Nu pot sa spun "DA"...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Bunny, inteleg abia acum ca tu esti impotriva casatoriei de principiu. Tu vezi casatoria ca pe un bau-bau care vine si te pune la zid.

Nu te supara, o fi avand iubitul tau o idee preconceputa, dar tu ai o suta.

Cati preoti beti ai vazut tu la nunta ? Nu vrei, nu te casatori si gata.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Bunny, cred ca ai o idee preconceputa in cap si nu vrei sa ti-o scoti si pace.
Ai vazut in jur casnicii distruse...ok..dar asta nu inseamna ca si casnicia ta va sfarsi la fel . Si in afara de asta, cu casatorie sau fara, nici o relatie nu ne este garantata pe vecie. Casatoriti sau nu e acelasi lucru...tot trebuie sa muncim pentru o relatie, tot trebuie sa facem totul ca dragostea sa dureze si sa creasca, tot trebuie sa facem compromisuri, tot trebuie sa-l intelegem pe cel de langa noi si sa-l iubim etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai da. Daca toata lumea din jur joaca golf si bea o bere, trebuie sa faci la fel. Obligatoriu. Cum adica sa nu-ti faca placere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai da. Daca toata lumea din jur joaca golf si bea o bere, trebuie sa faci la fel. Obligatoriu. Cum adica sa nu-ti faca placere?

Nu e obligatoriu, Doamne fereste !

In situatia in care nu-ti place golful si berea ci ping-pong si braga,gaseste pe cineva care are aceleasi preferinte!

Adica,bunny o ducea excelent daca-si gasea un partener non-conformist,ca ea,pe care nu-l duceai la primarie nici legat,nu un tip "clasic",conservator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Adina-Iulia ,am uitat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bunny, nu e ok deloc. Sunteti in mom. asta total defazati. Niciodata o hartie la starea civila sau un piscot si un dansul in jurul crucii nu vor schimba major o relatie.

Daca te iubeste asa cum il iubesti tu, si scuze ca am pus problema asta la inceputul topicului, te va lasa in pace o vreme.

Mai ai cele mai grele sapt. de sarcina in fata ta. O nastere care nu stii cum va fi. E un copil dorit, dati-i sansa sa se nasca in armonie.

Nu risca o nastere prematura pe fond emotional. Nu va fa asta tie si Dariei.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Selene, oricum momentul asta nu e potrivit pentru casatorie, datorita tensiunii existente intre voi. Trebuie sa refaceti relatia, step by step, pana cand o sa vedeti amandoi lucrurile calm, dintr-o alta perspectiva.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

selene - eu te inteleg, dar din alt punct de vedere.

tu nu vrei sa te mariti, nu ai vrut niciodata - e dreptul tau. eu sunt fix invers - nu as fi acceptat niciodata sa convietuiesc cu un barbat fara sa fim casatoriti. ideea e ca amandoua tinem foarte mult la un stil de viata.

inteleg si ca nu te-ai visat niciodata mireasa - eu as da orice sa mai fiu o data mireasa, mi-a placut la nebunie. dar iarasi nu toata lumea e la fel.

atata ca eu am avut norocul sa iubesc un barbat care nu doar ca ma intelege, ci are exact aceleasi idei ca si mine. si la amandoi casatoria este ceva firesc si ceva ce ne-am dorit.

acuma trebuie cumva si voi doi sa ajungeti la un numitor comun - si pt asta e foarte important sa comunicati deschis si calm (cat se poate).

cu o logodna la biserica ai fi de acord ? (mai ales ca pt asta nu trebuie sa te imbraci mireasa, nu ai nevoie de nasi, de lumanari... ai nevoie doar de verighete si totul dureaza vreo 15 minute). asa macar ca un punct de plecare. e si un angajament destul de puternic - nu te poti casatori religios cu altcineva daca nu se desface logodna de episcop. adica e un pic din ce doresti tu si un pic din ce doreste el.

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai degeba mai e de acord cu casatorie/logodna etc... iubitului ei nu ii e suficient... el vrea sa o vada topaind de fericire ca in luna a 7 lui i s-a pus pata sa o ceara de nevasta...

mie asta mi se pare culmea la el (pe langa faptul ca moment mai prost nici ca isi putea alege sa o santajeze emotional):
- el vrea casatorie; ea nu vrea dar de dragul lui accepta... insa el vrea ca ea sa jubileze la "onoranta" propunere...
ori mie mi se pare ca dovada mai mare ea nu are cum sa ii dea (face un copil cu el, ii spune ca il iubeste, e gata sa treca peste propriile princii de viata ca sa fie fericit si sa fie fericiti) si el tot nemultumit e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

cu o logodna la biserica ai fi de acord ? (mai ales ca pt asta nu trebuie sa te imbraci mireasa, nu ai nevoie de nasi, de lumanari... ai nevoie doar de verighete si totul dureaza vreo 15 minute). asa macar ca un punct de plecare. e si un angajament destul de puternic - nu te poti casatori religios cu altcineva daca nu se desface logodna de episcop. adica e un pic din ce doresti tu si un pic din ce doreste el.

Cristi, e nevoie de nasi si lumanari, asa e in Ardeal, dar cred ca varianta propusa de tine e cea mai rezonabila in acest moment. Si noi am facut logodna cu preot, asa au dorit parintii si am zis ca e ok, si dupa cateva luni nunta, a carei slujba s-a scurtat considerabil dc logodna fusese facuta.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput