Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena pt mucegaiul din camera este la Practiker o solutie care indeparteaza mucegaiul.E foarte buna.Eu am folosit-o si acolo unde am folosit-o nu a mai aparut mucegaiul deloc.
Nu mai stiu cum se numeste da cred ca e doar un singur fel in tot magazinul.E 8 lei parca 750ml.
O sa incer sa aflu cum se numeste produsul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

neata roxana
si eu pusesem ochii pe www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=640" target="_blank">ASTA.asa ai? cred ca modelul asta o sa iau pana la urma, desi nici fisher price nu cred ca e rau

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Neatza,
modelul asta il am si eu Irina de cand s-a nascut Andrei.
Super bun
In toate deplasarile noastre l-am folosit cu succes, asa puteam sa cobor si eu la o cafea dimineata cand mai dormea Andrei. Auzi fiecare fasait cu el.Si nu interfereaza cu altele din bloc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

adjudecat maine merge sotul la bucuresti si trece pe la magazinul chicco .sun acum sa vad daca au pe stoc. sar'na

ma duc sa dau copilului fructe

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!

Elle,
succes la munca! o sa treaca repede orele si imediat o sa fii alaturi de Evita!

Roxana
, multam...soer sa aud si eu cuvintul miraculor, ca pina acum doar ovi a avut "onoarea"

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

io cred ca fac cu nervii...pina acum nu mi-a mers site-ul DC, in sensul ca nu ma lasa sa ma logez...acum nu-mi merge yahoo...si mi-e urgent sa-mi verific mail-ul... pe cine sa impusc?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Simon Sebastian (litlebig), David Steven (GinaM) Albert Aaron (danonique) Alessia Stefania (andradda) Alexandru (adrianayo) Natalia Maria (alexia28)

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ereena, am www.smartbuy.ro/product--interfon--167952.html" target="_blank">d'asta si am dat pe el tot 200RON, dar in decembrie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo si Adela a facut la fel: sambata si ieri, s-a trezit la 9:00 si, masa de la 11:00 a "disparut"; i-am dat fructele la 17:00.
Insa azi, s-a trezit la 8:00 si la 11:00 are fructe, apoi, pranzul la 14:30, la 18:00 iaurt si laptele de seara la 21:00.

AncaB, dal ii impusti pe astia de la DC, vin si eu; pana apuc sa trimit un mesaj, astept cam 1 min sa se incarce pagina

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ramonab , imi poti spune cum se cheama produsul .trebuie sa folosesc ceva chiar daca vom sta numai noi in camera aia,dar nu pot risca sa il mai tin pe matei acolo.nu cred ca e sanatos. ciudat este ca nu am mai avut pana acum ,desi camera este pe colt.

roxana, unul ca al tau acum este in jur de 300 ron

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

ramonab , imi poti spune cum se cheama produsul .trebuie sa folosesc ceva chiar daca vom sta numai noi in camera aia,dar nu pot risca sa il mai tin pe matei acolo.nu cred ca e sanatos. ciudat este ca nu am mai avut pana acum ,desi camera este pe colt.

roxana, unul ca al tau acum este in jur de 300 ron

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Ereena numai cand o sa merg la real la cumparaturi o sa intru si la Practiker sa ma uit cum se numeste.Ca nu mai tin minte ca nu mai am ambalajul si de anul trecut am cam uitat.
Saptamana asta precis ajung pe acolo.
Deci daca mai ai un pic de rabdarica...

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ptr moment e ok .. sunt multe mamici cu bebici cam de varsta evei si ne plangem una la alta, mai vorbim, mai povestim de bebeici si uite asa parca trece timpul mai repede.

roxanica, da, am program scurt de la 8 la 14 ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput