Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_nagy spune:
Anca, ce au zis cei de la L Turcanu de Raul? ce diagnostic ti=a pus? esti ok? dar el???
Asteptam vesti!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
mihaser spune:
Da ptr celule taxa e in jur de 100 ron pe an, iar daca sunt viabile cei 32 de mil se pot plati in 3 rate incepand cu a 2 a luna dupa nastere.
Roxy asa cum a zis si Cristina trebuie sa ai bafta sa prinzi rezerva...depinde si ce dr ai. Decat la bega se pot face cereri din timp...aici daca prinzi rezerva faci si cererea...la cezariene e decat o rezerva...pe alea de la nasteri naturale nu le stiu.
Fetelor eu de dr Nedal am auzit ca e de treaba, insa stiu ca un timp nu a putut asista la nasteri ca a avut pb cu o pacienta...Poate e decat un zvon, insa asa am auzit.
mihaser spune:
Sunt acasa cu amandoi! Azi la pranz l-am luat pe Cri de la gradi ca facuse febra...si azi noapte a avut! Cred ca are o viroza...maine nu-l duc...merg la medicul de fam.
Sper sa nu o ia si eli!
serbanica spune:
Dya ii dau si Debridat si Espumisan si Bonisan iar ceai ii fac cu ceai anti colici si pun si un plic de Infant Drink dar tot degeaba azi noapte la ora 4 el plingea.Saptamina viitoare ii botezul si imi este frica sa nu faca o criza chiar in timpul lui dar sper ca o sa fie totul bine.
Gabryella81 bine ai venit si sarcina usoara!
gabryella81 spune:
Multumesc mamicilor pentru primire ...eu sunt acum la inceput..sper sa treaca sarcina cu bine...sa nu avem surprize...cel mai important e ca bebelul sa fie sanatos ..si sa ajung si eu sa-mi tin puiul in brate ....va citesc decand m-am inscris pe site
toate mamicile si toti bebeii
6
ttenzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Octavia75 ttenzika multa sanatate la burtic, sa stea acolo cat trebuie si sa vina pe lume foarte usor. Multumim de felicitari. Pe dr. Ahmad l-am auzit in sala de travaliu cum isi incuraja o pacienta si mi s-a parut tare calm si cumsecade, ca dealtfel si dr. Nedal. Eu pe dl. dr. l-am intrebat inainte cat trebuie sa ii dam, ca sa stim o treaba. Ne-a spus ca 800 ron, pentru nastere naturala, fara epidurala, din care a platit el taxa ptr. spital. Personalul mi s-a parut ok. Erau niste asistente tinere super dragute, chiar si fara "ajutor". Mi-a facut totusi placere sa le ofer o mica "atentie" la 2 dintre ele. Noi si inca o mamica cu bebelu ei, dupa nastere am fost cazati la prematuri, ca nu mai aveau locuri la "grasunei" (asa le spuneau asistentele la cei nascuti la termen). Despre preturi de cezariana...nu stiu ce sa zic....depinde de dr. cel mai bine e sa intrebi, fara nici o jena ca nu are ce sa strice. Macar stii cat trebuie sa pregatesti. Pe tata nu cred ca il lasa sa asiste la nastere dar imediat dupa il lasa sa urce la tine. La bebe se merge din 3 in 3 ore la alaptat: 6-9-12-15-18-21-23. Ti-l aduce in salon doar daca te simti rau (si trebuie sa mergi sa anunti sa ti-l aduca), sau daca ai salon rezervat stai tu singura cu bebelu in camera. Inca o data, multa sanatate si sarcina si nastere usoara. Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008) |
Iti multumesc din suflet pentru raspuns
,am auzit ca totusi s-a scos taxa de spital la odobescu???dar daca tu zici ca atata ai dat asa o fi, o sa intreb si eu medicul ca bine spui tu, sa il intrebi inainte sa stii la ce sa te astepti
26+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
mihaser spune:
Eu nu stiu daca se mai plateste taxa...eu nu am platit-o...si eu cred ca mai bine intrebi.
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Dya ii dau si Debridat si Espumisan si Bonisan iar ceai ii fac cu ceai anti colici si pun si un plic de Infant Drink dar tot degeaba azi noapte la ora 4 el plingea.Saptamina viitoare ii botezul si imi este frica sa nu faca o criza chiar in timpul lui dar sper ca o sa fie totul bine. Gabryella81 bine ai venit si sarcina usoara! |
Serbanica si eu ii dau de toate dar parca uneori nimic nu isi face efectul.Eu Debridat am incercat sa ii dau si mi-a facut mai mari crize.Si noi avem botezul sapt viitoare pe 8 noiembrie si am asa emotii.Serban bea lapte praf???
Miha, Cristinamultumesc pentru informatii.Puteti va rog sa ma ajutati cu un nr de tel unde sa fac programare la dr.Frantescu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
serbanica spune:
Dya eu tot pe 8 noiembrie am botezul,am si eu emotii dar sunt un pic si suparata ca nasul meu e in campanie electorala si nu stiu daca ajunge dar vine nasa cu unul dintre copii.Asta e!Simbata asta vine soacramea din Austria,abeea astept sa vina.Ea nu l-a vazut pe Serban sa vedeti ce incarcatura emotionala o sa fie,o sa va povestesc eu.
mihaser spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Serbanica si eu ii dau de toate dar parca uneori nimic nu isi face efectul.Eu Debridat am incercat sa ii dau si mi-a facut mai mari crize.Si noi avem botezul sapt viitoare pe 8 noiembrie si am asa emotii.Serban bea lapte praf??? Miha, Cristinamultumesc pentru informatii.Puteti va rog sa ma ajutati cu un nr de tel unde sa fac programare la dr.Frantescu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
0256/425183 Str Amforei Nr 15
Faceti botez de ziua mea...de Sf Mihail!