Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 8
gabryella81 spune:
buna mamici din timisoara...sunt o gravidutza in 6 sapt..si poate ma ajuta cineva cu cateva informatii despre recoltarea celulelor stem in timisoara...poate e cineva care a facut si-mi poate da mai multe detalii
...mesc mult de tot..si
toate mamicile si bebeii
6
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Serbanica imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti cu colicii.Si noi avem colici dar ii tot dau alternativ Sab Simplex, Bonissan si Espumissan si parca e putin mai bine.Tu ii dai ceva?Tot e bine ca ai ajutor si ca bb tau se linisteste in brate al meu nu se linisteste in brate Oricum o sa va apropiati de 3 luni si probabil o sa mai treaca.![]() Fetelor am o rugaminte imi puteti recomanda un oftalmolog de copii bun in Timisoara.Noi avem o problema cu un ochisor de cand ne-am nascut si vrem sa mergem la un consult. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Dr Frantescu Viorica...are cab pe str Amforei |
dyanira spune:
Miha ai fost la ea?E ok ca am citit pe net pareri nu tocmai bune despre ea.Consulta si bebei atat de mici?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
| citat din mesajul lui gabryella81 buna mamici din timisoara...sunt o gravidutza in 6 sapt..si poate ma ajuta cineva cu cateva informatii despre recoltarea celulelor stem in timisoara...poate e cineva care a facut si-mi poate da mai multe detalii toate mamicile si bebeii 6 |
Buna! Sarcina usoara!
Eu am recoltat celule cu cei din Cluj de la Cordon Blood Center. Am primit prin posta contractul si l-am semnat, iar cu 6 sapt inainte se trimite kitul de recoltare. Nu se plateste nimic decat dupa procesare...Din pacate eu nu am avut celule suficiente...si o sa le pastrez daca se vor obtine ceva rezultate in cercetare ptr inmultirea lor de 10 ori...nu m-a costat decat 100ron.
mihaser spune:
Da am fost cu Eli si o sa mai merg...si Cristina a mers! Dr de fam mi-a spus ca e cea mai buna.
Eu am mai avut de a face cu Budau de la Turcanu, insa nu mi-a facut o impresie buna.
Cu Cri am fost la o dr tanara de la Spit Oftalmo...o chemea Burtica...mi-a recomandat-o un prieten...si ea e ok.
gabryella81 spune:
Mesc Mihaser...deci suma trebuie platita dupa recoltare..adika dupa nastere..cam 1000 euro?...si pe an sti cumva cat costa?...mesc inca odata
6
Roxyn spune:
Octavia, e o scumpa Vesna. Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o asa de mica... Si cu manusile alea... Doamne, ce scumpa e!
Gabriela, recoltarea costa in jur de 32 de mil., bani care se platesc dupa ce au fost facute analizele celulelor recoltate. Plata se face in 3 rate. Odata cu prima rata se plateste si taxa de 100 lei/an.
Uite adresa lor de unde poti afla mai multe informatii: cordbloodcenter.ro
Azi am fost la Odobescu sa ma interesez de rezerva. Voi ati avut rezerva atunci cand ati nascut? Mie mi s-a spus ca nu trebuie sa vorbesc inainte ca totul se va rezolva atunci cand nasc, ca sunt destule. Asa este?
Am plecat de acolo cam nelamurita...
Poate stiti voi mai multe.
Tot azi am fost si la cei pe care i-am contractat sa ne puna geamurile pt. ca au intarziat cu o saptamana... Era un nene foarte relaxat acolo, care m-a scos din sarite, ca el avea timp... Au promis ca vin saptamana asta. Acum intru si eu in criza de timp.
34+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
cristina_nagy spune:
Dyanira, si eu o recomand pe dr Frantescu...am fost la ea cu Alex cand era bebel ptr ca am luat niste nenorocite de bacterii din spital si am tras cu el cateva saptamani pana am mers la ea. Ne=a rezolvat problema!!! e ft buna!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui gabryella81 buna mamici din timisoara...sunt o gravidutza in 6 sapt..si poate ma ajuta cineva cu cateva informatii despre recoltarea celulelor stem in timisoara...poate e cineva care a facut si-mi poate da mai multe detalii toate mamicile si bebeii 6 |
Bun venit Gabryella81 ! Sarcina usoara!
Miha te poate lamuri cu celulele stem.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Azi am fost la Odobescu sa ma interesez de rezerva. Voi ati avut rezerva atunci cand ati nascut? Mie mi s-a spus ca nu trebuie sa vorbesc inainte ca totul se va rezolva atunci cand nasc, ca sunt destule. Asa este? Am plecat de acolo cam nelamurita... Poate stiti voi mai multe. Tot azi am fost si la cei pe care i-am contractat sa ne puna geamurile pt. ca au intarziat cu o saptamana... Era un nene foarte relaxat acolo, care m-a scos din sarite, ca el avea timp... Au promis ca vin saptamana asta. Acum intru si eu in criza de timp. 34+ viitoare mamica de Vlad AndreiAsa_crestem_noi |
Eu am avut noroc si rezerva s-a eliberat chiar cand imi trebuia mie... si nu sunt prea multe rezerve,,, depinde daca e ocupata cu o situatie mai speciala,,, gemeni sau mamici cu bebei cu probleme atunci nu o poate elibera. Vorbeste si cu dr tau.
Mie mi=a spus cand am intrebat ca daca e libera e a mea. Deci... bafta!
Sa stii ca asa sunt firmele astea cu geamurile ca si eu am avut probleme tot asa inainte sa nasc.., si am intrat in criza de timp dar pana la urma a fost gata pana am nascut!
Sa nu te stresezi prea tare! ca totul se rezolva!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008

Oricum o sa va apropiati de 3 luni si probabil o sa mai treaca.