Tristete

Tristete | Autor: isaura

Link direct la acest mesaj

Situatia mea sta in felul urmator:

Momentat sunt intr-o relatie de 8 ani(inca).
Dupa primii 5 ani de relatie, am plecat din tara, pentru noi.Am stat 3 ani despartiti.Ma iubea enorm, dar certurile cauzate de mine mult prea dese, au dus dupa vreo 2 ani si ceva, cat a fost extrem de bine, chit ca ne vedeam f rar, la o raceala din partea lui, raceala care a venit treptat dar pe care am ignorat-o, bazandu-ma pe iubirea lui mare, pe faptul ca urma sa ne casatorim. Da, suna pueril...A anulat nunta, prin care el putea sa mi se alature, sa terminam cu distanta, pe motiv ca nu ma voi schimba(datorita distantei am devenit sufocanta, posesiva, paranoica de-a dreptul, chit ca bietul om nu a facut altceva decat sa ma sustina si sa-mi fie alaturi cat am fost despartiti).
In fine, cert e ca am revenit in tara, definitiv pt ca omul s-a racit de tot, la fiecare cearta imi pomenea de despartite.
Si acuma vine greul...am revenit in ideea ca vin in Ro si incercam sa salvam tot ce am stricat EU, sa ne mai dam o sansa.Sunt de o luna acasa, dar omul meu nu mai poate fi cum a fost, orice as face...e foarte irascibil, numai eu trag de el, numai eu lupt...eu inteleg ca am gresit, m-a pedepsit o vreme cu indiferenta lui, cu raceala lui, am inghitit si rabdat, dar pana cand? Ca eu singura nu pot repara...Situatia e foarte grava, nu vrea sa se mai implice, tot ce aud e ca am avut totul si ca nu am putut avea grija, ca am stricat multe si el nu mai poate fi cum trebuie.
Intrebarea mea e ce pot sa fac eu acum? Daca se mai poate face ceva.Mentionez ca nu are pe alta si ca se zbate intre iubirea puternica care s-a cam deteriorat si gandul despartirii, in ideea ca eu nu ma pot schimba.

Mai este un detaliu.La inceput ai mei nu l-au acceptat si imi reproseaza asta tot timpul, ca ai mei nu-l vor accepta niciodata cu adevarat, la care se adauga convingerea lui ca eu nu ma pot schimba.

Va multumesc anticipat ca ma cititi si pt.eventualele sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Singura nu poti lupta....daca el nu poate lasa in spate tot ceea ce ai facut tu, lucruri care au dus la deteriorarea relatiei, lupti degeaba. Numai de el depinde, si ar fi bine sa stai de vorba daca e dispus sa faca asta, altfel pieredti timpul degeaba.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaura spune:

Multumesc pentru raspuns.

Am discutat cu el, dar a zis ca nu mai poate, ca ii e teama sa mai aiba incredere in mine, sa nu il dezamagesc iar, cum am facut de atatea ori in trecut...insa adevarul e ca nici nu incearca de dragul nostru sa puna furia din suflet deoparte, asta ma doare pe mine cel mai tare.Uneori am chiar impresia ca ma uraste ca am distrus relatia la care altadata tinea atat de mult.
Are zile si zile....dar cand ne ciondanim, automat devine rece si negativist in ce ne priveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Daca or ce ai face tu,nu da rezultatele dorite de tine,ar trebui sa ncerci sa numai faci nimic.Din pacate,deseori in viata se intampla ca unul sa iubeasca mai mult decat celalat.Ar trebui sa ncerci sa fii si tu mai detasata,sa simta si el raceala pe care ai simtit o tu la el.Daca raceala lui pe tine te a trimis in tara,sa vedem ce va face el cand va simtii raceala ta.Daca atitudinea lui va ramane neschimbata,probabil ca numai e mare lucru de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O lupta pe care o duci singura desi este pentru voi doi ... nu duce nicaieri, iti provoaca in schimb multa suferinta si pierdere de timp.
O spun di experienta.
Iar faza cu 'tu nu te vei schimba" ... sunt texte. Pt ca nu i-ai cerut luna de pe cer, i-ai cerut o sansa sa-i arati ca se poate.
Si daca cineva vrea cu adevarat ceva, nimeni si nimic nu-l pot opri. Dar ... in aceste cazuri mereu este un dar, iti ia timp pana afli "de ce"ul.
Funtea sus, priveste partea plina a paharului, lucrurile bune care ti se intampla, lucrurile pentru care merita sa zambesti

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaura

Multumesc pentru raspuns.

Am discutat cu el, dar a zis ca nu mai poate, ca ii e teama sa mai aiba incredere in mine, sa nu il dezamagesc iar, cum am facut de atatea ori in trecut...insa adevarul e ca nici nu incearca de dragul nostru sa puna furia din suflet deoparte, asta ma doare pe mine cel mai tare.Uneori am chiar impresia ca ma uraste ca am distrus relatia la care altadata tinea atat de mult.
Are zile si zile....dar cand ne ciondanim, automat devine rece si negativist in ce ne priveste.

Luati o pauza atunci,poate ii va trece furia...cu forta nu se poate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu cred, cu parere de rau, ca trebuie sa puneti capat. Doar lungiti agonia...

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaura spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Situatia e nasoala....am momente de luciditate cand realizez ca situatia e mai mult decat ireparabila, dar nu pot accepta...si am momente-cele mai multe-, cand traiesc in trecut, sper la ziua cand va redeveni omul pe care l-am iubit si il iubesc atat de mult...

Si nu mai sunt chiar atat de tanara(am 32 de ani), ma gandesc cu groaza la despartire, el era tot ce imi puteam dori....in prezent nu mai e insa si poate trebuie sa accept, dar nu pot.

Nu simte nevoia sa ne vedem prea des, nu simte nevoia sa ma caute mai des...

Indiferenta nu pot fi oricat as incerca, pentru ca, in prostia mea, ii gasesc scuze pt atitudinea lui, datorita purtarii mele din trecut.Cum se poate mai gresit, dar nu pot altfel, nu acum.

Va multumesc inca o data pt sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna10 spune:

Isaura, parca citesc despre situatia mea si a sotului meu acum un an jumate. In mare parte eu am gresit fiind foarte pisaloaga si neluand in considerare faptul ca sotul meu avea multa nevoie de tandrete (ce vrei de la un scorpion rautacios ca mine?).
A vrut sa ne despartim, ii simteam indiferenta si nu am facut dragoste cred ca vreo 5 luni. Se purta foarte frumos ca un amic asteptand sa plec din apartamentul nostru si zicand-mi mereu ca e gata pt ca nu crede ca ma pot schimba.
In ziua plecarii mele, m-a pupat pe obraz inainte de servici si a plecat stiind ca si eu trebuie sa plec. Am ramas plangand si fara sa cred ca mi se intampla mie. Nu am plecat. E mult prea important pt mine si am luptat. Nu a fost usor. Am inghitit multa indiferenta crezand ca ma uraste, ca nu ma mai place, etc. Dar nu mai avea incredere. I-am aratat ca pot sa ma schimb si pana i-am castigat increderea nici nu am avut asteptari multe de la el. Am fost o sfanta. Si acum? Nici nu putea visa sa am o relatie cu atata dragoste si intelegere. De ce? Pentru ca sunt asa cum vrea el. Si pt ca imi place foarte mult de mine acum. Ma simt implinita si fericita.

DAR, suntem casatoriti, nu e asa de usor sa te desparti pt ca sunt complicatii. Desi nu avem copii. Dar asculta-l, intelege-l si mai presus de tot, ai rabdare. Daca esti sigura ca numai tu esti de vina, stai de vorba cu el si ASCULTA-L.

Daca ai nevoie de ajutorul meu cu intrebari, etc, sunt aici.
Multa bafta iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

Cand vad ce ai scris aici parca citesc despre mine si sotul meu,desi noi avem mereu certuri numai din cauza partilor din afara si neajunsul banilor.Ne da putere sa mergem mai departe fetita noastra care e bolnavioara si speranta ca intro zi totul va fi bine si pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

ce pot sati sun este sa mergi mai departe pana la urma daca este adevarata iubirea triumfa si veti fi fericiti,dar daca nu e sa fie poate nu-i jumatatea ta

Mergi la inceput