Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
_irina_ spune:
FELICITARI FELICIC!!!
Of, piti e treaza de la 12 si sta tot in brate si plange non stop. M=as duce si eu la farmacie sa imi iau ceva de durere de cap dar nu ma lasa. I-am facut ceai de colici dar nu il vrea, il bea mami.
Am fost si noi la plimbare in oras vre-o 2 ore. Am fost cu marsupiul si i-a placut la nebunie lui piti dar se uita lumea la noi ca la urs. ce sa zic de alaptat in public daca la o plimbare in marsupiu erau atatea guri cascate.
fericita de - Andreea
CD27 spune:
Merci pentru sfaturi kid, i-am, dat piciului 120 la masa precedenta si a dormit neintors, din pacate nu as putea sa-l tin nici in marsupiu, eu am burtica cam de sarcina de 5 luni si doare daca ating mai tare, puiu are 4.800 cu hainele de casa, imi pare asa rau ca nu pot sa il tin mai mult in brate
Am uitat sa va spun ceva important, Mikul meu facea asa un chitzait, pe noi ne amuza si am zis ca asa e el, shoricel, asa ca nu am adus vorba cand am fost pe la doctori, soacra s-a apucat sa povesteasca unui pediatru care a zis ca e ceva totusi, din pacate neuronul meu e inca gravid si am uitat cum se cheama sindrom... bla bla faringian, nu e ceva grav, ii dam calciu gluconic 10 zile pe luna. Asa ca va sfatuiesc sa spuneti la dr chiar si chestii care vi se par minore, mai bine sa zica ca suntem paranoia decat sa omitem ceva cum am facut eu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
FELICITARI FELICIC...URAM TOT CE ESTE MA BUN PE LUME PT BB SI O MAMICA DRAGUTZA FOC.
Pe de alta parte am si eu rugaminte ...mai aveti pe undeva linkul salvat cu spalarea bbeilor cu Dr.Culcer???
Plsss...help....suntem cam stangaci cu spalatul...si avem o simfonieee valeu.
Pupi si multzu
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
noi doua
_irina_ spune:
Nikolici link-ul e pe prima pagina. Scuze ca nu ma pricep sa il copiez, il gasesti imediat dupa listuta, ultimele link-uri.
CD noi avem inca pana in 4kg cu hainute cu tot, totusi prima oara cand am pus-o in marsupiu am zis ca ma rupe de spate, azi am mers 2 ore si nu am simtit decat pe final ceva. Ideea e ca prima oara am mers cu tati si cred ca ne-a cam alergat, acum am mers in ritmul meu, ba mi-am pus si castile si mai aveam un pic si dansam.
In sfarsit a adormit si piti, azi nu mi-a lasat timp nici sa calc un tricou, am mancat o data si atunci in viteza. Acum ca a adormit nici nu stiu ce sa ma pun sa fac in primul rand...
fericita de - Andreea
CD27 spune:
Vad ca foarte multi bebei viezuresc, eu citisem ca trebuie sa doarma intre 18-20 ore, al meu doarme mai putin, dar probabil mai depinde si de copil, ma gandesc ca o sa adoarma cand e obosit...asta e viata...de la 5 dimineata, cand e ora de kaki si de masa, e tare odihnit, poate ar trebui sa dorm si eu de la 9-10 cand are el somn mai profund
Irina cu baia te inteleg perfect, noi il spalam numai la chiuveta rapid pana sa venim la socrii, acum il spala soacra...nu stiu ce ne facem cand plecam d-aici
Am uitat sa va intreb, la bebeii vostrii s-a inrosit vaccinul? il dati cu ceva?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nerantula spune:
Fetelor, ce fel de marsupii aveti voi? Noi am fost ieri la Chicco sa vedem modelul 'You&me', care cica e cel mai bun de la ei, insa nu mi-a placut deloc, bebe sta infundat cumva in el, toata greutatea lui 'atarna' vertical si am senzatia ca se va tasa daca il las prea mult acolo .. partea care sustine gatul mi s-a parut destul de moale, fata ii sta infundata in pieptul meu .. nu mi-a inspirat incredere DELOC!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Vad ca foarte multi bebei viezuresc, eu citisem ca trebuie sa doarma intre 18-20 ore, al meu doarme mai putin, dar probabil mai depinde si de copil, ma gandesc ca o sa adoarma cand e obosit...asta e viata...de la 5 dimineata, cand e ora de kaki si de masa, e tare odihnit, poate ar trebui sa dorm si eu de la 9-10 cand are el somn mai profund Irina cu baia te inteleg perfect, noi il spalam numai la chiuveta rapid pana sa venim la socrii, acum il spala soacra...nu stiu ce ne facem cand plecam d-aici Am uitat sa va intreb, la bebeii vostrii s-a inrosit vaccinul? il dati cu ceva? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cd, nu da cu nimik la vaccin. Chiar daca o sa supureze. Si la noi a inceput sa se inroseasca, chiar azi am vazut. Asa mi-a zis si dr de la spital, ca poate sa treaca si doua trei luni pana trece. Il lasi in pace si nu te agiti.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Tzitziri pentru informatiile legate de decalotare. Foarte interesant ce scrie acolo...
Kid ce bine ca ai pus site-ul cu mituri despre alaptare. Am gasit raspuns la multe intrebari....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
_irina_ spune:
Nerantula eu am marsupiul de la Inglesina. L-am pus pur si simplu pe bebe in el si m-am uitat la ea. Nu m-am uitat prea mult la cum sta ci la cum se simte. Si m-am uitat si la modul in care se prinde pe spate, ca sa nu ma rupa de spinare.
Cel mai bun din cate stiu e modelul pe care il are Eva, dar nu l-am gasit la noi.
CD a mea cred ca imi seamana, doarme tare tare tare putin. Azi de exemplu a dormit cred ca vre-o 4 ore de la ora 12 cand ne-am trezit amandoua. Sper ca la noapte vom dormi ca deja am terminat tot repertoriul de cantece si dansuri.
Ca sa nu zic ca daca o pun in pat o pun ca pe ace... ce o avea salteaua aia nu imi dau seama.
Voi ce faceti cand bebe nu doarme?
fericita de - Andreea