Gravidute si mamici de Timisoara (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ank imi pare rau! sa stii ca eu cand eram insarcinata cu Alex aveam crampe urate de la lapte cam tot timpul. Lasa ca trece@! pupic

Fancy multumim! ce mai face Iulia? e cumintica? papa bine?

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fancy ... Nu scria UHT pe el... doar TEJ ..
Octavia si eu am ramas surprinsa de unele asistente cand am nascut si le-am data o mica atentie dupa... pt ca au fost niste dulci si meritau... Bine ar fi sa se schimbe generatia aia de babe acre ....ca am vazut tot mai multe schimbari prin spitale in bine in comportamentul asistentelor.
Cristina am sa evit sa mai beau si eu de acum.Am baut ca sunt la pamant cu partea de calciu si dantura mea se strica ... dar am citit dupa ca se asimiliaza calciul mult mai bine din branzeturi... care sunt si foarte bune si contin o mult mai mare cantitate de Ca

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Octavia pai sa stii ca ai scapat foarte bine cu banii daca Dr a si platit taxa de spital din ea . Eu am auzit de scorurile de la Bega la medici si sincer mi se par mult mai mici decat la Odobescu..
A sa nu mai vorbesc ca mi-a spus cineva din Hateg ca la nasterea asistata de medicul ei a dat 200 ron si i se parea mult ... si plus ca medicul a venit dupa in fiecare zi la ea ... Cand am auzit ca e mult 200 ron am inlemnit si mi-a fost rusine sa zic cat am dat eu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

trebuie sa ma apuc treptat de bagajul de spital...ca stau linistita si ma trezesc intr-o zi cu surprizaaaa.... Asa am facut si la Raul am asteptat..(cred ca simteam eu ca nu se grabeste) ..si am terminat bagajul in sapt 39... si dupa in sapt 40 am nascut

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Raul are muci ..din nou.Deci daca pana la 11 luni jumate nu a racit deloc acum intr-o luna a racit de 3 ori .. Am fost aseara la Luis Turcanu sa il vada un doctor si nu ar fi nimic altceva decat mucii care curg in nestire ..si care azi s-au mai si ingalbenit ..
Maine directia Dr Jurj ca nu se mai poate

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Ank83 si la mine a venit domnul dr. in fiecare zi dupa ce am nascut, ma controla, ma verifica si am fost tare, tare multumita de el La urmatorul bebe (cand o fi sa fie) tot cu el o sa nasc. (O sa zica fetele.....nici nu a nascut bine si deja se gandeste la urmatorul bebe ).
Ar fi chiar indicat sa te apuci de bagajel, ca si pe mine m-a luat un pic prin surprindere, noroc ca mare parte din lucruri pentru spital le aveam deja puse laolalta. Mie mi-a facut internare pe data de 15 oct. (in urma unui control de rutina: eco, tuseu...) pentru ca imi crescuse un pic tensiunea si dr. a vrut sa ma tina o zi sub observatie (eu avand termenul in 21 oct.) si cand colo, bebelina a venit in 16 oct. noaptea la 23,55.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

pupici,
hop si noi pe aici, ca sa fac poezie.

Azi am mers de urgenta la mall ca nu mai avea copilu' nici o caciulita pe masura. I-au ramas mici cele pe care le purta pana acum si mai avem unele dar sunt prea mari.

Fancy daca vrei intalneala de urgenta iesim la o plimbare prin cartier. Eu ma tot duc in parculetul de la ANL-uri, chiar daca pierd mai mult cu drumul decat stau acolo. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Octavia ce dulce e fetita ta!Noi zilele acestea suntem cam rai dar din cauza colicilor.Numai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am uitat ce inseamna o noapte linistita iar ziua numai afara ne linistim si dormim,dar cum ploua nu pra putem sa iesim.Noroc ca am ajutoare pe tatal meu care e pensionar si facem cu rindul cind il iau eu in brate cind tata,acum e la tata doarme in brate.Abeea astept sa scapam de ei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti cu colicii.Si noi avem colici dar ii tot dau alternativ Sab Simplex, Bonissan si Espumissan si parca e putin mai bine.Tu ii dai ceva?Tot e bine ca ai ajutor si ca bb tau se linisteste in brate al meu nu se linisteste in brateOricum o sa va apropiati de 3 luni si probabil o sa mai treaca.
Fetelor am o rugaminte imi puteti recomanda un oftalmolog de copii bun in Timisoara.Noi avem o problema cu un ochisor de cand ne-am nascut si vrem sa mergem la un consult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti cu colicii.Si noi avem colici dar ii tot dau alternativ Sab Simplex, Bonissan si Espumissan si parca e putin mai bine.Tu ii dai ceva?Tot e bine ca ai ajutor si ca bb tau se linisteste in brate al meu nu se linisteste in brateOricum o sa va apropiati de 3 luni si probabil o sa mai treaca.
Fetelor am o rugaminte imi puteti recomanda un oftalmolog de copii bun in Timisoara.Noi avem o problema cu un ochisor de cand ne-am nascut si vrem sa mergem la un consult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput