. Nastere usoara si sa te citim curand cu vesti bune!!

In mod normal, mai am 2 saptamani, am implinit 38...

Situatia e mai OK, ne sunam, ne trimitem pupici... Mai clar o sa vad cand va veni de Sarbatori - nu nasc la Galati, atunci sper sa avem macar o zi sa discutam omeneste, cu calm... Se vede ca ma / ne vrea inapoi...

Multumesc de incurajari!

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

E ok si asa! S-auzim numai de bine!!
P.S.: cand o sa mai poti sa intri, abia asteptam impresii de proaspata mamica!

Mergi la inceput

ram0nica, impresii de proaspata mamica:

Daria s-a nascut pe data de 18 decembrie. Nastere naturala, fara anestezie, travaliu de 4 ore, dureros si f. dureros, dar a meritat, e asa de dulce fetita mea... Ma bucur ca am si lapte, in spital a fost f. bine, adica personalul s-a comportat exemplar, toata lumea a fost OK... F. multe nasteri in ziua aceea, 20, parca, cu tot cu cezariene...

Daria e cumintica, mananca si doarme, are perioade in care sta si studiaza lumea, baga tot la cutie, sa stie cine, ce si cum... A, si e f. atenta cand dau drumul la TV si aude vorbindu-se in alta limba decat romaneste...

Colicii ne mai supara, dar ii rezolvam noi...

Situatia cu tati e relativ calma, a fost la ea, a alintat-o, pupat-o, stat sa vada cum papa, cum o schimb, tinut in brate, leganat...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Felicitari!

Multumesc! Sper sa ne descurcam si in continuare, mai am multe de invatat!

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Pacat ca partenerul tau se loveste de asemenea probleme, iar alte fete sunt victimele unor barbati cu care tu poate ai face casa buna macar in privinta ideilor.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Da, cu iubitul meu ar face casa buna din acest punct de vedere. Suntem impreuna de 5 ani si jumatate, mi-a zis ca daca nu ar fi vrut sa ajunga la casatorie cu mine nu ar fi inceput aceasta relatie dar totusi nu simte ca e momentul potrivit pentru casatorie. Casa avem, masini avem... nu il inteleg si pace!

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput