Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 3
andy.p spune:
BUN VENIT PE LUME BB VLAD.FELI FELICITARI,MAMICO
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
laureta spune:
Salutici.
Am revenit si noi dupa peripetii pe la spitale ( in afara de v am scris data trecuta).
Bebelina e o dulce zambeste si imi arata gingiile ei de cate ori are ocazia
Azi am fost la biserica si mi a citit parintele molifta de 40 de zile. Am vorbit pt botez si e cam full, vedem cum vrea si nasica.
Sapt viitoare merg si la doctoritza sa ne controlam si dupa aia intram si noi in randul lumii
Am vorbit cu Felicic, e asa bine dispusa. Sa iti traiasca bb Vlad ( sau Vasile)
Sunt total paralel cu ce sa intampla pe forum asa ca m a scuzati, va pup
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
JulyMorning spune:
Bebe Vlad, bine ai venit pe lume!!!!! Felicitari, vecino!! Ce cuminte bebe ai...a venit cand era programat!! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si norocosi, ca frumosi sunteti sigur!!!
Noi suntem bine, au cam dat colicii putin peste noi, dar rezonabil zic eu.
Avem si poze noi, sa-l vedeti pe tati cum o poarta in wrap. http://picasaweb.google.ro/cosmina.voicu
Pupam mamicile si mai ales burticoasele ramase, va tin pumnii!!! Parca 5 mai sunteti, acum ca Felcic a schimbat tabara, nu???? Sa aveti nasteri usoare!!
Noi iesim la plimbare in parc, pupam
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Kid multumesc. Momentan il las acolo ca am doar trei sapt de la operatie, sa nu trag prea devreme de el....
De Eva stiti ceva? nu a intrat de cateva zile...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Bebe Vlad, bine ai venit pe lume!!!!! Felicitari, vecino!! Ce cuminte bebe ai...a venit cand era programat!! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si norocosi, ca frumosi sunteti sigur!!! Noi suntem bine, au cam dat colicii putin peste noi, dar rezonabil zic eu. Avem si poze noi, sa-l vedeti pe tati cum o poarta in wrap. http://picasaweb.google.ro/cosmina.voicu Pupam mamicile si mai ales burticoasele ramase, va tin pumnii!!! Parca 5 mai sunteti, acum ca Felcic a schimbat tabara, nu???? Sa aveti nasteri usoare!! Noi iesim la plimbare in parc, pupam _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Ce dulceata ai tu acolo... Te poooop
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
300 spune:
Felicia se pare ca ai nascut usor, cum ma si asteptam. Iti urez sa te refaci la fel de usor, ca sa te poti bucura deplin ca esti mamica de bb Vladut.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
preety spune:
Felicitari Felicic! Bine ai venit pe lume bebe Vlad! Sa fi sanatos si sa asculti de mami, desi dupa cum vad tot ca tine faci ! multi de la noi!
Gargaritza, bine ca ai aparut, ca intrasem la idei!!!
38+ cu mult dorita Sorina
nushulica spune:
felicitari felicic!!!bun venit pe lume bebe vlad!!sa fii sanatos si papacios! mami ma bucur ca ai avut nastere usoara si ca esti bine dispusanici nu se putea altfel cu tine!!!
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
CD27 spune:
Felicitari Feli
Bun venit Vladut!
Noi tocmai ne-am intors de la plimbarica, am stat putin afara ca toata saptamana nu mai iesim (fara tati nu-i chip sa scoatem caruciorul, iar baietzoiul asta e super greu cand e imbracat de plimbare).
Mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu golanul, nu doarme, abia acum a adormit dupa plimbare, in rest a viezurit de la 5 dimineata cu mici pauze de 10 minute de somn, maxim si la cel mai mic zgomot se trezeste si eu trebuie sa stau sa-i povestesc, sa-i cant, altfel vai de pielea mea. Si cred ca mananca si prea mult, 110 ml de formula la 3 ore (ar vrea si mai devrme, dar nu-i dam) si intre mese bea si ceai vreo 50 ml (ar bea mai mult daca ar fi).
Voi ce parere aveti? Ca pediatrul a zis max 10ml de ceai si numai la nevoie, bla bla, dar cum sa las baiatul sa planga de foame
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
Gargaritza, felicitari pt semnatura! Mai e putin, o agitata, ceva?
Nerantula o sa iti urmez sfatul cat de curand, chiar ma gandeam sa ma uit cateva capitole mai in spate sa mai notez cateva nume de produse anticolici. Ca parinte te simti mizerbail cand iti plangfe copilul asa, numai dupa ce-am vazut-o pe-a mea am inteles pe deplin ce simteau alte mamici. Lamureste-ma te rog si pe mine cum vine treaba cu firele pe care le-ai scos tu, "nodul de pescar"; daca sunt resorbabile nu se... topesc???
Va pup toate fetele care m-ati incurajat cu colicii fie-mii Neuronul meu de lehuza nu va mai poate numi pe toate si nu am putut raspunde la momentul potrivit. Deja ma cam cert cu mama pe tema copiii care beau lapte praf n-au colici. I-am explicat si ce-am citit eu despre fenomen, si ce am aflat de la voi, si ce am invatt de la doctori, parca eu sunt baturta in cap, o ciudata, trebuie neaparat sa trec la ciorbe exclusiv ca de-aia face fi-mea colici ca nu mananc eu numai fiert. Nu stiu dar nu ma simt 100% in largul meu si cand patesc asa nu pot manca, eu sunt genul care slabeste pe fond nervos cred. In plus, neputand sta pe scaun imi piere pofta de mancare, azi am mancat in pat si a fost mai bine.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei