Mamici fericite cu mai multi copilasi (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mamici fericite cu multi copilasi, ce mai faceti voi? Vad ca a-ti fost destul de cumintele, se vede ca suntem ocupate avand mai multi prichindei.
Voiam sa va intreb, voi cum v-ati simtit la a 3-a sarcina? Ca eu una parca nu mai am rabdare sa fiu graviduta
Abia astept sa vina aprilie sa ma vad si cu bb 3 in brate si ma lnistesc
Parca datile trecute a fost mai simplu, parca nu trecea timpul asa de greu
Of! lasa ca trec ele si astea 4 luni si pe urma ma linistesc, fiindca cu siguranta aici ma opresc
Va pupic si va doresc multa sanatate voua si copilasilor.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Se pare ca ne-am hotarat intre timp si la nume, desi nimic nu este batut in cuie, pana in aprilie mai este timp sa ne razgandim. Dar pentru moment mie imi place foarte mult Codrin.

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nelia, abia acum am vazut ca mi-ai raspuns.. Off... imi pare rau ca nu se inteleg, dar poate cand vor creste.. Si astea mici ale mele nu s epupau DELOC, Olga era ff geloasa pe ea si numai cu C se juca, dar cum a mai crescut un pic, si baiatul a inecput sa se joace cu sabii, box, etc, i-a disparut interesul lui O si s-a reorientat spre bebe..

Hanen, nu poti sa vii in Romania sa faci ceva investigatii? chiar asa, ce dureri sunt astea atat de mari? Sigur n-ai o anexita ceva, ca stiu ca iradiaza durerea spre organele din jur.. Of.. Sanatate multa...
Fetele tale ce fac? Mijlocia mai ales

Shasa, super nume, sa fie sanatos si sa vina mai repede, mai dar cum facurati voi de aveti numa baieti?.. hehe, nu te uita la mine, invidia vorbeste

Marimar, cum mai e la voi, Romana ce mai zice?

Elyanne, s-au facut baietii sanatosi? Adevarul e ca acum, iarna, greu te mai pui pe picioare, asa cum incepi asa o duci, stiu de cand erau astia mai mari ai mei- mici.. Am inceput si noi cu febra de o zi-ce o fi fost?- si cu muciuleti, dar ii tinem in frau, inca..Sper sa nu raceasca..
Eu sunt cu inima in gat, barbatul a plecat vineri cu avionul si se intoarce azi.. Urasc avioanle.. Sper sa se intoarca cu bine. Asa ca sunt singura cu piticii de vineri, dar bine ca am masina, am devalizat magazinele de stress
Plecam si noi la biserica, sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Adriana asa este Codrin este un nume tare frumos. Mi-a placut mult dintr-o lista destul de lunga. Este mai deosebit, foarte romanesc si nu foarte uzual. Dar ce sa iti explic...sti tu mai bine

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

shasa bine ai venit Sarcina usoara! Wow... 3 baieti

hannen si eu am probleme cu matele... am fost la dr. si mi-a zis sa iau niste pastilute din plante, care ajuta la tranzitul intestinal... evident ca uit sa le iau... trebuie luata o pastila inaintea meselor principale cu jumatate de ora...
Eu evit sa mananc ce-mi provoaca... crampele (ma scol din somn noaptea de durere... transpir rece, imi scade claciul... cred ca sunt verde la fata, ca nu ma vad... am zis, dureri asa de mari n-am avut cand am nascut... si macar contractiile vin si pleaca... crampele astea sunt incontinuu 20-30 min )
Ce nu mai mananc: orice prajitura cu crema din ou+lapte (crema de zahar ars este cea mai "periculoasa"), fasole, varza; f. putin si f.f. rar: salata de boef, sarmale, mazare.
Mi-e frica de durerile alea crunte... asa ca prefer sa ma abtin de la astea...

adriana inca mai tusesc... continuam cu siropul de tuse... in schimb eu si tusesc, si am muci... nu vreau s-o iau de la capat... eu iau oscillo... A inceput si Elena cu tusea Doar se apropie serbarea Multa sanatate si voua!
Sigur ajunge sotul cu bine... nu te mai gandi la prostii... mie mi-e mai frica de drumurile lungi cu masina

Altfel... am reusit sa luam cadourile de Craciun... sper sa fie incantati si copiii, nu doar noi...
Aseara am facut impreuna cu Elena scrisoarea catre Mos Craciun (eu am scris, ea a desenat) si am incurcat-o... vrea cu totul altceva decat am luat : papusile Mariposa si Mica Sirena si multi-multi-multi ponei mici... Poneii i-am luat... ca ne-a innebunit cu ei... mai are 3, dar mai vrea... Dar am luat o caleasca pt. printese... pe care o ceruse... bine, ea vrea multe... dar uite ca aseara nu era pe lista ei Am incercat s-o dregem... si sa scriem la final ca daca nu le gaseste, poate sa-i aduca si alte jucarii frumoase (decat deloc )... replica ei: Cum sa nu le gaseasca? Au in Auchan I-am explicat ca nu are cum sa ajunga acolo... e inchis la ora la care vine... am inceput iar sa formulam cum ca daca nu le gaseste, poate sa-i aduca si alte jucarii frumoase... Elena: si pe Mica Sirena
Am trecut peste... i-am mai scris Mosului sa aduca ceva si pentru fratiorii ei, pt. ca si ei au fost cuminti... Elena: si pentru Elena, Mica Sirena

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc ,mult de primire
In legatura cu ....trei flacai...hm! Va spun ca initial mi-am dorit ca macar a 3-a data sa fie fata, dar dupa ce am aflat ca-i tot baietel acum parca nu as mai vrea sa "mi-l schimbe". Deja ma vad mama de trei baieti. Deja vad "in viitor", cam cum voi arata eu peste vreo 18 ani cu trei baieti ca brazii pe langa mineEh...dar vor iesi muuuuulte fire de par alb pana atunci. Deocamdata eu nu mai am rabdare sa vina aprilie sa il tin in brate, sa il vad ca-i sanatos...

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sasha, si al meu Codrin e tot in aprilie, pe la mijloc
Elyanne, a ajuns cu bine, nu pot sa spun ce usurare am simtit. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce liniste e pe la voi... sper ca suntet toti bine, sanatosi.

Am intrat sa va spun: Craciun Fericit!

La multi ani celor nascuti in aceasta luna!

Iar pentru astazi... Miki, la multi ani pentru puiul cel mare, Bogdan!

Noi am facut bradul abia aseara... l-as fi facut chiar astazi, dar tati lucreaza, asa ca l-am impodobit in gasca ieri... baietii au interzis in camera cu pricina pt. ca il dezpodobesc... macar pana vine mosul sa fie intreg... asa ca de maine dim. au liber la distrus.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va doresc din suflet sa aveti un Craciun fericit! Sa aveti liniste si bucurie in suflete si in case, sa fiti sanatosi si sa petreceti zilele care urmeaza alaturi de suflete dragi!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Craciun Fericit dragele mele mamici de multi pitici!

A mai luat cineva antibiotic in timp ce alapta? Mi s- a infectat o masea de minte si dr mi-a dat cefalexin, 4 zile - 3 pe zi dar mi-a zis ca ar fi bine sa nu-l alaptez pe bebe caci exista un risc totusi sa devina rezistent la antibiotic ( la cefalexin doar, banuiesc, nu la orice antibiotic ). Dar asta micu nu accepta biberon !! Am cumparat si o pompita manuala, m-am mult n-am scos decit am scos ceva lapte , am incercat sa-i dau dar nici laptele meu nu l-a vrut din biberon.....

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput