Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
Irina, am MARE noroc (deocamdata
) ca Gruia doarme noaptea usor, adica dupa baita si dupa trezirile de papa (prima la 4-5-5si1/2 ore, a doua la 3 ore) adoarme singurel in patut, cu f mici exceptii. INSA de cand sa lumineaza suntem pe baricade: papat la 1 ora cel mai des, uneori la 2 ore si fff rar la 3 ore, mai ales cand venim din lungile plimbari - acum, ca s-a stricat vremea, vor fi mai scurte, din pacate
. Si, cand nu doarme, dansam, stam in brate ridicat pe umar, ca vrem sa vedem tot de la inaltime!, cantam, vorbim, o ascultam pe bunica pe messenger cat da mami o fuga la baie, si plangem multisor, daca iesim din acest program.
Adica eu ziua nu pot face mai nimic altceva, reprizele de somn sunt scurte, MAX o ora, daca am noroc, la sfasitul zilei zici ca am fost la sapa 
Dar tot imi e drag de mor si, uneori, noaptea imi e dor de el si ma duc sa-l privesc cum doarme ca un ingeras! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Delphinas spune:
FELICITARI FELICIC. BUN VENIT PE LUME BB VLAD. SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE BB. REFACERE USOARA.
am vb ieri cu ea si mi-a zis ca Vladut sa nascut foarte curat, cu o pielicica foarte curata, chiar daca s-a nascut natural. aaaa si bb Vlad e un mancacios. pana sa il aduca la san deja ii daduse cu bibe ca flacaul era tot o gura de foame.
poze
Just Me
denisa.g spune:
buna dimineata mamici, burtici, pitici
Bine ai venit pe lume VLAD

Felicic – refacere rapida si numai de bucurii sa aveti parte

Babytza- la fel si eu cu pantalonii- nu trec de solduri (nici macar cei de gravida pe care i-am purtat toata primavera). Si pt ca nu ma mai incapeau decat pantalonii de traning mi-am cumparat niste pantaloni ca nu se mai putea.
July - mi-au placut mult pozele: ce frumos s-a cuibarit ea la pieptul taticului ei 
.
M-ati intrebat de ce dr mea a zis sa iesim maxim o ora afara si va raspund cu mare intarziere: pt ca e frig afara. Ea e oricum mai friguroasa cred ca mi-a zis sa am in casa 25 grade.
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Nerantula - e un scumpic Gruia.
Tot asa doarme si bb meu uneori si mi-e drag de nu mai pot.
de
Edwin
denisa.g spune:
tzitziri - multumesc pt link-ul cu decalotarea.
Mie chiar imi spusese o prietena sa incep sa trag usor la baita de pe acum dar nu am avut curaj. Din cate am citit faceam o prostie.
de
Edwin
sabinel spune:
buna dimineata! felicic, felicitari sa-ti traiasca vladut si sa fiti sanatosi amandoi!
sunt intr-o maaare dilema. fii-mea tot scoate limba. nu stiu ce sa cred, daca-i tic, din cauza aftelor sau s-o suspectez de altceva. ar trebui sa ma ingrijorez?
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel buna dimineata! felicic, felicitari sa-ti traiasca vladut si sa fiti sanatosi amandoi! sunt intr-o maaare dilema. fii-mea tot scoate limba. nu stiu ce sa cred, daca-i tic, din cauza aftelor sau s-o suspectez de altceva. ar trebui sa ma ingrijorez? mami de Amalia Stefania poze povestea nasterii |
Si al meu face asa dar doar cand este obosit si tre sa doarma (de obicei dupa 3-5 ore nedormit). In rest nu face asa ca l-am lasat in pace.
de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
aly_c20 spune:
neata si de la noi!
Felicic, sa-ti traiasca flacaul Vladut si sa va aduca numai bucurii!
Nerantula, e un scumpel Gruia!
, si Sebi al meu are acelasi program de somn
...nu stiu cum sa l dezvat de mesele asa dese, poate ne zic mamicile care deja au reusit acest lucru![]()
CD, eu totusi cred ca nu e bine ca inca ai burta asa umflata si te mai si doare
Sabinel, nu vreau sa te sperii, eu sper sa nu fie vorba de acelasi lucru.Noua, la controlul de sapt trecuta, din cauza ca dr a vazut ca Sebi scoate des limbuta (miscari mashonate) si e cam puturos sa reactioneze, ne a dat sa facem un set de analize (si pt icter prelungit)printre care si pentru hormonul tiroidian TSH
.Mierc avem rezulatatul, pana atunci ma rog sa fie torul bine!
Acum m a mai pus pe ganduri si CD, ca si al meu cam chitzcaie si noi ne amuzam
...off
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
sabinel spune:
si eu o suspectez de hipotiroidism, mi-a zis medicul de fmilie s-o supraveghez zilele astea si daca face la fel s-o duc la pediatru. scuzata-mi fie ignoranta, dar ce-nseamna miscari mashonate?
multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
aly_c20 spune:
[quote]citat din mesajul lui sabinel
si eu o suspectez de hipotiroidism, mi-a zis medicul de fmilie s-o supraveghez zilele astea si daca face la fel s-o duc la pediatru. scuzata-mi fie ignoranta, dar ce-nseamna miscari mashonate?
multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor
cica miscarile astea...scoate limba si parca se joaca cu ea prin gura!
Eu sper sa nu fie nevoie, dar pentru linistea ta (in caz ca continua cu miscarile), fa-i analiza.E crunt sa-ti vezi puiuztul plangand cand i se recolteaza sange...dar, asa cum am mai zis, daca tratamentul e facut in primele luni de viata, totul revine la normal 
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra