Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

LalaD am luat calcuiu aseara de la Pharco. Si cum sunt zuza ca de obicei, am uitat cat mi'ai spus sa'i dau. parca retin ca ai zis 5ml pe zi.
Am citit prospectul si scriaasa: cate o linguritza (5ml) de 3 ori pe zi.
Am zis ca decat sa'i dau mai mult decat mi'ai spus, mai bine sa'i dau mai putin. Si azi i'am dat o linguritza inainte de masa de legume.
Plss... mai spune'mi o data . Si spune'mi si in ce perioade ale zilei imi recomanzi sa'i dau.
sa ma ierti ca te pun sa scrii iar.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

5 ml / zi
Eu il dau cand imi aduc aminte dar de preferat cam la 2 ore dupa masa sa nu isi faca greata.

Cat despre mancare : pitica ta mananca cam la fel cantitatile cu Andrei :
250-300 gr - masa de pranz
aproximativ 700 ml lapte in 24 de ore ( 300 gr sunt cu cereale, servite cu lingurita dimineata si seara- 150 si 150 ca domnul se plictiseste de supt din bibe )
-200 iaurt
-170 -190 fructe

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Hmmm...am tot auzit pareri proaste despre analize la Medlife, ma puneti pe ganduri. Eu am fost tare incantata de spital, si de maternitate si de pediatrie. E dubios.
Roli, tine-ne la curent cu analizele de la Cantacuzino si sper insanatosire grabnica lui Marc!!!

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Sa va impartasesc din experienta pe care am avut-o cu analizele la MEDLIFE. I-am dus proba pt. coprocultura si coproparazitologie lui Marc la Medlife ca era aproape de mine si mai mult m-am dus la pomul laudat...zic ca proba e din seara anterioara si zice ca e ok. Cica rezultatele sunt gata in 2 zile (mi s-a parut putin, dar asta e). Ies rezultatele negative...dar baiatul tot nu e bine.
Bun, duc azi la Cantacuzino si imi zice dr. "pai pt. coprocultura nu e buna de aseara, tb sa fie din dimineata respectiva, iar pt. parazitologic va iau o proba azi si va dau recipiente sa aduceti inca 2 in decurs de 10 zile".
Deci o fi la Medlife bine pe parte de spital ( nu stiu, n-am fost)...dar pe parte de laborator pe mine una m-au dezamagit.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Am intrat si eu pe topicul cu retete, Lala observ ca tu ii dai lui Andrei copan de pui, eu ramasesem blocata pe piept care e mai putin gustos, maine ii fac si eu copan si sper sa-i placa. Fetelor am salivat la retetele de deserturi citite, las'ca iau o ciocolata si imi trece...

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Eu i-am dat pulpa de pui de la inceput.
La ce sclifosit am la usa pieptul mi l-ar fi scuipat in oki
Nici Bogdan nu l-a mancat niciodata.

...

nici noi , parintii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Shose

LalaD am luat calcuiu aseara de la Pharco. Si cum sunt zuza ca de obicei, am uitat cat mi'ai spus sa'i dau. parca retin ca ai zis 5ml pe zi.
Am citit prospectul si scriaasa: cate o linguritza (5ml) de 3 ori pe zi.
Am zis ca decat sa'i dau mai mult decat mi'ai spus, mai bine sa'i dau mai putin. Si azi i'am dat o linguritza inainte de masa de legume.
Plss... mai spune'mi o data . Si spune'mi si in ce perioade ale zilei imi recomanzi sa'i dau.
sa ma ierti ca te pun sa scrii iar.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

5 ml / zi
Eu il dau cand imi aduc aminte dar de preferat cam la 2 ore dupa masa sa nu isi faca greata.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

5ml, deci o singura linguritza. Retinut bine, dar m'a derutat prospectul.
Inseamna ca azi i'am dat cum trebuia.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema lunganu' cu falcutze pe jumatate. lasa ca e bine si asa. Daca are 9,5 tot e bun de rontzait. Iulia e mai slabutza, dar e si mai scunda...CLAR.
Abia astept sa vad pozici cu Milan si toti clopotzeii nostri dragi. Intru sa verific pe webshot daca ai pus ceva...doar suntem friends.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!GRATIELA.Noi am fost la dr.Din nefericire otitele puiutilor nu au cedat la prima tura de antibiotic si trebuie sa mai facem un tratament de 8 zile.Sunt cam suparata ca trebuie sa o tin pe Vanessa acasa si abia incepuse sa se acomodeze.Cum nici noi nu suntem prea bine si raceala noastra nu a cedat cu tratamentul clasic trebuie sa luam si noi(eu,tati si buni)antibiotic.Deci la noi in casa e farmacie.Maine trebuie sa merg sa dau sange pt depistarea trizomiei la bebe.Am uitat sa il intreb pe dr daca sa incep tratamentul cu antibiotic de azi sau sa il incep maine dupa ce dau sange.Mi-e asa frica sa iau antibiotic.A mai luat cineva cand a fost insarcinata?Pupici tuturor si multa sanatate puiutilor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Fetelor, va rog frumos, puneti careva un link catre retetele de papa ca blonda din mine nu-l gaseste.

LauraD, supertari pozele cu copiii tai. Imi place cea cu Eleni cea verde . Multumesc pt aprecieri, ai zis ca sunt amuzanta, mie mi se pare ca tot timpul vorbesc foarte mult; daca sunt haioasa imi mai iert din vina!

Ellenuta, bafta la "vivici", o sa te reobisnuiesti tu si o sa-ti doresti sa stai iar acasa cu Eva. Parca ma si vad pe mine: plang din lipsa de activitate cerebrala, dar o sa dau bir cu fugitii cand o sa ma apuc si eu.

Deci, fac sondaj de opinie: in urma mustruluielilor de ieri din parca privind faptul ca ii dau Almette lui David supun atentiei dvs acest fapt si astept pareri de tot felul. Multumesc anticipat!!!

Si dc tot va plac bancurile mele, plec in cautare...

Mergi la inceput

Dana, ca ma bucur ca te "zaresc"! Cum e cu sarcina? Te simti bine? Imi pare tare rau sa aud ca piticii tai sunt bolnavi! Ca sa te mai incurajez putin, eu am luat antibiotic in sarcina, Zinnat, dar care nu trece prin placenta, e unul dintre antibioticele "safe" pt bebe. Si n-am avut nici o problema! Povesteste-mi cum e sa fii din nou gravidutza! Un mare pup pt o mamica foarte curajoasa!

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna seara!GRATIELA.Noi am fost la dr.Din nefericire otitele puiutilor nu au cedat la prima tura de antibiotic si trebuie sa mai facem un tratament de 8 zile.Sunt cam suparata ca trebuie sa o tin pe Vanessa acasa si abia incepuse sa se acomodeze.Cum nici noi nu suntem prea bine si raceala noastra nu a cedat cu tratamentul clasic trebuie sa luam si noi(eu,tati si buni)antibiotic.Deci la noi in casa e farmacie.Maine trebuie sa merg sa dau sange pt depistarea trizomiei la bebe.Am uitat sa il intreb pe dr daca sa incep tratamentul cu antibiotic de azi sau sa il incep maine dupa ce dau sange.Mi-e asa frica sa iau antibiotic.A mai luat cineva cand a fost insarcinata?Pupici tuturor si multa sanatate puiutilor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Dana, am uitat, voiam sa fiu mai explicita. Sunt unele antibiotice permise in sarcina. Mai mult ca sigur ca dr tau o sa-ti dea din aceastea. Si sa n-ai nici o grija ca chiar nu ajung la bebe!!!

Mergi la inceput

"Un american, un francez si un roman sunt trimisi in spatiu timp de 10 ani si sunt intrebati ce vor sa ia q ei...americanul zice k vrea femei, fracezul bautura, iar romanul tigari (toate in cantitai imense)...Dupa 10 ani se intorc: americanul iese q femeile si q vreo 20 de copii, francezu iese beat mort, de nu mai stie de el, iar romanul zice nervos: "Un foc nu puteati sa-mi dati!"

Mergi la inceput