Gravidute & Mamici de IASI (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Irina20 bine ai venit. Tare dulce e mititelul tau. Te asteptam si pe tine la intalnire joi.

Kriss ce serioasa era Alessia la taiatul motului. Si tortul arata tare bine. De unde i-ai luat cizmulitele? Si eu caut pt Amalia ceva asemanator; am gasit pe la mine prin cartier dar nu-i intra piciorusul deloc. Eu caut cizmulite care sa fie si tari la spate sa-i sustina si piciorusul cand merge. Taica-su ia luat niste cizmulite dar sunt sin alea moi si am inteles ca nu-s tocmai indicate atunci cand merge.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Irina20 acum am vazut ca esti in Italia; scuze. Oferta ramane pt atunci cand o sa vii in tara

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Kriss stiu cum e, asa face si sotiorul meu. neastamparata mica sa-i treaca bubuta.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA MULTI ANI SIMONA!

Azi ne laudam cu primul clantanit pe lingurita!

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Wow, Miha , ce super e! Hai ca mi-ai facut Copilul doarme, pot sa vin pana la tine?

Te mai astept mult cocoana?
Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Ma gandeam zilele trecute cum sa fac sa mai pun cateva kile pe mine, nu mult 2-3 acolo, si am gasit solutia: ma mut la Mihavreo 2 saptamani si am rezolvat problema

Doar stii ca prajiturile mele nu ingrasa.Cauta alta solutie.
Citat:
citat din mesajul lui kriss79
replica lui a fost ca e inghesuiala si nu are pe unde. dar eu am stat dupa ea 1 ora juma, printre invitati, cat el a baut si a servit. sa nu iti vina sa ii dai cu ceva in cap?

Numa ti-a venit?Nu i-ai si dat? Pai cum sa n-aiba loc? Sa dea din coate si sa-si faca,doar face pentru fata lui,nu?

Foarte simpatic puiutul tau! Si montajul de asemenea!

Pupici si Biencutei! Am reusit pana la urma sa vad pozicile.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onoffalina

Buna fetele,

Simo, multumesc pentru raspuns, iar voua fetelor de primire.

Eu nu astept foarte multe de la un medic. Astept sa fie un bun profesionist (asta ar trebui sa nu fie o problema, ca doar de aia studiaza atat), dar sa fie si umani, pentru ca intr-o asemenea problema am nevoie si de putina intelegere. Nu vreau sa fie un medic si cu atat mai putin o , cum am mai citit pe ici pe colo.

Eu locuiesc in Iasi de ceva vreme, insa nu sunt de aici de loc si nu prea cunosc. Iar in momentul de fata am mers si eu unde am gasit loc liber la programari. Am vrut sa merg la doamna Mihalceanu Elena, insa este in concediu. Intre timp am dat Google dupa numele ei si am gasit si de bine si de rau. Iar ce era de rau, era de rau.

De aceea am si decis sa intru pe un Forum. Iti dai seama ca este foarte important atat pentru mine cat si pentru sotul meu acest bb si ca ni-l dorim foarte mult. De aia si pun foarte mare pret pe medic.

Multumesc inca o data si astept sfaturi. Stiu ca poate este un subiect deja dicutat de voi, dar mi-ar place foarte tare sa citesc niste pareri de la persoane trecute deja prin asa ceva.

Alina

Uite vezi...deja stii ca nu vrei barbat, si vrei pe cineva care sa fie mai "dulce/moale" cu tine...usor usor o sa ajungi sa stii exact ce vrei

scrie si pe la alte subiecte inca 3 postari, sa apari in timp real, sa nu mai ai senzatia ca vorbesti singura

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Daniela,multumim
Miha,nu i-am dat..ca deja am avut o perioada de certuri si abia am inceput sa ne revenim.l-am certat odata,nu am mai insistat..
Si acum ca sa il laud,cat eram cu fata sus la joaca, s-a dus jos si a spalat vasele pe care ziceam eu ca le spal mai incolo..nu imi venea sa cred cand am ajuns jos sa strang in bucatarie..nu a mai spalat ceva de vreo 3-4 ani cred..
onoffalina,dr de sex fem si mai moale..am auzit de dr.Dumitrascu..tot la Omini o gasesti, ca si pe Vasilache C.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Stie cineva unde gasesc niste sosete de-alea cu opincute?Sau opincute cu sosete?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Stie cineva unde gasesc niste sosete de-alea cu opincute?Sau opincute cu sosete?

Pt Amira?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Michelle,pentru amandoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu i-am luat lui Matei sosete cu cauciuc pe talpa de la miniblu...17 lei.da au cauciuc, nu gluma, nu doar talpite din alea de catei.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput