Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

pai baga link-uri cu comanda din 3

fiecare tzoala intr-un mesaj diferit, ajungi la 6000, chiar depasesti.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

ca de obicei sudistele-s NESIMTITE SI PROST CRESCUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

te-am raportat la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Buna, fetelor!

Ma plangeam acum ceva timp de niste sume care apareau si dispareau aiurea din cont. Ei, azi gasesc la rambursari bon d'achat, deci ceva nu era in regula, cum am si banuit atunci, iar cand le-am scris madam S. m-a asigurat ca totul e ok si mi-a sfatuit sa am rabdare.

Acum nu stiu ce sa fac: sa astept sa vina bonul sau sa le scriu sa mi-l trimita pe mail, ca nu mai e timp? Pana acum n-am primit decat cecuri, asta vine tot in 3 zile? Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,
foarte reusit "proiectul"; as putea spune ca seamana cu tine
Sa va traiasca si sa nu crezi ca ai scapat; asteptam in continuare poze cu David redoutistul.

daniela6,
Hai sa ramanem doamne, da?
Faptul ca nu ne vedem la fatza nu ne da dreptul sa ne porcim.
Ai devenit persona non grata aici, deci spor la proiectele tale!

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Mama ce viteza aveti la scris fetelor.
Am citit pe sarite ca nu am timp. eu inca totusi mai sper sa nu fie finalul redoutistelor. Comenzi nu mai dau ca nu stiu ce va urma si mai bine stau linistita decat sa o dau in bara.
Nushulica mandru proiect ti-a iesit! Ai o minune de minune

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:

Nu zau???!!! cum de te-ai prins????

pe cuvantul meu, dar esti obraznica rau....m-am abtinut sa nu-ti raspund, dar vad ca nu te opresti!

Eu am citit zi de zi acest forum, daca nu puteam in ziua respectiva, o faceam a doua zi din urma...am postat atunci cand am avut ceva de postat, dar nu am indraznit niciodata sa "sar calul" cu inrtrebari si pretentii..Tocmai pentru ca le-am apreciat munca fetelor, modul in care au actionat atunci cand LR-ul ne taiase macaroana.. Zau ca iti trebuie timp si nervi pentru asta...Si ele au avut de toate din plin, si timp, si nervi, si inteligenta..
Asa ca au tot dreptul sa fie reticente si sa procedeze asa cu "noii inscrisi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:

no' amu' ai enervat o ardeleanca

tu chiar nu vezi ca jignesti fara motiv un grup intreg, care A INCERCAT MEREU sa ajute, neconditionat? brrrr... hai dati femeii cu scrollu' si ignoru' ca m-a enervat!
ma duc sa ma calmez

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor.
nu am mai scris demult pe forum...din anumite motive...si nici nu am mai comandat nimic din iunie.Da is redoutista cu state vechi....
Imi pare rau daca se va strica treaba cu redoutul ....dar voi supravietui.....
Pe siteul romanesc preturile mi se par exagerat de mari comparativ cu fr....deci nu intra in socotelile mele.
felicit noile mamici pt 'proietele' frumoase din viata lor, multa fricire si noroc noilor copilasi...care am vazut ca sunt superbi.....si sarcina usoara si la termen noilor gravidute.
Poate voi da si eu o comanda mica zilele astea...
Vad ca iar se incing spiritele pe aici .
Daca va pot ajuta cu ceva...trimiteti-mi si mie un Pm
Prietena mea din franta a zis ca se va interesa si ea in legatura cu varianta romaneasca a redoutului...daca aflu ceva va anunt.
Parola noua...daca nu mai e valabila cea veche nu indraznesc sa o cer...nu de alta...da nu stiu cand mai pot intra. Daca cineva vrea sa mi-o dea si mie ii multumesc anticipat.
Stiu ca veti incerca sa faceti cum este mai bine ca LR.fr sa livreze in continuare in Romania. Daca vreti semnaturi pt petitii...hop si eu...dati PM.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anana17

Citat:
citat din mesajul lui claujro
Pt cine nu citeste din urma: intrati in contul comun, veti avea o surpriza.

Am vazut de dimineata ca erati socate de ceva. Imi puteti face si mie un mic rezumat pe PM eventual, ca nu am datele de cont comun?
Merci
PS. astept si eu o comanda din 15 sept, au luat banii de pe card, sper sa si primesc coletul.
Am pus pantofii kickers de care am mai vorbit www.laredoute.fr/vente-ballerines-fantaisie-kickers.aspx?productid=324146448&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fantaisie-kickers.aspx?productid=324146448&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3
si cate ceva de imbracat pentru pui, balerinii cu picatele de data asta pe rosu foarte buni de gradi www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324143363&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324143363&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 si niste tricouri cu fustite asortate la preturi mici de tot www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130724&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130724&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3 , www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130918&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130918&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22918362&productid=324130920&documentid=207608" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22918362&productid=324130920&documentid=207608 (sper ca le-au pus deja in colet, acum apar epuizate), aveau parca referinte bune de la voi din vara si short jupette pe portocaliu ca are pe kaki si ii place mult www.laredoute.fr/vente-short-jupette-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324113844&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-short-jupette-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324113844&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2.

Ana T., mama de Irina (06.12.2005)
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png

imi dati si mie pe PM care e marea surpriza, va rog? eu nu am acces la contul comun

mersi fain

Mergi la inceput