Mamici fericite cu mai multi copilasi (10)
Raspunsuri - Pagina 3

mcrmiki spune:
Somelac LA MULTI ANI LUI MATIA, SANATATE SI FERICIRE, SA VA ADUCA MULTE BUCURII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor pe unde sunteti???????????? Se pierde subiectul.

adriana spune:
La multi ani MAtia, Miha, din sarbatoare-n sarbatoare cu copii
Eu sunt ocupata pana peste cap cu ei, nu mai am timp de nimic, nici sa termin o carte care-am inceput-o acu o saptamana n-am timp...
In rest, sunteti toti bine, sanatosi? Oare hannen ce-o mai face? Si Adita, Irina flo?

miraklucker spune:
Hai ca ma infiintez eu
cu intarziere urez si eu sarbatoritilor Elena si Matia sa fiti sanatosi sa cresteri mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii.
...si eu ocupata. _Cum va spuneam cu noul servici s-a schimbat programul. Plec tarziu, pe la 8-8.30 dar si ajung seara tarziu 7-8. Cand ne vom muta acolo va fi mai bine dar pana in vara asta e. Noi suntem bine, obisnuit. Deocamdata racelile ne-au cam ocolit. David a fost putin racit acum 2 saptamani. L-a durut burtica si capul si a avut febra. Dupa 2 zile i-a trecut. dupa vreo saptamana cand l-a intrebat vecina cum se simte a zis ca tot rau. Nu stiu ce sa cred. El arata bine, nu se vaita de nimic doar cand e intrebat. si atunci sta si se gandeste pana sa-mi arate unde si ce il doare. Nici nu stiu daca sa mergem cu el la medic sau nu. Ce sa-i faca??
Copii fiecare cu gradinita lui, David a avut in oct 2 saptamani de vacanta. S-a cam plictisit. Selin e parca tot mai rea. E ff incapatanata si e in stare sa tipe ore in sir pana primeste ce vrea
. Ieri ne-a inebunit de cap, asa ca am plecat cu ei la plimbare pe munte sa-i obosim. Obositi au fost dar nu deajuns ca piticotul mic tot a fost in stare sa mai urle
pana a adormit.
...si noi am vrut sa mergem in vacanta de Revelin dar din pacate nu am primit concediu, asa ca am amanat-o pe ultima saptamana din ian cand are si David vacanta. Dar noi mergem la ski. As fi preferat si eu marea si soarele dar ar trebui sa megem destul de departe si nu stiu cum va fi cu astia mici.
Va doresc multa sanatate la mici si mari si o saptamana cat mai buna.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi

mcrmiki spune:
Mira superbe poze, parca sunt din reviste! Va admir ca faceti multe excursii. Cum se comporta copii pe drum si in excursii? Unde mergeti la schi?
Adriana te admir! Imi pari o persoana foarte calma si rabdatoare. Esti fericita ca apuci sa mai citesti. Eu am vre-o trei carti incepute si nu mai reusesc sa le termin. Poate cand mai da frigul voi avea mai mult timp, cu toate ca imi tot fac planul, ca am atatea de facut.
Noi suntem bine, sper sa fim asa cat mai mult. Inca nu s-a lipit nici o raceala de noi. Copii parca sunt ceva mai cuminti, parca incep sa comunice ceva mai bine si nu se mai cearta la fiecare 5 min. Am gasit o metoda de moment sa-i fac sa execute imediat. Bogdan si Vlad au fiecare portofel unde isi tin banii, si intr-o sambata ma chinuiam sa-l culc pe Alexandru, ei nu terminase-ra cu masa si se tot hlizeau. M-am dus la ei si le-am spus ca ii dau 1 leu celui care termina primul, pune farfuria in chiuveta, se spala pe maini si se baga in pat. Idee nu aveti ce repede s-au miscat, amandoi de-odata si in 5 min copii mei erau in pat si asteptau sa adoarma. Si mai o faza draguta: imi spune Bogdan sa-i dai 4.5 lei sa-si cumpere o carte de la scoala, de religie cred. Eu ii spun ca poate sa si-i plateasca din banii lui, din portofel. Cand a auzit a zis ca nu-i mai trebuie, ca nu-i asa faina cartea.

miraklucker spune:
miha, multumesc pentru aprecieri!! sunt locuri frumose dar eu parca tot plang dupa tarisoara mea....
hai sa-ti raspund pana mai am timp.....pai noi avem ski-ul practic acasa
, e deajuns sa te urci in masina si in max juma de ora esti pe partie, socrii stau si ei intr-o statiune de munte....dar in ian vrem sa mergem in Austria sau poate in Süd Tirol, am gasit ceva dar inca nu am rezervat. Mai studiez
Poze noi.....cu noi

mcrmiki spune:
Mira sunteti niste norocosi. Este super pt. ca se invata copii cu natura. Iarasi m-am uitat la poze, ce peisaje si copii sunt asa de faini, mai ales in pozele unde sunt toti trei, sunt tare frumosi. Ai gasit ceva oferte bune in Austria? Ca acolo am putea ajunge si noi mai usor.

elyanne spune:
Pupam mamicile... eu nu mai am timp de nimic
Copii, lucrari, curatenie... bine ca nu trebuie sa fac mancare sau sa calc... ca nu stiu cand le-as termina... cred ca as dormi 2-3 ore noaptea...
In fiecare dimineata la cafea apuc sa citesc ce mai scrieti... insa pana reusesc sa termin tot de citit si sa mai scriu cateva randuri se scoala baietii si renunt la butonat... apoi ne intram in rutina zilnica: mancare, curatenie (cand e cazul), iesit pe afara (cand e frumos) poate lucrez ceva daca nu fac una din cele doua de mai sus, apoi masa de pranz, nani... linisteeee in casa... lucrez ce pot, cat pot... apoi se scoala baietii, vine Elena de la gradi, mancare... se pun pe jucat in gasca (a se citi bataieeeeeee... mai mult baietii) sau desene pentru Elena... masa dinainte de nani (pt. baieti), baie... si la somn cu ei... uite asa se face 11 noaptea...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

miraklucker spune:
Miha, da, am gasit ceva familienhotel, asa cum vrem cu "gradinita" pentru cei mici 40 ore/sapt, cu piscina plus wellnes pentru parinti, partia aprope, au si ceva scoala de schi pentru copii. E in Italia, in nord (Süd Tirol) pentru noi toti cu demipensiune, apar cu 2 camere,dupa masa prajitura si cafea, plus sucuri,pentru o saptamana 1300EU....4*.
...revin, ma duc sa-mi recuperez motatele le-am dus 2 ore sa se joace sa pot sa-mi fac in linite cumparaturile
Poze noi.....cu noi

marimar spune:
Mira,
da-mi si mie link-ul la ce ai gasit tu pt iarna ca nu mai stiu ce sa fac si pe unde sa mergem....
voi cind vreti sa mergeti?
1300 e pt 7 zile, nu?
in principiu de Rev vrem la Salzburg, dar 3 zile doar
tin minte ca voi ati fost in Sardinia, si parca am mai vorbit cu tine despre asta dar am uitat poti sa-mi spui din nou unde ati fost si unde ati stat?
fetelor, eu vreau sa-mi iau o carte " de Michael Grose, Why First-borns Rule the World and Last-borns Want to Change It"
http://www.amazon.de/First-borns-Rule-World-Last-borns-Change/dp/1740511980/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1226007044&sr=8-1
e despre cum ii afecteaza si influenteaza pe copii locul pe care il ocupa in familie: de ex: primul nascut e mereu un "leader" si vrea sa conduca pe cind ultimul e mereu un rebel si vrea sa schimbe regulile si totul in general....
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

mcrmiki spune:
Mira multumesc pt informatie. Daca mai gasesti si alte oferte sa imi mai spui, te rog.
Marimar astept impresii despre carte, dupa ce o citesti, sfaturi utile.