Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Va intreb si eu ce mai face fetita Gattei caci eu nu prea am gasit scris pe aici pe unde am scanat eu.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Saratica din cate stiu eu este bine dar Gatta are calculatorul stricat si nu poate intra momentan.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pfoai ce bune retete ati pus!!!Eram vesnic fara idei pt papica lui Razvi.Acum am de unde alege.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Zuzele care ati pus legume la congelator: cum le-ati pus gata fierte?Eu vreau sa pun spanac, pastai si conopida.Cum sa le pun?

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Vazut pozicile LauriceiD. Doamne, frumosi sunt la baitza amandoi! Se vede ca s'a rotnjit frumoasa noastra...pupa mama pe ea .
Un si pt Dimi drag.

LalaD am luat calcuiu aseara de la Pharco. Si cum sunt zuza ca de obicei, am uitat cat mi'ai spus sa'i dau. parca retin ca ai zis 5ml pe zi.
Am citit prospectul si scriaasa: cate o linguritza (5ml) de 3 ori pe zi.
Am zis ca decat sa'i dau mai mult decat mi'ai spus, mai bine sa'i dau mai putin. Si azi i'am dat o linguritza inainte de masa de legume.
Plss... mai spune'mi o data . Si spune'mi si in ce perioade ale zilei imi recomanzi sa'i dau.
sa ma ierti ca te pun sa scrii iar.

Felicitari la Stefanutzi pt primul MAMA!
Ancutzab, l'ai auzit pana la urma??

Elle pt prima zi departe de Bitzi,trecuta cu brio.

Cand citesc ce a scris Monica ma si sperii zau.
Pai la noi mananca mai mult decat ce scrie acolo si in plus are lactate gramada.
Ia aruncati va rog un ochi sa nu cumva sa gresesc grav.
7-7.30 lapte 180ml maxim (150 ml de obicei)
10-10.30 un iaurt tnuva mic cu fructe ( ori 2 pere, ori o para si o piersica, ori banana si piersica...etc)
14-14.30 piure cu carica sau ou cam 250-300g (mai degraba 300)
19-19.30 fagaras sau branza proaspata de vaci (de la magazin, nu de tara) cu 2 fructe (aici din toata combinatzia manaca 200g sa zic sau 250)
20.30 cam 200ml lapte
pe la 1-2-3, you never know, inca 180ml (sau 150ml)lapte.

Mi se pare ca a luat'o iar cu ingrasatul. Nu am vrut sa o mai cantaresc aseara ca mergem sapt asta la doc si mai bine astept acolo masuratori oficiale.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
abia asteptam sa intru sa va spun ce mult m-am bucurat ca am reusit sa va intalnesc pe cele care ati venit la intalnire in parc! Imi pare rau ca nu am putut sta prea mult, i-am dat programul peste cap lui baby si a fost maraici, ati vazut, dar nevermind eu sunt incantata ca ne-am socializat noi si copiii! Acum pun in album si pozele facute si va dau link

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Monicaa eu sunt incantata de informatiile oferite de tine despre alimentatia bebelusilor in Germany.
LauraD pt complimente, si tu esti o mami frumi si tanara, si pe deasupra mai ai si un baiat mare si frumos, pe langa clopotica dulcica! Asa-i ca s-a mai alungit fi-miu? El de ingrasat s-a ingrasat, in sfarsit are si el peste 9,5 kg dar nu se vede ca falcutele nu mai sunt duble cum erau asta vara.

Shose ce i-as mai rontai falcutele Iuliei ca la al meu s-au mai micsorat cum spuneam, hihi

Mergi la inceput

Felicitari clopoteilor care au devenit iepurasi cu dintisori de curand , celor care isi striga mamica si celor care au inceput sa faca primii pasi nesustinuti!

Mergi la inceput

Am intrat si eu pe topicul cu retete, Lala observ ca tu ii dai lui Andrei copan de pui, eu ramasesem blocata pe piept care e mai putin gustos, maine ii fac si eu copan si sper sa-i placa. Fetelor am salivat la retetele de deserturi citite, las'ca iau o ciocolata si imi trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna seara! Intram si noi in vorbareala! Supertare ideea cu retetele pt bebei! Eu una deja nu mai stiu ce sa-i mai dau sa manance, asa ne ajutam una pe alta!

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Eu ma gandeam ca facem un subiect numai al nostru cu retete pt bebelusi, adica poate sa scrie oricine dar retete numai pt bebei.
Na, cum vreti.
Eu am si copiat cele 2 retete puse de tine Ereena.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Zuzele care ati pus legume la congelator: cum le-ati pus gata fierte?Eu vreau sa pun spanac, pastai si conopida.Cum sa le pun?

RAZVANICI LA 9 LUNI

Eu le spal si le pun direct in pungute. Bine le tai si portionez. Dar NU le fierb. Nu am avut nicio problema in 10 ani.
Pun : morcovi, telina, , spanac, pastai, patrunjel, conopida si dovlecei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput