Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 18
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Michelle,pentru amandoi... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Nu stiu ...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Nu stiu ... ![]() |
Pe mine ma framanta aici o problema serioasa si tu razi de mine...

Simona,mersi.
Sa vad cand ajung la Carrefour.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pe mine ma framanta aici o problema serioasa si tu razi de mine... ![]() Simona,mersi. Sa vad cand ajung la Carrefour. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Pai daca era pt Amira aveam eu o pereche de la Domi, 18/19... ..
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Stie cineva unde gasesc niste sosete de-alea cu opincute?Sau opincute cu sosete? ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Am vazut si eu in Galata la un magazin parca Tazmania,sau ceva de genul acesta,chiar asa stil opincute parca ,si eu vreau sa-i cumpar Bincai;Miha multumim de aprecieri
Michelle
,am fata mare nu ?Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
Neata si 
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de nume!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Anilansa spune:
ella... mersi de 
Buna dimineata... Darius aseara a mai avut o serie de colici,si a adormit abia la 1.30 bineinteles in brate la mami
(amandoi am adormit pe la 1.00 in fololiu) dar dupa aia a dormit pina la 8.00
pt gingii inca nu am inceput sa folosim unguent,dar am luat 'calgen' pt orice eventualitate.
sper sa nu fie nevoie.
azi sa dat ora inapoi... e tare naspa...si e si vremea naspa deci.... o odihna azi merge(
leneveala)
o zi buna va doresc 

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
'Neatza!
Ella -buna cafeaua
Mare da, pai deja face la olita![]()
Anilansa - o sa treaca ei si colicii. Asa e , azi e zi de lenevit
la ce vreme e afara...
Noi aseara am fost pe la mall, am mancat si ne-am mai uitat prin magazine![]()
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Multumim de cafea.
Anilansa noroc de tine ca mi-ai adus aminte sa dau ora inapoi. Trebuia sa ma intalnesc cu cineva si ma duceam mai devreme![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Sincer nici eu n-am chef de iesit afara, dar barbata-miu n-are stare in casa si ma scoate la o plimbare ...la Vaslui
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Am plecat ca ma striga la masa, azi a pregatit el micul dejun
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor