Mamici fericite cu mai multi copilasi (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetele, eu va doresc de pe acum sa aveti un an nou fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si numai bucurii!LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Va pup si eu si va urez un an nou fericit care sa va aduca numai bucurii,impliniri si cel mai presus de toate ,multa sanatate!!!
Va pup si in advans va zic LA MULTI ANI!!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citeva zile am tot stat si m-am tot gindit (mai mult stat decit gindit) ce-mi doresc eu de la Anul care vine si ce doresc si pentru cei dragi mie. Si am ajuns la concluzia, pe care, de altfel, o stiam de ceva timp, cam de cind am ramas gravida prima oara..., ca singurul lucru pe care il doresc pentru copiii mei, pentru sotul meu, familia mea, prietenii, deci si pentru voi, prietenele mele virtuale foarte dragi, este sanatatea! Daca sintem sanatosi, restul se fac incet-incetut, iar daca nu se fac si totusi traim, inseamna ca se poate si fara ele.

Asa ca, in prag, de An Nou, ne dorim sa fim cu totii sanatosi! In afara de sanatate, mai avem nevoie si de acea pace interioara, de un anumit echilibru, de multa liniste si intelegere in case... si aceste urari vi le fac. Si as mai sta eu sa urez, dar mai trebuie sa ma duc si pe la alte case. Mai am inca o urare de facut: in drumul si lupta noastra spre o viata mai buna, spre o profesie care ne ofera mai multe satisfactii, spre a obtine o casa mai frumoasa si indestulata si spre alte lucruri pe care vrem sa le dobindim, sa avem taria sa nu uitam ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare dintre noi!

Si las pe altii sa va ure mai bine decit mine:

La multi ani cu sanatate!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragi mamici cu multi pitici
....Va dorim ca in anul ce se intrezareste sa aveti timp pentru a va bucura de frumusetea vietii, sa aveti timp pentru clipe de bucurie alaturi de familie , sa aveti aproape prieteni si oameni care va iubesc, si sa fiti sanatosi. Noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin.
LA MULTI ANI!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si [ SELINE 07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dingesind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

[red]LA MULTI ANI !!! mamici si tatici curajosi
si fie ca anul care tocmai incepe sa ne dovedeasca ca suntem si mai curajoase decat credeam![red]

pentru multi pasi inainte in 2009!

Laura cu trei pui

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani 2009!

Sa aveti un an nou mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Adina dar ce a patit Romana? A facut varicela?

hannen multa sanatate Si noi tusim si avem muci destul de multa vreme de la debutul bolii... dar trec incet-incet... Mai mult stam cu muci, decat fara Dar se fac ei mari

nelia asa e, sanatatea e cea mai importanta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani si sa ne fie anul 2009
cel mai bun si mai frumos an de pina acum,
in care sa fim sanatosi si sa ni se realizeze toate visele!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

LA MULTI ANI CU MULTA, MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa avem parte de un an mai bun.
Cum ati petrecut de revelion? Noi am stat acasa, am avut o gramada de musafiri. Initial am crezut ca nu toti vor avea ce face cu copii in seara se revelion, si de aceea le-am dat ideea sa facem la noi. Dupa Craciun am realizat ca toti am avea cu cine lasa copii si ne-am gandit ca am putea face revelionul la resturant,dar din pacate nu toti au vrut, asa ca, pana la urma tot acasa am stat. A fost fain ca am stat si cu copii, au rezistat pana aproape de ora 2 noaptea.
In rest ne-am odihnit, ieri si azi am lucrat putin prin casa, sa ne facem incalzirea, caci de luni incepem iarasi lucrul, scoala, gradi.
Marimar am cautat cartea recomandata, dar inca nu a aparut la noi. Ai citit-o? Este interesanta, ai gasit idei salvatoare?
LA MULTI ANI 2009!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LA MULTI ANI

Va doresc ca noul an sa fie cu bucurii, impliniri; sa aveti liniste in case, sa aveti parte doar de iubire. Dar mai important ca orice pe lumea asta va doresc sa fiti cu totii sanatosi. Va pup mamici curajoase si va doresc numai bine

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 26+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput